- 24 Mayıs 2014
- 65
- 11
- 28
- Konu Sahibi Novamber wind
-
gerçi evet bu konuda haklısın ikimizde aynı takımı tutuyoruz ve az çok futbolla ilgiliyim bu onun çok hoşuna gidiyor yani öyle söyledi senin erkek arkadaşın kesinlikle seninle aynı takımdan olmalı falan diyo gerçi bugünde maç var anca maçtan sonra yazabilirim yazarsambu işlerin ilk yazması son yazması olmazki sen muhabbet aç konuşkan olduğunu göster sıkıcı bir sohbet olursa olmaz kısa kısa cevaplar verme sorular sor onu konuştur kendini anlat yılbaşında ne yapıyorsun de belki davet eder :))
haha teselli oldu teşekkür ederimbence erkekler sadece güzel diye de çok bakıyor
yani illa hoşlanıyor diye düşünme
ama güzelim diye düşünebilirsin eheheh
ne güzel işteee
fırsatlarını kaçırma sonra benim gibi bakıyor baktı bakacak der durursungerçi evet bu konuda haklısın ikimizde aynı takımı tutuyoruz ve az çok futbolla ilgiliyim bu onun çok hoşuna gidiyor yani öyle söyledi senin erkek arkadaşın kesinlikle seninle aynı takımdan olmalı falan diyo gerçi bugünde maç var anca maçtan sonra yazabilirim yazarsam
evetfırsatlarını kaçırma sonra benim gibi bakıyor baktı bakacak der durursun
merak etme kuzu isyeanaa az kaldıBakışmalara güven olmaz. Bazı erkekler sadece uzaktan bakışma flörtünü sever.
Ama isteyen erkek gelir ve alır. Buna inanırım ben . O yüzden bence boşver onu sen kuzum :)
sende biraz konuşmayı denesen belki o da senden bir şeyler bekliyodurmerak etme kuzu isyeanaa az kaldı
kanmıyorum da ben onun ne yapmaya çalıştığını çözemedim ondan yani
Sana tavsiyem o yaklasmadan sakin ha sen adim atma , cok orneklerini gorduk burda, erkeklerin bi tarafi kalkiyo aa noluyoruz falan diyorlarmerak ediyorum madem bir adım yok niye öyle gözlerini süze süze bakıyor ki?
bu da kim tanıyor muyum bakışı değil/ bu bana niye bakıyor dur bende bakayım bakışı da değil. bildiğiniz hoşlanıyor gibi bakıyor ama niye bir adım yok?
tecrübe ve fikirlerinizi merak ediyorum
sende biraz konuşmayı denesen belki o da senden bir şeyler bekliyodur
Ağzını burnunu dağıtmak istiyorum böyle erkeklerin, hep bunlar yüzünden bozuluyor psikolojimizMadem gelip konuşmayacaksın neden bakıyorsun ? Madem cesaretin yok neden akıl karıştırıyorsun ? Öküz kafalı işte, zor vallahi Allah sabır versin bize...
kurbağam vallaha moralim çok bozuktu güldürdünBadiş belli ki sen adım atmıycaksın, ilk karşılaşmanızda bakarken tebessüm edip başını hafifçe selam verir gibi eğ bari ,bir de öyle dene, bir iki karşılaşmada gülümsemelerinden sonra da gelmezse başka bişey düşünürüz.
(ayy yok sonrasını da yazayım belki ben göremem konuyu, baktın gelmiyor konuşmayı başlatmıyor yalnızken gördüğünde tebessümle yanına git ve hafif şımarıkvari ve tatlı bir tavırla " Senin benden hoşlandığını düşünüyorum, yanılıyormuyum acaba" de " evet yanılıyorsun" derse fenaaa, kızarmadan "isabet olur "der gidersin... Muhtemelen "nerden çıkardın" der, o zaman yine o tatlı üslupla " bilmem bana bakıyorsun sürekli" dersin) falaaan filan... böylece sen adım atmıyor gibi görünüp adın atmış olursun
hamam böceklerinin anlaşılması daha mümkün bence =D 113 senden 12 benden 17 de justtan eder 142. demek ki bakışan erkekten bir nane olmazCanım açtığım konuda tam 113 sayfadır bu sorunun cevabını arıyoruz dostlarla..
Ama henüz bir cevap bulamadık..
hamam böceklerinin anlaşılması daha mümkün bence =D 113 senden 12 benden 17 de justtan eder 142. demek ki bakışan erkekten bir nane olmaz
o zaman bizde başka çözüm yolları buluruz. erkekleri çözdüğümüz gün hayat daha güzel olucakyok daha adım atmam ben bundan sonra
bencede öküz kafalılar
ayyy ne tatlısın eheheheo zaman bizde başka çözüm yolları buluruz. erkekleri çözdüğümüz gün hayat daha güzel olucak
şuan bana mesaj attı bende evde takla attım
ay söylerim canım ya keşke hepimizin olsa da hepimiz mutlu olsak böyle birbirimize söylesek falan ay ne güzel olur yaayyy ne tatlısın ehehehe
hadi olsun sizin durum yaa çok sevinirim valla
olursa söyle bize de tamam mı haber ver gelişmeleri
demi:)ay söylerim canım ya keşke hepimizin olsa da hepimiz mutlu olsak böyle birbirimize söylesek falan ay ne güzel olur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?