Azıcık kilo aldığımda bile kiloyu isteyen bir insan degilBelki adam şüşko seviyor. Siz de kilo alın
Sizde sevmiyor demek ki, diğer kadına kilo yakışıyorsaAzıcık kilo aldığımda bile kiloyu isteyen bir insan degil
Bir kac ihtimal sayacagim
1 eski sevgili olabilirler
2 eskiden platonik olarak kuzen esini seviyor olabilir
3 sonradan hosuna gitmis olabilir
4 hayranlik duyabilir belki kulturlu bir bayan
2 ihtimal aklima geldi benim
NOT HAFIF KILOLU YADA AZ GUZEL OLUNCA BAKILMAZ MI DEMEK ISTIYORSUNUZ SIZ KENDINIZI KLEOPATRA FALAN MI SANIYORSUNUZ
KADINA RESMEN HAKARET ETMISSINIZ HIC YAKISTIRAMADIM
KUSURA BAKMAYIN
HER SEY DIŞ GUZELLIK DEIL !!!
Sakin sakin yazip sonra niye bi anda sinirlendin kiBir kac ihtimal sayacagim
NOT HAFIF KILOLU YADA AZ GUZEL OLUNCA BAKILMAZ MI DEMEK ISTIYORSUNUZ SIZ KENDINIZI KLEOPATRA FALAN MI SANIYORSUNUZ
KUSURA BAKMAYIN
Aplacım caps lock tuşu bağırmak demek kulak zarımız patladı bi şekerli su ikram edekBir kac ihtimal sayacagim
KUSURA BAKMAYIN
Valla dogru dedinBacım artık senin konu kilit birbirlerini gaza getire getire kilo konusunda senin burnundan getirecekler
Kuruntu da yapıyor olabilirsiniz şüpheniz ve hissiniz varsa bence daha somut şeyler bulun mesela illede onlara gidelim ve diyor mu aiz rahatsız olduğunuzu belli etmişsiniz zaten bidaha yapmaması gerektiğini söyleyip uyarınMerhaba kızlar icimi kemiren bir konuda görüşlerinizi almak istiyorum.biz yurtdışında yaşıyoruz turkiyeye gittiğimizde eşimin kuzeninin karisina karşı bakışlarını fark ettim daha önce çok az bi şüphem olmuştu ama buna mi bakacak derdim içimden ama bu gittiğimizde baya bi bakışlarını yakaladım. kadında oyle orta derece güzellikte baya kilolu bir bayan.bunu sordum ona baktiginin farkında olmadığını söylüyor.ve zamanla bu sorun büyüdü hem içimde hemde aramizda kizimin üstüne yemin etti defalarca yemin etti istemedigim halde bir yanım inanıyor bir yanım bir erkek kadina neden bakar bisey olmadan diyor.bu arada Sadece bakıştan degil suphem lafı gectigi zaman hiç sesini çıkarmıyor ne desem sessiz kalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?