- 16 Nisan 2016
- 1.039
- 418
- 38
- Konu Sahibi burcakkxoxo
-
Kisaca soyle sorsam; Sizi deliler gibi seven bir kizi neden 3 yil bekletirsiniz?Ben bu konunun açılma amacını anlayamadım. Galiba ben hiç bişi anlayamadım. Neyse ben çamaşır katlıyordum zaten. Ona devam edeyim
Ben bu konunun açılma amacını anlayamadım. Galiba ben hiç bişi anlayamadım. Neyse ben çamaşır katlıyordum zaten. Ona devam edeyim
Bende sizi anlamadim?Sevişmek falanmı istemiş acaba anlayamadım.
Hayir kizi da cevresinide yakindan taniyorum bende onlarin ortamindaydim.
Bana yattigi kizlari kendisi anlatmadi baskalarindan duydum. Olay mini etek falan da degil. Bir erkek onu 3 yildir deliler gibi seven bir kadini neden senelerce bekletir?
Hayir kiz onun her dedigini istisnasiz yapan biri, hatta bir ara adam ona yuz vermiyor diye psikolojisi bozulmustu
3 yıldır bekleyen ama kiskanilmayan kızın konu sahibi olduğunu düşünen tek ben miyim?Hayir kizi da cevresinide yakindan taniyorum bende onlarin ortamindaydim.
Bana yattigi kizlari kendisi anlatmadi baskalarindan duydum. Olay mini etek falan da degil. Bir erkek onu 3 yildir deliler gibi seven bir kadini neden senelerce bekletir?
E erkek bacım. Baksana hem o kızla hem başkalarıyla. Sevişmek istemiş galibaBende sizi anlamadim?
Hoşlaşmamışımdır belki ya, sen niye böl şii yapıyorsun?Kisaca soyle sorsam; Sizi deliler gibi seven bir kizi neden 3 yil bekletirsiniz?
Ben bu konunun açılma amacını anlayamadım. Galiba ben hiç bişi anlayamadım. Neyse ben çamaşır katlıyordum zaten. Ona devam edeyim
Ben şunu sorayım size: karşı cinsten biri sizi sevdiğiniz zaman mı beraber olursunuz yoksa istediğiniz/hoşlandığınız için mi?Kisaca soyle sorsam; Sizi deliler gibi seven bir kizi neden 3 yil bekletirsiniz?
Hoşlaşmamışımdır belki ya, sen niye böl şii yapıyorsun?
Ben şunu sorayım size: karşı cinsten biri sizi sevdiğiniz zaman mı beraber olursunuz yoksa istediğiniz/hoşlandığınız için mi?
Adam beni kandirmadi ki ben adam bana teklif.edince.kabul etmedim zatenkonu sahibi arkadasım bence sen kendini kandırmaya o kadar heveslisin ki adamın seni kandırması hic zor olmamıs. gecmis olsun.
Aşk değilBende şöyle sorayim o zaman. 3 yildir her gun gordugunuz(arkadaslik ve cinsellik yasadiginiz) bir insana neden 3 yil sonra asik olursunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?