- 26 Mart 2015
- 130
- 32
- 48
- 30
- Konu Sahibi Papatyam1907
Asla gelmem aslaaa. O eski enayi yok artık karşısındaBaşkasından tekme yediyse sana yazması an meselesidir. Oltaya gelme.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asla gelmem aslaaa. O eski enayi yok artık karşısındaBaşkasından tekme yediyse sana yazması an meselesidir. Oltaya gelme.
Hahahaha kahkaha attım ben onun seviyesine inmem artıkSende onun sevgisini .... :)
Kesinlikle şiddet bile uygulayabilir aman amanBence de düşünme emin ol bu adam hep öyle ağzı bozuk olan bir insan olarak tarihe geçecek ve evlense de evleneceği eşine de hakaret eder ailesine varana kadar. Belki çok seviyorsunuzdur eyvallah ama yol yakınken vazgeçin....
Ben de aynı böyle şoka girmiştim beklemezdim hiç ondano nasıl bir laf ya
Kesinlikle haklısını bu da benim aptallığım 1 sene aşktan başka bir şey görmedi gözüm ama hiç bir zaman böyle bir şey yapmadı şok oldum şuansevgiye baaaayaaaa bir kıymet veriyor ki s.kmek istiyor!!!!..Pes vallahi sıra sevgiyi dikmeye gelmiş vay anasını ne günlere geldik.Adam koşa koşa kaçılacak bir tip.Buraya ne diye konu açtın ki..Sadece kaç yani.![]()
Evet kendi kendisini gösterip rezil etti sadeceKarakterimiz öfke anında kendini ele verir iyi de olmuş tanımış oldunuz kendisinibu noktadan sonra kime niye yazdığı çokta önemli değil bence ..
Yok size dememiş benim bahsettiğim erkeğin lafına kızmışNe nasıl bi laf hakaretmi ettim güzelimmm!!,!
Söyledim hanımefendiye yanlış anlamış büyük ihtimalleBen konu sahibine yorum yapıyorum, sen de kimsin?
Zaten konuşmuyorum artık hıncı ona inanın. Ben de hatalarımı tekrarlamıyorum artıkNeden boyle bir soz soyler hicbir onemi yok. Kekonun teki iste.
Buradaki asil sorun senin bunun gibi bir keko ile ne isin var??? Neden onu halen takip ediyorsun?
Birak gitsin ne hali varsa gorsun
Ahahahahah bu çok iyiydi sağolunorgazm mı oluyorsun, erekte mi oluyorsun. ne olursan ol yine gel.
Ya olduğun gibi görün, ya da göründüğün gibi ol
Allah'ın ergeni
Ayrı şehirlerdeyiz zaten ve artık bende iğrendimAğzı bozuk insanlarla birlikte olmayın. Terbiyesiz, edepsiz.
Evet ben de bu yüzünü ilk kez gördüm ve asla kendisi de gelse iletişime geçmem artıkHa size söylemiş ha başkasına. Kalitesini belli etmiş. Midem bulandı, iğrenç.
Direk iğrendim kendisinden artık ben de egoist hastaAnlam çıkarmaya bile çalışma . İğrenç bir üslubu var .
O da eskiden benimle konuşmadığı halde durumlarıma bakardı sinir etmek için ama bir şey demezdi ben de bana yaptığının aynısını yapıyorumHem tribal enfeksiyon geçirip iletisimi kesiyorsun hem de durumuna bakiyorsun o da goruyor? Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu? Bence lafi sokmus birakmis. Durumuna filan bakma. Iyice havaya sokma.
Belli ki sinir hastası ben de şaşırdımBosver yoluna bak simdiden bu tarz birisi ilerde neler yapar terbiyesiz.
Kesinlikle haklısını bu da benim aptallığım 1 sene aşktan başka bir şey görmedi gözüm ama hiç bir zaman böyle bir şey yapmadı şok oldum şuan![]()
Kesinlikle öyle heralde taktiği işe yaramamış olacak ki dün sevgisel bir söz paylaştı bu sefer ahahahahartık gördün hayatım:) kapalı kapılar ardında adam manyağın önünde gideni..ne güzel belli etmiş.