- Konu Sahibi Novamber wind
-
amin inşallahuzun süredir bakiyorsa bosver unut..
daha yeni ise ozaman belki konusmaya firsat ariyordur
hakkinda hayirlisi olsun
yani bakıyordu ediyordu ama gelip söylemiyordu? çok garipler yaEğer siz hoşlanıyorsanız ille de ondan adım beklemeyin bence.
Nişanlıma ben açılmıştım. Baktım mıy mıy mıy, sürekli flörtleşme, arabesk bakışmalar... Ay hiç gelemem öyle "25 sene bakıştık, tam açılacakken sevdiğim öldü" triplerine. Dedim bak böyle böyle, yıllarca da seni bekleyemem. Yazık o da pek bir rahatlamıştı
hakkımızda hayırlısı olsun. aminBende. Yaklaşık 2 aydır biriyle bakışıyorum ne gelen var ne giden.. Hatta bu adam ben başka bi erkekle normal olarak konuşurken bile bana trip atan biri ama yok gelip konuşmuyor... Tabi bizim durum çok farklı...
atar yapmaya gerek yahu bende beni sevsin bana ölsün demedimTabi ki sevmediği için hangi devirde yaşıyoruz
adamın kafasına silah dayamıyorlar ya ne cesareti beklesin
Yok canım ne atarı ya boşuna heveslenme sonra üzülürsünatar yapmaya gerek yahu bende beni sevsin bana ölsün demedim
evet bence de ama bende tren oluyorum bu durumdaÖküz çünkü neden olacak
Eh biraz öyle oluyoevet bence de ama bende tren oluyorum bu durumda
ona göre işte ben kaçarsam bir daha çok beklerEh biraz öyle oluyo
:) ne kadar romantiksin.Belki korkuyordur reddetmenden
keyfi bilir ne diyim gereksiz yere kafa yoruyorum zaten biliyorumYok canım ne atarı ya boşuna heveslenme sonra üzülürsün
olursa zaten gelir konuşur diyorum
Cesaretin varsa sen konuşkeyfi bilir ne diyim gereksiz yere kafa yoruyorum zaten biliyorum
şöyle ki, bana ilk adım atan oydu. ama bir engel çıktı konuşamadı benimle. daha sonra ben ona ulaşmaya çok çalıştım ama sonuçsuz kaldı. onun haberi var mı yok mu emin değilim. olabilirde olmayabilirde bu kısımlar biraz karışık. son iki seferdir karşılaşmamızda da dik dik bakan yine o oldu ortam müsait değildi hiç. durum bu aslında:) ne kadar romantiksin.
konu sahibesine yazıyorum :
sen bir adım atmayı düşünür müsün?
hani kafanı meşgul etmesi sebebiyle...
şöyle ki, bana ilk adım atan oydu. ama bir engel çıktı konuşamadı benimle. daha sonra ben ona ulaşmaya çok çalıştım ama sonuçsuz kaldı. onun haberi var mı yok mu emin değilim. olabilirde olmayabilirde bu kısımlar biraz karışık. son iki seferdir karşılaşmamızda da dik dik bakan yine o oldu ortam müsait değildi hiç. durum bu aslında
merak ediyorum madem bir adım yok niye öyle gözlerini süze süze bakıyor ki?
bu da kim tanıyor muyum bakışı değil/ bu bana niye bakıyor dur bende bakayım bakışı da değil. bildiğiniz hoşlanıyor gibi bakıyor ama niye bir adım yok?
tecrübe ve fikirlerinizi merak ediyorum
beklemiyorum ki ama ben bir adım atınca onunda atacağını bilmiyorum o yüzden fazla cesaretli değilimo kadar insan tanıdım, bakıp da adım atmayan sadece bir kisiye denk geldim (aslında surekli bulusma vs birseyler konu acılıyordu da duygularını acmakta problem vardı)
baktım adım yok ben acıldım, su an birlikteyiz, 4yıl olacak nerdeyse,
"o yuzden sevse acılırdı, vazgecin" diyemiyorum...
ayrıca neden hep erkeklerden bekliyoruz?
beklemiyorum ki ama ben bir adım atınca onunda atacağını bilmiyorum o yüzden fazla cesaretli değilim
aslında çok doğru tespitler yapmışsınız :) ben ona bir kaç yoldan ulaşmaya çalıştım ama olmadı. yüzyüze konuşma fırsatımızda hiç olmadı. napsam bir kahve konser falan davet mi etsem?Neden cesaret edemeyelim, gururumuz mu incinir?
(Begenilmemek gurur kirici birsey midir? )
Karsi taraf bize gelirken bu riski aliyorlar, gurursuz olduklarindan mi?
Madem bu sorumlulugu tumuyle onlara birakiyoruz, gurursuz olma ihtimali yuksek birinden nasil hoslaniyoruz?
Sosyal iliskileri olumlu iletisim kurabilmeye dayandiririm,
Gozlerle veya sozlerle yesil isik yakiyorsak iyi bir arkadas, dost veya cinsel cekim de varsa sevgili olabilmek o kadar karmasık gelmiyor bana.
Yerinizde olsam adim atar, sonra zamana birakir onu tanirdim.
Olacagi varsa olur zaten.
Belki taniyinca bu dusundugnuz her saniyeye aciyacak, en bastan bilseydim de bosuna icimde buyutmeseydim diyeceksiniz, kim bilir...
o kadar insan tanıdım, bakıp da adım atmayan sadece bir kisiye denk geldim (aslında surekli bulusma vs birseyler konu acılıyordu da duygularını acmakta problem vardı)
baktım adım yok ben acıldım, su an birlikteyiz, 4yıl olacak nerdeyse,
"o yuzden sevse acılırdı, vazgecin" diyemiyorum...
ayrıca neden hep erkeklerden bekliyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?