Merhaba hanımlar, evet sorum belli ama detaya da giretim. Bir erkek neden ilk görüşmeden sonra hemen karşı tarafın ailesiyle tanışmak isteyip hemen evlenmek ister? Daha beni de ailemi de çok fazla tanımıyor. Sadece genel bilgilere sahip hakkımda. Arada mesafe var, sürekli gel git yapmak istemiyor diyeceğim de, yani bu da hayatımızı etkileyecek bir karar nihayetinde. Hayır benim hayatımı karartmayı bırak, ben kafasındaki profile uymuyorsam kendi hayatı da kararacak, kendisi de istediği gibi evlilik yapmamış olacak. Düşünüyorum, etrafımdaki yakın bildiğim çoğu kişiye anlattım ama işin içinden çıkamıyorum.
Sözünü ettiğim kişiyle bitirdim aslında, bir önceki konumda uzaklığı sorun ettiğim kişi ama ben hala anlam veremiyorum hiçbir şeye. Evlilik bu kadar basit mi, ilk görüşmede bir şeyler hissedersin tamam ama biz evlenelim, yarın gelelim size denir mi?
Bu arada, bu kişi gayet eğitimli, kibar, etrafımdaki herkesin beğendiği biri. Muhakkak karşısına birileri çıkıyordur, sanki ilk bulduğu kız benmişim gibi neden acele eder bir erkek anlamıyorum ve sanırım hiçbir zaman anlayamayacağım.