- 16 Nisan 2016
- 1.039
- 418
- 38
- Konu Sahibi burcakkxoxo
-
Hiç bişey anlamadım.
Nasıl? Cok basit kendinizi erkek gibi dusunup okuyun.
ben anlatayım. konu sahibi biriyle konusuyormus. baska sehirde. cocuk onun mini etegine bile karısıyormus. cocuk da önune gelenle yatan bir tip. yattıgı kızlardan biri de senelerdir bu cocuga asıkmıs. velhasıl kelam, konu sahibi bu cocugun oldugu sehre gelmeyince konusmayı kesmisler. sonra cocuk da o yattıgı kızla cıkmaya baslamıs ve kızı hıc kıskanmıyormus.Hiç bişey anlamadım.
hmmm 1. yani kızı cinsel anlamda kullanmıs kızın ona olan zaafından yararlanmıs. 2. kızın onu sevdigini biliyor, belki artık macera yasamak istemiyordur dogru duzgun iliski istiyordur o yuzden kendini garantiye almak istemis olabilir. 3. kıskanclık konusunda bence erkeklerin fix numarasıdır bu, daha gormedigi bir kızla konusurken bile (ki bu konuda siz oluyorsunuz galiba) yok eve gec gitme yok acık giyinme vs diye göz boyar seni koruyorum sana deger veriyorum benim icin onemlisin mesajını vermek icin. o yuzden bunlar benim icin cok bir anlam ifade etmiyor. zira yeni sevgilisi olarak da eskiden onunla sevgili olmadıgı halde iliski yasayan bir kızı sectigine göre demek ki bu namus ayakları numara. peki yeni sevgilisini kıskanıp kıskanmadıgından nasıl emin oluyorsunuz? sonuc olarak: bos.
ben anlatayım. konu sahibi biriyle konusuyormus. baska sehirde. cocuk onun mini etegine bile karısıyormus. cocuk da önune gelenle yatan bir tip. yattıgı kızlardan biri de senelerdir bu cocuga asıkmıs. velhasıl kelam, konu sahibi bu cocugun oldugu sehre gelmeyince konusmayı kesmisler. sonra cocuk da o yattıgı kızla cıkmaya baslamıs ve kızı hıc kıskanmıyormus.
neden
Yok iki kez okudum anlamadım. Şunlara isim ya da kod versen. Kim kiminle yatmış hangisi sevmiş hangisini kıskanmış oturmadı.
ama bu kadar dar görüslü biri, daha sevgililik iliskisi icinde bulunmadan onunla cinsel iliski yasayan bir kızı sevgili olarak yanında gezdirmez, oyle bir kızı secmez. ya size kendisini yanlıs tanıtmıs, ya da kızı yanlıs tanıtmısSurdan eminim bu erkek biraz 'geri kafali' yani benim icin boyle seyler asla kiskanilcak seyler degil ama o adam mini eteği cok kiskanacak bir insan. Sevgilisinin giymesini asla istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?