- 16 Nisan 2016
- 1.039
- 418
- 38
- Konu Sahibi burcakkxoxo
-
Cok guzel anlattiniz sagolunben anlatayım. konu sahibi biriyle konusuyormus. baska sehirde. cocuk onun mini etegine bile karısıyormus. cocuk da önune gelenle yatan bir tip. yattıgı kızlardan biri de senelerdir bu cocuga asıkmıs. velhasıl kelam, konu sahibi bu cocugun oldugu sehre gelmeyince konusmayı kesmisler. sonra cocuk da o yattıgı kızla cıkmaya baslamıs ve kızı hıc kıskanmıyormus.
neden
hmmm 1. yani kızı cinsel anlamda kullanmıs kızın ona olan zaafından yararlanmıs. 2. kızın onu sevdigini biliyor, belki artık macera yasamak istemiyordur dogru duzgun iliski istiyordur o yuzden kendini garantiye almak istemis olabilir. 3. kıskanclık konusunda bence erkeklerin fix numarasıdır bu, daha gormedigi bir kızla konusurken bile (ki bu konuda siz oluyorsunuz galiba) yok eve gec gitme yok acık giyinme vs diye göz boyar seni koruyorum sana deger veriyorum benim icin onemlisin mesajını vermek icin. o yuzden bunlar benim icin cok bir anlam ifade etmiyor. zira yeni sevgilisi olarak da eskiden onunla sevgili olmadıgı halde iliski yasayan bir kızı sectigine göre demek ki bu namus ayakları numara. peki yeni sevgilisini kıskanıp kıskanmadıgından nasıl emin oluyorsunuz? sonuc olarak: bos.
Anlattim ya?peki asıl soru: kıskanmadıgını nereden biliyoruz
Bende 3 yıl bekleyen kadın konu sahibi gibi düşündüm sanki ama hiç emin değilim.. Valla isim ver ya. Numara ver bisey ver kafam bulandı
nerede görmedim?Anlattim ya?
Adam 3 yıldır onu seven kızı zaten sevmiyor yada umursamiyorki kıskansin. İstediğini alıp yoluna devam ediyor ve ulasamadigini kiskaniyor.Adam 3 yildir onu seven kizi kisnamiyor iste
Adam 3 yildir onu seven kizi kisnamiyor iste
nerede görmedim?
Kıskanmadığını nerden biliyorsun? Mini eteğine falan karışmıyor diye çıkarım mı yaptın?
Belki diş geçiremiyordur ona.
Şöyle de biley var sen bu adamın doğru söylediğini, kızla üç senedir sadece yatak arkadaşlığı yaptığını nerden biliyorsun? Belki ilişkileri vardı onunlayken seninle konuşarak onu aldattı. Belki üç senedir kızın peşinde koşuyordu.
Her şey bir tarafa hepsi doğru olsa bile sana yatak davalarını anlatan bir adamla senin ne işin var?
Bacım, diğer kızı kıskanmadığını ne biliyorsun?
Belki diğer hatuna kimseyi senin kadar sevmedim, kurbanın olammm bırakma beni, ne istersen giy diyor???
Diyeni gördüm.
Yaww valla bende anlasam yorum yapcamYok iki kez okudum anlamadım. Şunlara isim ya da kod versen. Kim kiminle yatmış hangisi sevmiş hangisini kıskanmış oturmadı.
Benim anlamadigim neden sizi sevip sevmedigini falan değilde kızın mini eteğine takıldinız?Kiz her gun mini etekli?
Adam mini eteği deli gibi kiskaniyor?
Hayir kiz oyle bir tip degil. Adami deli gibi seviyor ve istisnasiz her dedigini yapiyor. Adam da tipik geri kafali oldugu icin etek giymeyi bile asiri kiskanan biri(yani beni kiskaniyodu)
Aralarinda ask olsa kiz herkese duyururdu, kizin psikolojisi bozulmustu adam ona yuz vermiyor diye.
Heeeee anladım kız mini etek giyiniyo ve goymeye devam ediyo diye kıskanmıyo diyoruz. Tamam şimdi oturdu hikaye... Valla erkek milleti kimde neyi kıskanacaģi belli olmayan garip bi hücre topluluğu bunlar. Belki kıza o kadar yakışmıyodur dikkat çekmiyodur diyicemde bunların kiskanmak ocin dikkat cekmesi gerekmiyo. Bilemedim
Bak güzelcim bunlar senin çıkarımların ya da adamın anlattıkları. İlişkinin içinde değilsin.
Hem şu saatten sonra nedeninin nasılının ne önemi var? Bu adam seninle olmak isterken sana yattığı kızları anlatan düşük profilli bir adam yahu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?