- 19 Ağustos 2018
- 2.778
- 6.916
- 158
- 29
- Konu Sahibi tambileydi34
Neclanın boynuzladığı Cem diye bir çocuk vardı o kimseyi aldatamadan kalp krizinden ölmüştüGorselin benden...zaten dizide bir muhabbet kusu kimseyi aldatmadi ...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neclanın boynuzladığı Cem diye bir çocuk vardı o kimseyi aldatamadan kalp krizinden ölmüştüGorselin benden...zaten dizide bir muhabbet kusu kimseyi aldatmadi ...
Yook oda nisanliyken neclaya asik oldugunu hatirladi yaNeclanın boynuzladığı Cem diye bir çocuk vardı o kimseyi aldatamadan kalp krizinden ölmüştü![]()
Ne lanet diziydi yaYook oda nisanliyken neclaya asik oldugunu hatirladi ya
Aslında bana da başta öyle geldi ama düşündüğünde çokta mantıklı değil .. Sevmeyen, karısını hayatının kadını olarak düşünmeyen adam kadını oyalamasın..ufacık bir gülümsemeye tav olacak,hayatının kadınını bulduğunu düşünmeyen ve evlenmiş olmak için evlenecek bi tip hiç bir kadının hayatını mahvetmesin .. Biraz uzun muhabbete gönlü başkasına kayacaksa muhabbeti kısa tutmaktan ziyade karısını yeterince sevmediğini söyleyip ayrılsın .. kimse kimseyi kandırmasınYazi anormal degil. Soyle diyor; evlendiysen kabul et otur, mutlu olmaya cabala. Kurcalama.. kurcalarsan, karsina bir kisi ciktiginda uzun uzun muhabbet edersen bakarsin ki esin olan insanla o denli iyi degilsin. Yoksa yeni tanistigim insan mi ruh esim dersin.
Kadin erkek fark etmez o yuzden cinsiyetsiz yazdim aciklamayi.
Bazi yonlerden hakli buldum yaziyi kadin erkek normal arkadas olmasa iyi olur fikrindeyim o sebeple.
Konu sahibi siz kiskanc misiniz? Ya da bu bardagi tasiran damla miydi? Neler yasandi?
Evet konu sahibiyle dalga geçtiler,ne var bunda dediler ama Adam büyük ihtimalle ayran gönüllü ve evlenene kadarda saklamış bu özelliğini şimdi de sorun çıkıyor işteAslında bana da başta öyle geldi ama düşündüğünde çokta mantıklı değil .. Sevmeyen, karısını hayatının kadını olarak düşünmeyen adam kadını oyalamasın..ufacık bir gülümsemeye tav olacak,hayatının kadınını bulduğunu düşünmeyen ve evlenmiş olmak için evlenecek bi tip hiç bir kadının hayatını mahvetmesin .. Biraz uzun muhabbete gönlü başkasına kayacaksa muhabbeti kısa tutmaktan ziyade karısını yeterince sevmediğini söyleyip ayrılsın .. kimse kimseyi kandırmasın
erkeklerle veya kadinlarla gereksiz sohbetten kaçınmak derken? insanin niyeti bozuksa 2 kelime etmeden bile girişebilir bu işlere zaten.Bahsedilen ortam kişinin egitimi ve ahlakıyla ilgilidir tamamen. Eve kapatilan eğitimsiz bir kadin sosyal medyadan 2 kelime ettiği adamla iliskiye girebilir mesela, eğitimli ahlaki bozuk olmayan çalışan bir kadın kimle ne kadar konusursa konuşsun girmez o toplara, kendimden biliyorum.
Erkek Meslektaşlarimla iş dışı sohbetlerimiz de oluyor , bi tanesiyle saatlerce ekonomi borsa yatırım konuşabilirim mesela, bi tanesiyle çocuğumuz yakın yaşta her boşluğumuzda onların eğitiminden bahsederiz, yıllardır tanırim ikisini de bir kez bile yanliş bir hareketlerini görmedim duymadım, sınıri geçmek isteyenlerle tek bir bakış veya kelimeden anlar zaten merhabamı bile keserim, kestim de, ama bu tamamen benim kendime duyduğum saygiyla ilgili, eşimi değil kendimi ve çocuğumu düşünürüm önce
Gerçekten Başta bende öyle düşündüm helal olsun dedim hatta ama ... aslında öyle değil ...Evet konu sahibiyle dalga geçtiler,ne var bunda dediler ama Adam büyük ihtimalle ayran gönüllü ve evlenene kadarda saklamış bu özelliğini şimdi de sorun çıkıyor işte
Tatlım sen yine üzül hobi olarak ama beğenmeyen gitsin diyen-diyebilen kadinların kocaları çok mutlu, çünkü kal diye darlayan kadın yok, elime bakıyor nasılsa, ne yapsam katlanır diyen erkek yok....kadın da erkek de çocuklar da mutluysa birlikte oluyorlar zaten, asıl senin mantığın aileyi bitiriyor mutsuz çocuklara sebep oluyor, kadıni çaresizGeyik mesajlar hariç burada çoğu kadının karşısına hiç insan çıkmadığını düşündüm. Bir kadının hiç tanımadığı, görmediği, iki kelime dahi etmediği bir erkeği şu kadarcık şeyle hovarda olarak etiketlemesi için çok kötü insanlarla karşılaşmış olması gerek. Admın ne yaşadığını bilmeden, sadece kadının anlattığı ufacık şeylerle evliliğinde mutsuz olma ihtimali olan bir adamı kötü ilan etmek için çok çok kötü şeyler yaşamış, hiç mutlu olmamış olması gerek. Evliliği toparlamak düzeltmeye çalışmak yerine beğenmeyen gitsin diyebilmek için hayattan vazgeçmiş, çabalamaya gerek duymuyor olması gerek. Yine üzüldüm bazı kadınlar adına.
tatlım sen yine üzül hobi olarak ama beğenmeyen gitsin diyen-diyebilen kadinların kocaları çok mutlu, çünkü kal diye darlayan kadın yok, elime bakıyor nasılsa, ne yapsam katlanır diyen erkek yok....kadın da erkek de çocuklar da mutluysa birlikte oluyorlar zaten, asıl senin mantığın aileyi bitiriyor mutsuz çocuklara sebep oluyor, kadıni çaresiz
onursuz bırakiyor
Hiç anlamamışsınız ki söylediklerimi. Sizin adınıza da üzüldüm.
Ayni seyi dusundum pek cok yorumu okurkenGeyik mesajlar hariç burada çoğu kadının karşısına hiç insan çıkmadığını düşündüm. Bir kadının hiç tanımadığı, görmediği, iki kelime dahi etmediği bir erkeği şu kadarcık şeyle hovarda olarak etiketlemesi için çok kötü insanlarla karşılaşmış olması gerek. Admın ne yaşadığını bilmeden, sadece kadının anlattığı ufacık şeylerle evliliğinde mutsuz olma ihtimali olan bir adamı kötü ilan etmek için çok çok kötü şeyler yaşamış, hiç mutlu olmamış olması gerek. Evliliği toparlamak düzeltmeye çalışmak yerine beğenmeyen gitsin diyebilmek için hayattan vazgeçmiş, çabalamaya gerek duymuyor olması gerek. Yine üzüldüm bazı kadınlar adına.
yine mi ban mune, üzgün olmaya da mı hakkımız yok be yavHerkes birbirine üzülmüş, üzüle üzüle üzgün profil olursunuz yapmayın etmeyin![]()