Bir erkek neden hemen evlenmek ister?

vardır yediği bir halt, hemen evlenip bir şeyleri gizlemeye /üstünü örtmeye çalışıyordur..valla ben korktum adamın huyundan suyundan.uzak dur bence.

Bir önceki konumda da yazmıştım, bir de İstanbul'dan uzak bir yere gideceğim. Bunun kararnı verebilmem için bile zaman lazım, hadi karar verdim, hazırlık yapmam için bile zaman gerekiyor. Ama yok kendisi görüştüğümüzün ertrsi günü ailesiyle gelecekti. Zaten ilk görüşmemizde ailesiyle de tanışmak durumunda kaldım. o_O

Adamın derdi sizinle evlenmek değil belli ki. Sadece evlenmek istiyor, kişi önemli değil.
Böyle insanların bir arızası oluyor mutlaka.
Evlilik çok önemli bir karar. İnsan bir ömür geçireceği insanı tanımak istemez mi?
Siz doğru olanı yapmışsınız, adam sorunlu.

Bir an önce düzenli cinsel hayatım olsun derdi o sizi de beğenmiş adam bildiğin abaza başka birşey değil

Eşimle bir tatil sırasında plajda tanıştım, aslına bakarsınız ben tavladim. Tanışmanın üzerinden 3 gün geçtikten sonra elinde yüzükle gelip evlen benimle dedi. Jet hızında evlendik imkanlar dahilinde. 20 yıldır evliyiz. Ha bu arada evet kumar oynadım ama çevremde yıllarca sevgili olup aşkından ölenlerin evlendikten sonra '' aaaa kesinlikle aşık olduğum kisi bu değil " dediklerini de çok duyup hatta bizzat şahitlik etmiştim. Kısmet bence bu ☺️

Erkekler duyguyla hareket etmezler maleseff.. evlenmeyi aklına koymuş belli . Eli yüzü düzgün aileside iyi birini bulunca hemen kacırmak istemiyorlar.. ama bizler duygulu varlıklarız bu yüzden mantıkla hareket edemiyoruz .. :KK16:

İyi ki ayrılmışsınn. Evlenmiş olmak için evlenecekti besbelli. Değer verdiği ya da sevdiği için değil. Üstelik düşüncelerinize de saygısızmış. Ne vardı biraz tanısaydınız birbirinizi. Kesinlikle iyi niyetli değilmiş

Bitirdim ama tanımama izin vermiyordu ki. Zaman ver bana dediğim için her söylediğim cümleden sonra, "zamana bırakalım" diyip beni ya tersliyordu ya da trip atıyordu, laf sokuyordu. Bir insan bir kaç ay bile neden beklemek istemez?
Aşık oldu, bensiz yapamiyo, hemen yanyana bi hayata baslamak istiyo diye kendini kandirmamana memnun oldum.. Aklı basinda insan aşkından başı dönse bile önce az biraz tanımaya calisir, her seyi vakti ile yapmak ister.. Bir de sen normal olani söyleyip zaman istediginde trip atiyorsa, tavir koyuyorsa cidden tehlike.. Kompleksli, bencil ve uzlaşılamayan biri oldugunu dusunurum ben direkt.. Ne demek yani karsi tarafın ve ailesinin dusuncelerine trip atmak, kendi istediği olmayınca tavir koymak.. Cok asik olduysa once bi senin düşüncelerine deger versin..

Merhaba hanımlar, evet sorum belli ama detaya da giretim. Bir erkek neden ilk görüşmeden sonra hemen karşı tarafın ailesiyle tanışmak isteyip hemen evlenmek ister? Daha beni de ailemi de çok fazla tanımıyor. Sadece genel bilgilere sahip hakkımda. Arada mesafe var, sürekli gel git yapmak istemiyor diyeceğim de, yani bu da hayatımızı etkileyecek bir karar nihayetinde. Hayır benim hayatımı karartmayı bırak, ben kafasındaki profile uymuyorsam kendi hayatı da kararacak, kendisi de istediği gibi evlilik yapmamış olacak. Düşünüyorum, etrafımdaki yakın bildiğim çoğu kişiye anlattım ama işin içinden çıkamıyorum.

Sözünü ettiğim kişiyle bitirdim aslında, bir önceki konumda uzaklığı sorun ettiğim kişi ama ben hala anlam veremiyorum hiçbir şeye. Evlilik bu kadar basit mi, ilk görüşmede bir şeyler hissedersin tamam ama biz evlenelim, yarın gelelim size denir mi?

Bu arada, bu kişi gayet eğitimli, kibar, etrafımdaki herkesin beğendiği biri. Muhakkak karşısına birileri çıkıyordur, sanki ilk bulduğu kız benmişim gibi neden acele eder bir erkek anlamıyorum ve sanırım hiçbir zaman anlayamayacağım.

Belki cok sevdigi bir kisiyle yollari ayrildi. Ve o kisi evlendi. Kendisininde yapacagi ilk sey evlenmek ve onu kafadan atmak olabilir. Kisacasi unutmak icin kendini ve karsisindakini yakiyor olabilir. Ya da basindan bir evlilik nisqn olayi gecmistir onun duyulmamasini istiyordur acele etmesinin sebebi bu da olabilir. Ben cok mu kotu duaunuyorum bilmiorum ama erkek bu sonunda olan kadina oluyor. O yuzden arastirmak lazim

Merhaba hanımlar, evet sorum belli ama detaya da giretim. Bir erkek neden ilk görüşmeden sonra hemen karşı tarafın ailesiyle tanışmak isteyip hemen evlenmek ister? Daha beni de ailemi de çok fazla tanımıyor. Sadece genel bilgilere sahip hakkımda. Arada mesafe var, sürekli gel git yapmak istemiyor diyeceğim de, yani bu da hayatımızı etkileyecek bir karar nihayetinde. Hayır benim hayatımı karartmayı bırak, ben kafasındaki profile uymuyorsam kendi hayatı da kararacak, kendisi de istediği gibi evlilik yapmamış olacak. Düşünüyorum, etrafımdaki yakın bildiğim çoğu kişiye anlattım ama işin içinden çıkamıyorum.

Sözünü ettiğim kişiyle bitirdim aslında, bir önceki konumda uzaklığı sorun ettiğim kişi ama ben hala anlam veremiyorum hiçbir şeye. Evlilik bu kadar basit mi, ilk görüşmede bir şeyler hissedersin tamam ama biz evlenelim, yarın gelelim size denir mi?

Bu arada, bu kişi gayet eğitimli, kibar, etrafımdaki herkesin beğendiği biri. Muhakkak karşısına birileri çıkıyordur, sanki ilk bulduğu kız benmişim gibi neden acele eder bir erkek anlamıyorum ve sanırım hiçbir zaman anlayamayacağım.

Çünkü ihtiyaçları yüzünden.

Ya çok düz mantık; çamaşırmı yıkasın, yemeğimi pişersin, sevişelim yeter mantığında ya da gizlediği bişey var, tanımana firsat vermeden oldu bitirmeye çalışıyor.
+1
Veya velev ki cok asik oldu, başı döndü; o zaman da akli basinda karar verebilen biri degil.. Hem zaten yuzyuze gelmeden de evlenmek istediğini söylemiş, bu durumda bu aşık olup acele etme ihtimali de eleniyor..

Back
X