Bir erkek ne zaman bırakılmalı ?

Bİ maddede benden o zaman, eski sevgilisinden konu açıldığında, onu üzmemek için sevgili oldum, gururunu kırmamak için hemen ayrılamadım, kendimden soğutmayı denedim filan diyorsa, aşağılayarak bırak, bulunmaz hint kumaşı olmadığını, kadınların onun için ölmediğini anlasın.

Okurken çok eğlendim, en favori maddem işaret parmağı havada dans eden erkekten ayrılmaktı

Bi de hakketen niye popoya şaplak atan adamdan da ayrılınıyor yahu, seveni var sevmeyeni var

bırakılması gerektiği zamanlarda bırakmayanlarda -karşılıklı olarak- hır gür içinde evliliğe kadar bile gidebiliyorlar,işte bu en kötüsü

“doğum gününde, evet senin doğum gününde kendisine hediye alıyorsa...” (Yok artık demeyin, var.)

Kötülük yaparak bırak.

Buna şahit olmasam inanamazdım ama gerçekten böyle zombiler var

senden para tırtıklıyorsa , lüks bir restoranda hesap geldiği an, ''ben makyajımı tazeleyip geleyim'' diyerek bırak:))

slm arkadaşlar, bu topiği beğendim ve katılıyorum.

saçın sarıysa, siyah a boya derler. veya esmersen sarışın ol derler diyen arkadaşlar var. bu yorumlar okuyunca aklıma şu geldi.

2 ağaç varmış. Biri Zeytin ağacı, diğeri herhangi bir ağaç. Zeytin ağacı (bayan) olmuş oluyor, diğer ağaç ise (erkek).
şimdi...

(erkek) ağaç demiş ki zeytin ağaçına: Senin çook yaprakların var niye bukadar yapraklısın, çok yeşilsin demiş.
Zeytin ağaçı ise, yapraklarının hepsini dökmüş.
(erkek) ağaç: Hem ayrıcca dalların bir yerde, diğeri bir yerde, biraz kes şu dallarınıda güzelleş demiş.
Zeytin ağaçı dallarını kısaltmış, o şehvetli güzel yeşillli ağaç gitmiş, onun yerine sadece zeytinli ağaç gelmiş.
(erkek) ağaç: zeytinlerin de tek başına çok kötü duruyor demiş,
zeytin ağacı da bir gün zeytinlerinide dökünce..
aradan bir kaç gün geçti ve (erkek) ağaç başladı tekrar söylenmeye!

NEOLDUDA SEN BÖYLE ÇELİMSİZ ZEYTİNSİZ ÇİRKİN KALDIN DEMİŞ!!

arkadaşlar, erkeklerin söylenmesini geçin! Ondan size hayır yoktur! siz kendinizi nasıl rahat hissedeceksiniz öyle olsun.
yok o değişmemi istiyor vs gibi boşverin siz, benden bir tavsiye!!!

Seni, işlerden öyle yoğunum ki arayamıyorum o yüzden, bir dakikam bile yok inan diye aylarca uyuttuktan sonra, bir gün tesadüfen, aylar önce senden gizli bir facebook hesabı açtığını, seni aramak için bulamadığı vaktini orda harcadığını, üstelik 1.500 den fazla abonesi!!! olan sarışın bir kadına abone olduğunu, onu takip ettiğini öğrendiğin an bırak.

Sen onu aradığında telefonu, gerizekalı aptal ne ısrarla arıyosun senin yüzünden 2 milyarlık i phone numu yere düşürdüm diye açıyorsa,
o telefonu ona monte ederek bırak.

Bir köpek size doğru havlayarak koşmaya başladığında kendisi hızla koşup arabasının içine girip sizi orda köpekle başbaşa kaderinize terk ediyorsa bırak.

kızlar süpersiniz yaa, ne ilginç şeyler çıktı ortaya
ben bir kahvemi yudumlıyım.uykum açılmadı hala

Benden izin almadan nasıl bakkala gidersin

bakkala git, telefon aç işte böyle giderim de ve gıcık et öyle bırak :):)

en ufak canın sıkıldıgında anında bırak öküzü =))

Ben bayıldım bu konuya Hemen arkadaslarımla paylastım Onlarda cok sevdı Tesekkurler..

Kız gıbı trıp yapıyorsa Hemen kac bırak

çocuk gibi küsüyorsa; ''küsersen küs küllüğüme,sarımsaklı b*llüğüme'' diyerek bırak:)

hallederizz yaparız deyip sözünde durmuyorsa sözünde nasıl durulurmus ona söz ver ve bırak

kızlara bakarken yakaladığında hala bakmadım diye inkar ediyorsa, koşarak bırak :)))

Sizi Adriana Lima ile kıyaslıyorsa ''Adriana'nın senle yetineceğini sanmıyorum'' diyerek bırak

Ben kendimi değiştiremem kimse için diğerlerini de bu yüzden bıraktım diyorsa;
Allah rızası için beni de bıraksana de ve sonra Allah razı olsun de bırak..

ben daha öncekilere daha beter davranırdım..
bak sana karşı gene iyiyim diyorsa; yüzüne yumruk atarak bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…