Bir erkek neden böyle bir söz söyler?

Papatyam1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2015
130
32
48
30
Kendisi en son benim aramalarıma ve mesajıma yanıt vermemişti ben de nasıl istersen yazıp iletişimimi kestim 5 gündür. Daha demin whatsapp hikayeden sevgisini s. kmek istediklerim var diye paylaşım yaptı. Bu yaptığı ne anlama geliyor? Not: Hiç çıkmadık ama ona olan sevgimi bilerek benimle konuşuyordu kavgalarımız engellemelerimiz filan oldu hep. Uzaktayız birbirimize 2 senedir. Durumuda ben gördükten bir kaç dakika sonra kaldırdı

Kendisi en son benim aramalarıma ve mesajıma yanıt vermemişti ben de nasıl istersen yazıp iletişimimi kestim 5 gündür. Daha demin whatsapp hikayeden sevgisini s. kmek istediklerim var diye paylaşım yaptı. Bu yaptığı ne anlama geliyor? Not: Hiç çıkmadık ama ona olan sevgimi bilerek benimle konuşuyordu kavgalarımız engellemelerimiz filan oldu hep. Uzaktayız birbirimize 2 senedir.
Bu kişinin ağzı her daim bozuk mu? Bana çok itici geldi ne olursa olsun yazılmaz. Ama size değildir bence o laf.

Kendisi en son benim aramalarıma ve mesajıma yanıt vermemişti ben de nasıl istersen yazıp iletişimimi kestim 5 gündür. Daha demin whatsapp hikayeden sevgisini s. kmek istediklerim var diye paylaşım yaptı. Bu yaptığı ne anlama geliyor? Not: Hiç çıkmadık ama ona olan sevgimi bilerek benimle konuşuyordu kavgalarımız engellemelerimiz filan oldu hep. Uzaktayız birbirimize 2 senedir. Durumuda ben gördükten bir kaç dakika sonra kaldırdı
Çok çirkin. Çıkmayı da düşünme bence

Ne kadar itici bir üslup. İletişim kesmek aşırı derecede mantıklı bir adım olmuş. Aklın varsa iletişim kurmamaya bak. Sonra burda bu şahısla ilgili konuların eksik olmaz gibi geldi

O kadar itici bir insan ki. Telefonu elinizden alıp engelleyesim geldi. Çünkü siz yapmıcaksınız belli.

Back
X