Bir erkek ne zamana kadar ümit edilmeli ?

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.529
448
323
Daha öncede söylemiştim . İşyerimden birinden hoşlanıyordum . Göz göze geliyorduk . Muhabbet ettiğimizde güzel muhabbet ediyorduk . Kimi zamanda hiç karşılaşmıyorduk .

Her gördüğümde heyecanlanıyorum . Baktığını hissediyorum bazen . Bilmiyorum benden hoşlandım .Olabilir dedim . Ama ama

Hiç bir gelişme yok ........ 3 ay geçti . Halen beklemelimiyim . Yoksa artık kafamdan kalbimden atmalımıyım. Ümit ederek bir an beklemek yıpratıcı... Bilmiyorum .

Gerçek hoşlanan erkek hemen harekete geçer demi . Ama o kişi yapısal olarak çekingen bir yapısı var . Bir de kurumun ve yaşadığımız ilçenin çok küçük olması...

Tabiki bunlar bahane değil .. Seven adam bir türlü yolunu bulur vs .... İşte insan ümidi bıraktıktan sonra küçük bir iletişim yaşasa bile başa dönüyor .

Bundan nasıl kurtulabilirim ?

Hoşlanan erkek adım atar.
Bakışmayla bırakmaz işi.
Hele ki bir de karşı taraf da yeşil ışık yakmışsa kesinlikle bunca zamana kadar bir şeyler yapardı.
Umut edecek bir durum göremedim maalesef.

Canıma tak ederse alır karsıma konuşurum..

Ölüm yok ya ucunda..hem artık kadınlar ılk adımı atıyor..hadi tay tay yap bakalım..

Çekingenmiş de vs. bunlar sadece kendini kandırmak olur. Sen de farkındasın da neyse.

içimde bu gidişle daha çok bekleyeceksin gibi his var

sen konuş o kadar hoşlanıyorsan

Bıktımmm artık gerçekten ... Artık bu saatten sonra umursamam bile .... Aptal gönlüm bende işte .... Bu anları yaşamaktan çok yoruldum bıktım artık zaten

Sen adim atsan ?

Bir arkadasim memur, isyerindeki bir cocuktan hoslaniyormus, bir sekilde cocugun kulagina ulasmis. Cocuk da ben onu arkadas olarak goruyorum, olmaz demis. Sonuc : su anda evliler :) Belki de sen bir seyler yapmalisin?

seninle muhabbet ederken de cekinmiyordu sonucta
asik olan seven erkek adim atar bülbül gibi öter emin ol

ama cok seviyorsan sen adim at ..

hoslanan erkek hemen icraata gecer olayi falan genel icin bunu soyleyemem. cunku benim sevgilim oyle degildi. 1 sene bakismakla gecti. 1 sene birbirimizi hic gormedik. hic konusmuslugumuz yoktu. facebooktan yazarak ilk adimi ben attim. o gun bugundur hic ayrilmadik 4 sene oldu. illa karsi taraftan beklemenin anlami yok. kadin utanirsa erkekte utanabilir. karsilik alamamaktan cekinebilir vs. hoslaniyorsan ilk adimi atmaktan cekinme. bu tur seylerin cinsiyeti olmaz.

Yapısına bağlı olarak bazısı hemen harekete geçer bazısı uzun vadede açılır bir süre belirlemek çok mantıklı değil ne dersek yanlış yönlendirmiş oluruz.

Sen adim atsan ?

Bir arkadasim memur, isyerindeki bir cocuktan hoslaniyormus, bir sekilde cocugun kulagina ulasmis. Cocuk da ben onu arkadas olarak goruyorum, olmaz demis. Sonuc : su anda evliler :) Belki de sen bir seyler yapmalisin?

yok burası çok küçük .. yıllarca burada kalabilirim ... bir caddelik yer ...sonra çok onurum kıralabilir çok üzülürüm ..

Sadece bu işler nasıl olması gerektiğini öğrenemedim daha ... Kimseyle çıkmadım .. Hep bu anlarda tıkanıp kaldım ... Hayal gücüm de geniş olunca ...Sonra çok üzülüyorum.

seninle muhabbet ederken de cekinmiyordu sonucta
asik olan seven erkek adim atar bülbül gibi öter emin ol

ama cok seviyorsan sen adim at ..

Gercekten bu böyle mi? Yani gercekten sevse sirf utandigi ya da cekindigi uzak durmasi imkansiz mi bir erkegin? Herkese soruyorum bu soruyu

Bir erkeğin hoşlanıyosa bu kadar uzun süre bekleyeceğini sanmıyorm. Sizde harekete geçmeseniz iyi olur diye düşünyorum. Aynı iş yerindesiniz sonuçta hoş olmaz.

Gercekten bu böyle mi? Yani gercekten sevse sirf utandigi ya da cekindigi uzak durmasi imkansiz mi bir erkegin? Herkese soruyorum bu soruyu

Yani demi ben sonradan duyduklarım oldu .. Bu kız kabul etmez diye ..inanın yaşadığım ilçe çok küçük , kurum desen ayşe mehmet ile çay içse anında yayılır. Hani bir erkek için düşünsenize pek güvenimi olmayan biri zaten kendine ...

Bilmiyorum bilmiyorum bu işler nasıl ilerlemeli ... Yaş 27 oldu . Daha hiç bir şey bilmiyorum . Hayal kırıklıkları sadece kalp kırıklıklar ı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…