Bir erkek ne zamana kadar ümit edilmeli ?

Gercekten bu böyle mi? Yani gercekten sevse sirf utandigi ya da cekindigi uzak durmasi imkansiz mi bir erkegin? Herkese soruyorum bu soruyu

Kız asla olumlu bir imada bulunmuyorsa, hiç ilgilenmiyorsa uzak durur elbette.
Ama sizin muhabbetiniz var ve kendini belli etmişsindir az çok. En basitiden onunla vakit geçirmekten zevk aldığın gayet ortadadır.
Tüm koşullar uygunsa adım atmamak istisna olur ancak. Mutlaka bir şeyler yapar.
Onunla konuşmuyor olsaydın sen söyle, kendini belli et derdim de öyle bir durum da değil bu. Belki aklında başka bir kız vardır. Onu da bilemezsin.

Garip ya ... Ben karşıdan izlerken .... Daha hareketli bayan arkadaşlarım var .. O daha rahat hareket edebiliyor . Kız adamın iki katı genişlik ve uzunlukta aralarında bir muhabbet dönüyor ama çözmeye çalışıyorum ..

Neyse olacağı varsa olur zaten napalım ... SADECE BU SÜRECİ YAŞAMAK İSTEMEZDİM . KENDİME BU HİSLERİ YAŞATMAYI .. Vazgeçtim diyorum ama gene görünce içime bir umut çöküyor . İçimde bir dünya yaratıyorum sanki . Neyse beni kimse beğenmiyor .İstemiyor galiba . Artık gönlüm bunların yorgunlarıyla dolu .

Uzun süredir konusmuyoruz. Ben de bi öyle bi böyle konustum son konusmalarimizda, en son artik bisey hissetmiyorum hatta nefret ediyorum dedim ama olayin geneline bakinca bos olmadigimi biliyordur o da. Bu durumda beni sevseydi adim atardi yani sevmiyor istemiyor dimi?

Vallahi sen yine 3 aydan bahsediyorsun iyi. Ben 3 yıl beklemiştim tam tamına. Benden hoşlandığıyla ilgili tüm veriler elimdeydi. Ama bir cacık olmadı :))

zipzip, ne "dediğine" bir bakar mısın?
biri sana böyle bir şey dese ne düşünürsün?
occam's razor'u benden iyi biliyorsundur sen de.

bu cümleden onun anlayacağı senin ona artık bir şey hissetmediğin ve hatta nefret ettiğin.

Ya ama bazi seyleri gururdan yaptigimi cok iyi biliyordur cünkü taniyor beni

Ya ama bazi seyleri gururdan yaptigimi cok iyi biliyordur cünkü taniyor beni

Tamam ama gururunun sınırlarını en çok ve sadece sen bilebilirsin, bir başkası bilemez ki?
Senin hareketlerin ve sözlerin aranızdaki "iletişim" mühim olan.
Gözlerine hülyalı hülyalı bakıp elini kalbine koyarak mı dedin ki kafası karışsın mesela? Acaba beni seviyor mu yoksa sevmiyor mu diyerek mixed signal alsın?

Yok telefonda söyledim. Cünkü beni cok kirmisti. Hem onunda söyledikleri bi öyle bi böyleydi emin olamiyordum ve ilk adimi atmak istemedim hem emin olamadigim icin hem de genel anlamda o adim atsin istedim

Yok telefonda söyledim. Cünkü beni cok kirmisti. Hem onunda söyledikleri bi öyle bi böyleydi emin olamiyordum ve ilk adimi atmak istemedim hem emin olamadigim icin hem de genel anlamda o adim atsin istedim

Telefon olunca işte kısıtlı oluyor sadece sesini duyuyor, ne gözlerine bakabiliyor; ne jest ve mimiklerinden haberdar, sadece ses tonun işin içine giriyor ve ne söylediğin.

Genel anlamda onun adım atmasını istemende bir problem yok zaten canım, ama o adam senin duygu ve düşüncelerini anlayamayacak yüzbinlerce insandan bir tanesi şu an. Onu tecrübesizliğin yüzünden kaybettiğin biri olarak görmeye başlaman lazım bir noktada ve kaybedişinin de dünyanın sonu olmadığını görmen gerek, çünkü mutlaka bir yerlerde, senin karakterini daha detaylı tanımayı istemeye amade birileri var, bunu gözden kaçırıyorsun, her aşk/ilişki mutlu sonla bitmiyor ki?

Bence hiç konuşmayın. Sonuçta aynı işyerinde çalışıyorsunuz, duygularınız karsilikli çıkmazsa, size sıkıntı olur. Hem gerçekten hoşlanan insan şimdiye kadar sizinle iletisime geçerdi . Bence gerek yok

Her seven erkek adim atmaz, bazilari kaybetmekten korkar ve susar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…