bir erkek sevdiğini ne kadar sürede söyler

• Konu Sahibi Konu Sahibi littlewise
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
L

littlewise

Ziyaretçi
bir erkek seviyorsa bunu en gec ne kadar sonra söyler, doğru düzgün görüşmediği halde haftalar hatta aylar sonra gelip sevdiğini söylese ne kadar güvenilir sizce??

soruyu tam olarak anlamadim ama, kendimden ornek veriyim. Benden hoslanan erkekler genelde cok cabuk bunu soylediler. Ben sahsen boyle durumlardan hoslanmiyorum. Once bunu ispat edecek hareketler sergilemesini isterim. Seviyorum dedi diyelim.. Eee napiyim? Nasil inaniyimki.

bi insanın ilgisi varsa hal hareketleriyle farkettirir.ama ilk tanıştıgınız zaman söylemesii saçma olur..biraz tanıdıktan sonra birbirinizi öyle açıklanması en iyisi

Son düzenleme:
evt hemen söyleyince de gunevemiyo insan sevgisine ama mesela simdi birinin beni sevdigini dusunuyordum, yavas yavas bana adımlar atmaya baslamısken birden uzaklaşıverdi, belki söylemeye hazırlanıyordur dedim ama baya zaman oldu umudumu yitirmeden önce bir de size sorayım dedim. haftalar surmesi vazgectigi anlamına mı gelir??

evt hemen söyleyince de gunevemiyo insan sevgisine ama mesela simdi birinin beni sevdigini dusunuyordum, yavas yavas bana adımlar atmaya baslamısken birden uzaklaşıverdi, belki söylemeye hazırlanıyordur dedim ama baya zaman oldu umudumu yitirmeden önce bir de size sorayım dedim. haftalar surmesi vazgectigi anlamına mı gelir??

Belki karsilikli olmadigini dusunmus olabilir.

çok iyi hatırlıyorum benim eşim sevgili olduğumuz dkka söylemişti beni sevdiğini:kedi:opuyorumnanaktan

bir erkek seviyorsa bunu en gec ne kadar sonra söyler, doğru düzgün görüşmediği halde haftalar hatta aylar sonra gelip sevdiğini söylese ne kadar güvenilir sizce??

önce ben söyledim aslında sonra da o birinci ayımız bitiyorduopuyorumnanaktano kadar içtendiki inanmamak mümkün değildiŞeniz

Ohoooooooo 1.qünde sevıyorlar 2.Gün bızsız yapamıyorlar 3.gun ılqısızler 4. gun aramıyolar 5.gun ara verelım dıyolar 6. gun telefonlara cevap vermıyorlar 7.gun gule gule dıyorlar =)

Benım erkek arkadasımm her hareketıyle bana ona hayrınlığını hissettiriyordu ...6 7. Ayda sevıyorum dedi( ama bu sevıyorum öyle basit kelımelerle değildi) Ilk elımı tuttugunda terlemeye başladı ... ilk öptüğünde bayılıcak sandım =) anladım sensız oolmaz dedi 4,5 sene oldu o kadar cok kahrmı çektiki ben olsam katlanamazdım.Kucuk bı kızdım sabırla büyüttü beni.....

Ohoooooooo 1.qünde sevıyorlar 2.Gün bızsız yapamıyorlar 3.gun ılqısızler 4. gun aramıyolar 5.gun ara verelım dıyolar 6. gun telefonlara cevap vermıyorlar 7.gun gule gule dıyorlar =)

Benım erkek arkadasımm her hareketıyle bana ona hayrınlığını hissettiriyordu ...6 7. Ayda sevıyorum dedi( ama bu sevıyorum öyle basit kelımelerle değildi) Ilk elımı tuttugunda terlemeye başladı ... ilk öptüğünde bayılıcak sandım =) anladım sensız oolmaz dedi 4,5 sene oldu o kadar cok kahrmı çektiki ben olsam katlanamazdım.Kucuk bı kızdım sabırla büyüttü beni.....

delikafaduldendelikafadulden 5. DEVREDEYİM BEN:icecream: ama 6. sıra 5 ten önce oldu:)

zaten o ara verelim dedi ben de oluuuuur deyince gıcık oldu:D:D

Ohhhhhhhhh helal valla canıma deysinnn =)))))))) alkisalkisalkis

Gecenlerde bizdede oldu mesaja cevap bıle vermedımm=)
Üstüne kendısı aradıı nıye cevap vermıyosun dıyee eee ara verdıkya dedım nıye cevap vercekmısım felan fılann baya bı tantana olmusdu ==)laelaelaelaelae

Allahtan askerde yoksa cok feci sürterdim burnunuda arayınca özurdıleyınce alttan aldım =):jeyyar:
Ama dur persembe qelıyoo =) Cümbüşü gör sen =)
:jeyyar:

:):))) artık eziyet ceken erkeklerden mutluluk duyacak hale geldim ya..zorla sadist yapıyorlar adamı.

:):))) artık eziyet ceken erkeklerden mutluluk duyacak hale geldim ya..zorla sadist yapıyorlar adamı.

Öyle canım benım ama ben benımkıne kıyamıyorum artık ..Ilk 3sene benıım kahrımı cok çekti =) Şimdi biraz nefes alsınn =)

SON 4 GÜN KAVUŞUYORUZ :nazar::asigim:turkbayragi

Gözün aydın o zaman.:) mutlulugunuz bozulmasın inşallah.

Erkekten erkege degisir bu.
Kadindan kadinada degisir.
Yani erkekler 3 gün sonra kadinlar 5 gün sonra diye ayirt edemeyiz, kisilik yapisi ve duygularin yogunluguna bagli.

Back
X