- 24 Mayıs 2014
- 65
- 11
- 28
- Konu Sahibi Novamber wind
-
aa cidden böyle yaptı demekben atıyorum da noluyor facebooktan reddediliyorum
yüzüne bakınca kaçıyor falan
aa cidden böyle yaptı demek
bu erkeklerin hepsi aynı demek ya italyan türk farketmiyor
tırt
e daha sinyal mi bekliyon senkızlar bende de böyle bir dert var lisede devamlı baktı durdu hiç konuşmadı liseden sonra konuşmaya başladık devamlı sevgilin var mı hoşlandığın var mı diye sorular soruyor. sanırım ben hoşlanıyorum ama onu bilemiyorum
ne kadar dengesiz varlıklar yahuben atıyorum da noluyor facebooktan reddediliyorum
yüzüne bakınca kaçıyor falan
işte belkide ama perşembeden beri hiçbir şekilde mesaj falan atmadı bir şey yazmadıe daha sinyal mi bekliyon senadam bildiğin teklif ediyor sana..
ben de ilk teklifimi böyle almışitın ortaokuldae daha sinyal mi bekliyon senadam bildiğin teklif ediyor sana..
sen yazişte belkide ama perşembeden beri hiçbir şekilde mesaj falan atmadı bir şey yazmadı
ya bende aslında yazamıyorum bir süre hep ben yazdım isterse o yazar diye düşünüyorum ama burnu yere düşse eğilip almaz öyle birisen yaz
hahhhaben de ilk teklifimi böyle almışitın ortaokulda
anlamamıştım tabi
bu napcaksa benim sevgilim olup olmadığını diyordum sinirleniyordum bir de
bir süredir evet sen yazıyorsan yazma bence deya bende aslında yazamıyorum bir süre hep ben yazdım isterse o yazar diye düşünüyorum ama burnu yere düşse eğilip almaz öyle biri
e sen neden yazmıyorsun? eğer sende istiyorsan yakın davranişte belkide ama perşembeden beri hiçbir şekilde mesaj falan atmadı bir şey yazmadı
bekliyorumda bakalım nereye kadar beklicem tabi konuşmuyoruz ama bu fotoğraflarımı falan beğeniyorbir süredir evet sen yazıyorsan yazma bence de
bekle bakalım ne oalcak:)
sen de bir tane onun beğen ama çok değil bir tane ahaahhabekliyorumda bakalım nereye kadar beklicem tabi konuşmuyoruz ama bu fotoğraflarımı falan beğeniyor
ya daha önce ben yazdım sanki hep ben yazıyormuşum gibi geldi bana ondan yazmadım. moralim bozukken twitterdan okuduğunda hemen mesaj atmıştıe sen neden yazmıyorsun? eğer sende istiyorsan yakın davran
merak ediyorum madem bir adım yok niye öyle gözlerini süze süze bakıyor ki?
bu da kim tanıyor muyum bakışı değil/ bu bana niye bakıyor dur bende bakayım bakışı da değil. bildiğiniz hoşlanıyor gibi bakıyor ama niye bir adım yok?
tecrübe ve fikirlerinizi merak ediyorum
evet işte bende farkındayım. tabi laf arasında işte yılbaşında napıyorsun karar verdin mi ben hala kararsızım gibi şeylerde söyledi zaten ikimizde bir şey yazmazsak aramızda bir şey olcağını sanmıyorumsen de bir tane onun beğen ama çok değil bir tane ahaahha
yeni nesil flörtleşme
yalnız öyle sadece fotoğraf beğenmeyle olmaz maalesef
bu işlerin ilk yazması son yazması olmazki sen muhabbet aç konuşkan olduğunu göster sıkıcı bir sohbet olursa olmaz kısa kısa cevaplar verme sorular sor onu konuştur kendini anlat yılbaşında ne yapıyorsun de belki davet eder :))ya daha önce ben yazdım sanki hep ben yazıyormuşum gibi geldi bana ondan yazmadım. moralim bozukken twitterdan okuduğunda hemen mesaj atmıştı
kanmıyorum da ben onun ne yapmaya çalıştığını çözemedim ondan yanierkek istese gelir söyler kaçırma korkusuyla bekleyemez. sen bakışlara çok kanma. isteyen erkek beklemez bunu tecrübe ettim çok..
bence erkekler sadece güzel diye de çok bakıyorkanmıyorum da ben onun ne yapmaya çalıştığını çözemedim ondan yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?