Bir erkek neden böyle davranır?

Kadın anlar ya bir erkeğin ilgi gösterip göstermediğini.
Mesela ben çok yakın olduğum erkek arkadaşlarımdan hangisinin bana özel ilgi gösterdiğini , ya da hangisinin sadece dostum olarak gördüğünü bilirim . Sorun siz değil bence arkadaşınız. O anlamadıysa istediğiniz kadar gaz verin ne yapacağını bilirdi.
Aynen, kadınlar hisseder.

Arkadaşıniz size durumu anlatıp, sevgili olmak istediğini ama ne yapacağını sormuşsa sizde kendinize göre yol göstermişsiniz bunda bir sakınca görmedim.

Fakat, arkadaşınız ya yanlış yorumlamış ya da Adam önce flörtöz davranıp sonra arkadaşınızı beğenmemiş olabilir. Kısacası adam çakallık yapmış olabilir. En güzeli arkadaşınız uzak dursun.
Aynen bence davranışı flörtmz olabilir. Arkadaşlar gerçekten arkadaşı gibi değil sevgilisi gibi davranıyordu. Yani benim de erkek arkadaşlarım var, arkadaşlıkla sevgililik arasındaki farkı anlayabilecek biriyim. Adı konulmamış bir ilişki gibi davranıp, ad koymaya gelince resmen “yanlış anladın” a getirdi olayı.

Çok yakın bir arkadaşımın başına gelen bir olaydan bahsedeceğim. Kendimi de suçlu hissediyorum çünkü ben de arkadaşımı yanlış yönlendirmiş oldum. İş yerinde arkadaş ortamımızda birlikte çalıştığımız bir bey, en yakın arkadaşıma aylardır çok yakın davranıyordu. Sürekli arar, hatta kendi aramadığı için sitem edermiş. Birlikte yemeğe giderler, tüm sırlarını arkadaşıma anlatırmış. Zaten biz de sürekli ikisini birlikte görürdük. Bir gün arkadaşım bana bu durumu anlatınca ben de güya cesaret vereyim dedim ve arkadaşıma “sen git açıl, belli ki onun cesareti yok, sana açılamıyor” dedim. Ertesi gün arkadaşım morali sıfır bir şekilde geldi. Bu açılmış ama beyfendi kendini reddetmiş. Seni ben en yakın arkadaşım olarak görüyorum demiş. Yaw ben de zor durumda kaldım iyi mi??! Hayır neden bir erkek bir kadına sevgilisi gibi davranıp da “yanlış anlamışsın, sen benim en yakın arkadaşımsın” der ki???
Böylelerine ya*şak derler resmen,bitin kücüğü hani😅 bana öyle geldi ki başlarda ilgisi vardı ama sonradan başka birini buldu.bu kadar ümit verip de 180 derece dönmesinin nasıl bir açıklaması var bilemedim.ya da arkadaşınız gerçekten yanlış anladı ona gösterilen samimiyeti.?

Back
X