Bir erkek ne ister bilmiyormusum :(

Yazi anormal degil. Soyle diyor; evlendiysen kabul et otur, mutlu olmaya cabala. Kurcalama.. kurcalarsan, karsina bir kisi ciktiginda uzun uzun muhabbet edersen bakarsin ki esin olan insanla o denli iyi degilsin. Yoksa yeni tanistigim insan mi ruh esim dersin.

Kadin erkek fark etmez o yuzden cinsiyetsiz yazdim aciklamayi.

Bazi yonlerden hakli buldum yaziyi kadin erkek normal arkadas olmasa iyi olur fikrindeyim o sebeple.

Konu sahibi siz kiskanc misiniz? Ya da bu bardagi tasiran damla miydi? Neler yasandi?

1307A62F-DCD2-45EC-B19A-99E71A6F9700.jpegFD03CC8F-DF6C-4DE2-B462-251C2F78112D.jpeg
Çekirdek önemlidir.

Eşinizin beğendiği entry'de bir şey yok.

Ki ben de katılıyorum bu yoruma. Ruh arkadaşı dediğimiz şey tek kişi olmaz. Sizinle birebir uyuşan binlerce insan vardır dünyada. Ama önemli olan yol arkadaşınızı seçerken bunu bilmek, buna rağmen seçmek, buna rağmen sevmek ve sadakatli olmak.

Bir adaya düşseniz, adada sadece bir erkek ve bir kız olsa sizinle beraber, siz kalkıp o tek adama aşık olsanız ve zaten bu muazzam bir şey olmaz. Asıl marifet binlerce size uygun kişi içinden birini sevmek. Ondan daha harika özellikleri olan birine bakmayı istememek, başka alternatif düşünmemek ve bu yaklaşımla kimseyle seviyeyi aşmamak.

Ayrıca asıl sorun bu entry değil bence, sizin erkeklerin ne istediğini bilmediğinizi söylemesi. Eslerin konuşup beklentilerini açıklaması kadar doğal bir şey yok. Konuşun anlaşın bence.

Yazi anormal degil. Soyle diyor; evlendiysen kabul et otur, mutlu olmaya cabala. Kurcalama.. kurcalarsan, karsina bir kisi ciktiginda uzun uzun muhabbet edersen bakarsin ki esin olan insanla o denli iyi degilsin. Yoksa yeni tanistigim insan mi ruh esim dersin.

Kadin erkek fark etmez o yuzden cinsiyetsiz yazdim aciklamayi.

Bazi yonlerden hakli buldum yaziyi kadin erkek normal arkadas olmasa iyi olur fikrindeyim o sebeple.

Konu sahibi siz kiskanc misiniz? Ya da bu bardagi tasiran damla miydi? Neler yasandi?
Aslında bana da başta öyle geldi ama düşündüğünde çokta mantıklı değil .. Sevmeyen, karısını hayatının kadını olarak düşünmeyen adam kadını oyalamasın..ufacık bir gülümsemeye tav olacak,hayatının kadınını bulduğunu düşünmeyen ve evlenmiş olmak için evlenecek bi tip hiç bir kadının hayatını mahvetmesin .. Biraz uzun muhabbete gönlü başkasına kayacaksa muhabbeti kısa tutmaktan ziyade karısını yeterince sevmediğini söyleyip ayrılsın .. kimse kimseyi kandırmasın
Ve Bir gün eşim başka bi kadına aşık olur hayatının kadınının o olduğunu düşünürse aldatmasın bana söylesin..aldatıldığımı görmektense artık sevilmediğimi duymayı tercih ederim ..

Son düzenleme:
Aslında bana da başta öyle geldi ama düşündüğünde çokta mantıklı değil .. Sevmeyen, karısını hayatının kadını olarak düşünmeyen adam kadını oyalamasın..ufacık bir gülümsemeye tav olacak,hayatının kadınını bulduğunu düşünmeyen ve evlenmiş olmak için evlenecek bi tip hiç bir kadının hayatını mahvetmesin .. Biraz uzun muhabbete gönlü başkasına kayacaksa muhabbeti kısa tutmaktan ziyade karısını yeterince sevmediğini söyleyip ayrılsın .. kimse kimseyi kandırmasın
Evet konu sahibiyle dalga geçtiler,ne var bunda dediler ama Adam büyük ihtimalle ayran gönüllü ve evlenene kadarda saklamış bu özelliğini şimdi de sorun çıkıyor işte

erkeklerle veya kadinlarla gereksiz sohbetten kaçınmak derken? insanin niyeti bozuksa 2 kelime etmeden bile girişebilir bu işlere zaten.Bahsedilen ortam kişinin egitimi ve ahlakıyla ilgilidir tamamen. Eve kapatilan eğitimsiz bir kadin sosyal medyadan 2 kelime ettiği adamla iliskiye girebilir mesela, eğitimli ahlaki bozuk olmayan çalışan bir kadın kimle ne kadar konusursa konuşsun girmez o toplara, kendimden biliyorum.
Erkek Meslektaşlarimla iş dışı sohbetlerimiz de oluyor , bi tanesiyle saatlerce ekonomi borsa yatırım konuşabilirim mesela, bi tanesiyle çocuğumuz yakın yaşta her boşluğumuzda onların eğitiminden bahsederiz, yıllardır tanırim ikisini de bir kez bile yanliş bir hareketlerini görmedim duymadım, sınıri geçmek isteyenlerle tek bir bakış veya kelimeden anlar zaten merhabamı bile keserim, kestim de, ama bu tamamen benim kendime duyduğum saygiyla ilgili, eşimi değil kendimi ve çocuğumu düşünürüm önce

Bende erkeklere öcü gibi yaklaşmaktan bahsetmemiştim zaten. Erkeklerle iletişimimizde az çok niyet okuyup ona göre ayrım yapıyoruz. Sorgusuz sualsiz pollyanna modunda herkesle samimiyet kurmuyoruz.

Evet konu sahibiyle dalga geçtiler,ne var bunda dediler ama Adam büyük ihtimalle ayran gönüllü ve evlenene kadarda saklamış bu özelliğini şimdi de sorun çıkıyor işte
Gerçekten Başta bende öyle düşündüm helal olsun dedim hatta ama ... aslında öyle değil ...
4 satırlık yorumun çok net bi mesajı var aslında..
Ama erkekler biz kadar ayrıntıcı olmadıkları için konu sahibinin eşi neden o yazıyı neden beğendi bilemeyeceğim..

Geyik mesajlar hariç burada çoğu kadının karşısına hiç insan çıkmadığını düşündüm. Bir kadının hiç tanımadığı, görmediği, iki kelime dahi etmediği bir erkeği şu kadarcık şeyle hovarda olarak etiketlemesi için çok kötü insanlarla karşılaşmış olması gerek. Admın ne yaşadığını bilmeden, sadece kadının anlattığı ufacık şeylerle evliliğinde mutsuz olma ihtimali olan bir adamı kötü ilan etmek için çok çok kötü şeyler yaşamış, hiç mutlu olmamış olması gerek. Evliliği toparlamak düzeltmeye çalışmak yerine beğenmeyen gitsin diyebilmek için hayattan vazgeçmiş, çabalamaya gerek duymuyor olması gerek. Yine üzüldüm bazı kadınlar adına.

Evliliğinde mutsuz olan boşanır kaçak göçek davranmaz.Konu sahibi sen ondan net olmasını istemişsin ama olmamış sadece kadının çabasıyla evlilik yürümez.Gerektiğinde gitmesini bilmek,aman evliliğim devam etsin diye onla bunla arkadaşlık adı altında flörtleşmesine göz yuman kadınlardan olmamak lazım.

Geyik mesajlar hariç burada çoğu kadının karşısına hiç insan çıkmadığını düşündüm. Bir kadının hiç tanımadığı, görmediği, iki kelime dahi etmediği bir erkeği şu kadarcık şeyle hovarda olarak etiketlemesi için çok kötü insanlarla karşılaşmış olması gerek. Admın ne yaşadığını bilmeden, sadece kadının anlattığı ufacık şeylerle evliliğinde mutsuz olma ihtimali olan bir adamı kötü ilan etmek için çok çok kötü şeyler yaşamış, hiç mutlu olmamış olması gerek. Evliliği toparlamak düzeltmeye çalışmak yerine beğenmeyen gitsin diyebilmek için hayattan vazgeçmiş, çabalamaya gerek duymuyor olması gerek. Yine üzüldüm bazı kadınlar adına.
Tatlım sen yine üzül hobi olarak ama beğenmeyen gitsin diyen-diyebilen kadinların kocaları çok mutlu, çünkü kal diye darlayan kadın yok, elime bakıyor nasılsa, ne yapsam katlanır diyen erkek yok....kadın da erkek de çocuklar da mutluysa birlikte oluyorlar zaten, asıl senin mantığın aileyi bitiriyor mutsuz çocuklara sebep oluyor, kadıni çaresiz
onursuz bırakiyor, sahip oldugunuz çevrenin düzeyi ve tanıdığınız hayatlarin seviyesi de boyle yorumlarla ortaya çıkıyor

tatlım sen yine üzül hobi olarak ama beğenmeyen gitsin diyen-diyebilen kadinların kocaları çok mutlu, çünkü kal diye darlayan kadın yok, elime bakıyor nasılsa, ne yapsam katlanır diyen erkek yok....kadın da erkek de çocuklar da mutluysa birlikte oluyorlar zaten, asıl senin mantığın aileyi bitiriyor mutsuz çocuklara sebep oluyor, kadıni çaresiz
onursuz bırakiyor

Hiç anlamamışsınız ki söylediklerimi. Sizin adınıza da üzüldüm.

Erkekler biz kadınlar kadar ayrıntıcı değil/olamayabiliyor belki de konu sahibinin eşi öylesine manasını düşünmeden beğendi geçti ..bilemiyoruz.
Ama eğer bi adam evlenmiş olmak için evlendiyse hayatının kadınının karısı olduğunu düşünmüyorsa iki çift kelam etmekle bir başka kadına gönlü kaydıysa..diğer kadınla diyaloğu kısa tutmayla karısına yeniden aşık olmaz
Artık o iş bitmiştir..
Kimse karısını ya da kocasını oyalamasın/kandırmasın ..

Ayni seyi dusundum pek cok yorumu okurken
Ozellikle bir uyeye cidden üzülüyorum inanilmaz erkek dusmani artik hayatında neler yasadiysa gercekten yazik

Back
X