Bir erkek sizden kaciyorsa

Biz size daha yeni bosandiniz
Acele etmeyin
İki çocuğunuz var dedik
Bu ara duygusal karmaşa yaşıyorsunuz
Biraz kendinizle takilin.
Hayatınıza hemen birini almayın.
Zamana ihtiyacınız var.
 
Beni istemediğini, benden hoşlanmadığını ya da hayatında benden uzak durması gereken koşullar olduğunu düşünürüm ve beni istemeyeni ben hiç istemem kafasına girip tüm irtibatı vs. keserim.
 
Bı erkek sizden kacıyorsa ne hissedersiniz ve nasıl yorumlarsiniz ?
Hmmm. Bir erkek benden kaçıyorsa bana aşık diye düşünürüm. Deli gibi istiyor beni ki kaçıyor. Hayır diyorsa kesin içinden evet evet evet diye bağırıyordur.
Kaçan kovalanır derler ama ben kovalamazdım kaçanı, direkt zamk gibi yapışır bütün hayırlarını evet kabul eder, hayatımın erkeği, evimin direği, çocuklarımın babası yapardım.
 
Şimdi bu cümlede, adamı kovaliyorum ,kovaladim onsuz yaşayamam gibi cümleler var mı bu cümlede ki bu yorumları yapan insanların saçma sapan ilişkiler içinde olduğuna eminim çünkü bilinç altıniz ortaya çıkmış .Burasi özgür platform fikirler fora saygı ııh bana göre değil şekerim tayfasina da selam olsun .Bence önce insan olmak güzel sonra bir paragraf yazarken bile saygı güzel .Anlayacağınızi sanmam ama yine de söyleyeyim .saygı sevgiyi destur edinmiş insanlara da hürmetler saygılar .
 
Aynen ya bizim ilişkiler hep saçma sapan. Bizden kaçan biri için hiç oturup da düşünmedik acaba neden kaçıyor olabilir diye. O yüzden de sizi anlayamayız haklisiniz.
 
Oluyo mu öyle iki satır yazıp sonra gelen mesajları beğenmeyip posta koymak? O iki satırın ucu çok açık işte, her yere gider.
 
Oluyo mu öyle iki satır yazıp sonra gelen mesajları beğenmeyip posta koymak? O iki satırın ucu çok açık işte, her yere gider.
Olur öyle ,Demekki sadece. Bu cümleye yorum yapmanızı istiyorum olamaz mı ? Ne fazlası ne eksiği.İlla bı olayı anlayalım merakı. Olmaaaz daha güzel hakaret edelim daha iyi rahatlayalım .Yine de saygılı olsusunuzdan dolayı tebrikler .
 
Benden de size tavsiye ucuz bir ilişki tavsiyesi istemedim .Fikir ve düşüncenizi istedim .Kaçıyor kovaliyorum olayı yok. Kovalanmak da istemiyorum .İki insan olgun bir sekilde yasayabiliyorsa anlamlıdır bazı şeyler .
Ne guzel ironi yapmışsınız hayran kaldım .Basınız umarım göğe ermiş hayatınız da yeni bir ufuk açılmıştır .
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…