• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkek neden sürekli bakar ama açılmaz?

Valla, içinde bir kıpırtı olup, onun üstüne sevgililer yapıp ama hala gördüğü yerlerde bakıp, hatta bazen şaşırıp halen daha içinde bir şeyler devam eden ama yıllardır hiçbir şey demeyen bir benzer türünüde ben tanımıştım:D

Kesinlikle olmaz canım..
He bak benimkinde adam bana buluşma teklifi dahi edip sonra da aniden karar değiştiren birisi he..
Ona rağmen bu iş böyleyse,bakışmadan hiçbir halt olmaz... kesin bilgi.
seninki hepten dengesizmiş anlamak gerçekten zor :KK1:

Valla, içinde bir kıpırtı olup, onun üstüne sevgililer yapıp ama hala gördüğü yerlerde bakıp, hatta bazen şaşırıp halen daha içinde bir şeyler devam eden ama yıllardır hiçbir şey demeyen bir benzer türünüde ben tanımıştım:D
alla alla o ne öyle yahu ne istediğini kendi bile bilmiyormuş:KK14:

Toplamda 3 kere gördüm diyorsunuz .bu birsey ifade etmez ki...sizi begense konusmaya calisirdi çünkü sizde ona bakiyorsunuz yani cesaret vermissiniz yeteri kadar..erkekler bakar öyle anlam cikarmamak lazim hemen.somut adim yok.
Lisede vardi benim boyle biri.surekli bakardi gelip gecerken.sonra ogrendim sevgilisi varmis...yani anlam yuklememek gerek..
Cok hoslandiysaniz gulumseyebilirsiniz onu görünce yaniniza gelirse birseyler baslar zaten yok gelmezse kendi bilir.bunda birsey yok.rezil olmazsiniz sonuc olumsuzda olsa icinizde kalmaz en azindan..
Ama genel fikrim bir erkek begeniyorsa gelir açılr...

Sevgilisi vardir. Taze taze tecrubelerimden aktariyorum.
adam aylardir bildigin gozuyle yiyor, sahnede gözüme baka baka sarkilar söylüyor, ama sevgilisi var. Haayydi bakalim.

karar veremiyordur böylelerinin sadece kendine baktığı zannetmek çok aptalca.adam her köşede birine bakıyordur tecrübelerime dayanarak söylüyorum.

merak ediyorum madem bir adım yok niye öyle gözlerini süze süze bakıyor ki? :63:

bu da kim tanıyor muyum bakışı değil/ bu bana niye bakıyor dur bende bakayım bakışı da değil. bildiğiniz hoşlanıyor gibi bakıyor ama niye bir adım yok?:110:

tecrübe ve fikirlerinizi merak ediyorum:KK52:
Tamamen evrimleşme süresinde gerçekleşen, doğaya adapte olmaya çalışan ilk insanlardan beri süregelen genetik bir hata :KK76:. Kanıtlanmıştır diyesim geldi birden :D

karar veremiyordur böylelerinin sadece kendine baktığı zannetmek çok aptalca.adam her köşede birine bakıyordur tecrübelerime dayanarak söylüyorum.
aptal? birinden hoşlanmak onunda hoşlanmasını beklemek ne zamandan beri aptallık oldu
ya 13 sayfa oldu bir tane olumlu cevap yazan olmadı ya
ben bana bakıyor beni seviyor sadece bana bakıyor mu dedim
neden bakar? diye soruyorum insan gibi
biz kadınlar o kadar senaryo kurup olumsuz oluyoruz ki bazen
gerçekten hayret ediyorum
umut kırmakta üstümüze yok
aynı konuyu erkeklerin cevapladığı şekilde okudum bizimki resmen komplo teorileri gibi

ayrıca herkes liseden bahsetmiş liseli değiliz ki
anlamıyorum bu kadar insan bakışmadan lap diye sevgili mi oluyor

aptal? birinden hoşlanmak onunda hoşlanmasını beklemek ne zamandan beri aptallık oldu
ya 13 sayfa oldu bir tane olumlu cevap yazan olmadı ya
ben bana bakıyor beni seviyor sadece bana bakıyor mu dedim
neden bakar? diye soruyorum insan gibi
biz kadınlar o kadar senaryo kurup olumsuz oluyoruz ki bazen
gerçekten hayret ediyorum
umut kırmakta üstümüze yok
aynı konuyu erkeklerin cevapladığı şekilde okudum bizimki resmen komplo teorileri gibi

ayrıca herkes liseden bahsetmiş liseli değiliz ki
anlamıyorum bu kadar insan bakışmadan lap diye sevgili mi oluyor
Insanlar bos yere umutlanma diye yazmis..yoksa umutlan dur bize ne...bak benim mesela seni cok begendim tanimak isterim diyen erkek ertesi gun yok oldu..bunu bile yapan var...sen bir bakistan anlam cikarmaya calisiyorsun.adamlar begendim deyip surekli arayip bulusumaya ikna edip sonradan ortadan kayboluyor...oluyor boyle seyler...bence burdaki insanlara kizma.ama dedigim gibi birdaha gordugunde hafif bir gulumse .zaten yanina gelir gelmezse krndi bilir.kaybedicegin bitsey yok....ama cok ustune gidersen sevgilisi varsa bile senle cikar eglenir birakir...benden hoslandigini anladim diye laf at demis arkadas.bence son derece yanlis anlasilir bir durum olur.senin hakkinda cirkin seyler düşünür.ama benim dedigim gibi yaparsan olumsuzda olsa kaybettigin birsey yok.ama olumlu olursada ne güzel iste ...

Insanlar bos yere umutlanma diye yazmis..yoksa umutlan dur bize ne...bak benim mesela seni cok begendim tanimak isterim diyen erkek ertesi gun yok oldu..bunu bile yapan var...sen bir bakistan anlam cikarmaya calisiyorsun.adamlar begendim deyip surekli arayip bulusumaya ikna edip sonradan ortadan kayboluyor...oluyor boyle seyler...bence burdaki insanlara kizma.ama dedigim gibi birdaha gordugunde hafif bir gulumse .zaten yanina gelir gelmezse krndi bilir.kaybedicegin bitsey yok....ama cok ustune gidersen sevgilisi varsa bile senle cikar eglenir birakir...benden hoslandigini anladim diye laf at demis arkadas.bence son derece yanlis anlasilir bir durum olur.senin hakkinda cirkin seyler düşünür.ama benim dedigim gibi yaparsan olumsuzda olsa kaybettigin birsey yok.ama olumlu olursada ne güzel iste ...
ya kimseye kızmıyorum şuraya ne zaman konu açsam böyle oluyor ben bana bakıyor bana aşık diye bir şey düşünmüyorum ki. şuan için bir atakta bulunmayacağım görünce gülümseyecek bir ortamımız olmadı henüz sonuçta iş yeri..

ya kimseye kızmıyorum şuraya ne zaman konu açsam böyle oluyor ben bana bakıyor bana aşık diye bir şey düşünmüyorum ki. şuan için bir atakta bulunmayacağım görünce gülümseyecek bir ortamımız olmadı henüz sonuçta iş yeri..
Bakiyormus gibi geliyor olabilir sana sonucta erkek bakar yani...bir anlam cikarip sonra uzulme demek istemis arkadaşlar...bunda ne var ki...ne yazilmasini bekliyorsun.hep boyle yaziyorsalar demek ki insanlar kendinde aramalisin hatayi.bos umutlar vermek sa cma olur bu durumda.ne diyelim sana asik ama açılamiyor mu diyelim..herkes fikrini yazmis kaale al yada alma..is yeri olsun ne var gulemsemekte.sanki git saril mi dedim.hafifce tebessüm edersin belkide sonuc istedigin gibi olucak...is yeri olmasiyla selamlasmanin ne alakasi var cozemedim.zaten bu kafadaysan bence hic konusma bu adamla.gayet medeni birsey bu gülümsemek.birine ilgini belli etmek...yorumlari begenmiyorsun cozum önerisi sunuyorum karşı cikiyorsun.ne istiyorsun anlamadim..

Bakiyormus gibi geliyor olabilir sana sonucta erkek bakar yani...bir anlam cikarip sonra uzulme demek istemis arkadaşlar...bunda ne var ki...ne yazilmasini bekliyorsun.hep boyle yaziyorsalar demek ki insanlar kendinde aramalisin hatayi.bos umutlar vermek sa cma olur bu durumda.ne diyelim sana asik ama açılamiyor mu diyelim..herkes fikrini yazmis kaale al yada alma..is yeri olsun ne var gulemsemekte.sanki git saril mi dedim.hafifce tebessüm edersin belkide sonuc istedigin gibi olucak...is yeri olmasiyla selamlasmanin ne alakasi var cozemedim.zaten bu kafadaysan bence hic konusma bu adamla.gayet medeni birsey bu gülümsemek.birine ilgini belli etmek...yorumlari begenmiyorsun cozum önerisi sunuyorum karşı cikiyorsun.ne istiyorsun anlamadim..
bir sorun mu var? atarlı atarlı yazıyorsun sürekli. gideyim tıp fakültesinin hocasına herkesin içinde gülümseyeyim oda bana gelsin öyle mi bilip bilmeden yorum yapmak banada kolay. kkda da herkes ne kadar bilgili tecrübeli hayret

Back
X