bir erkek soğuduğu biriyle evlenirse ilerde sever mi?

Arkadaşlar acil yardım. Bir erkek soguduysa sevmiyorsa ve evlenmek istemediği halde evlenirse evlendikten sonra mutlu olur mu evlendiğinde yapacak birsey yok benim kaderim bu sevcem artık deyip evlenince sever mi sizce

Mesela soğuma sebepleri ne erkek arkadaşının ?
Yada zorla neden evlenecek sizle ortada bebek falan mı var !
Yada adama böyle bir şey dediniz evlendiniz ama adam başka birine aşık oldu sizi yavrunuzla ortada bıraktı.
Şuanda belki size soğuduğunu net bir şekilde diyor ise hayatında başka biri var.
Açıkçası soru çok keşke tam olarak anlatsaydınız derdinizi?

Mesela soğuma sebepleri ne erkek arkadaşının ?
Yada zorla neden evlenecek sizle ortada bebek falan mı var !
Yada adama böyle bir şey dediniz evlendiniz ama adam başka birine aşık oldu sizi yavrunuzla ortada bıraktı.
Şuanda belki size soğuduğunu net bir şekilde diyor ise hayatında başka biri var.
Açıkçası soru çok keşke tam olarak anlatsaydınız derdinizi?
Yasanmisliklar var evlenmek zorundayız evlilik olacak ilerde seversin dedim ben seviyorum ama o sevmiyor yasanmisliklar oldugu için evlenecek zaten peki sizce sevebilir mi mutlu olur mu

1

Son düzenleme:
Neden zorundasınız bunu anlayıp öyle cevap vermek istiyorum.
Birlikte olduk çünkü aile yapımız falan mecbur evlencez arada akrabalık var bu yüzden beni yarı yolda da bırakmıyor yani sevmiyor soğudu ama mecbur istemeden de olsa evlenecek arada akrabalık olduğu için ailesine zarar gelsin de istemiyor çünkü. Bana istemediğini söyledi ama bu halde başka biriyle evlenmek bunu da bildiği için evlenecek ben ilerde seversin dedim ben cok seviyorum istiyorum peki sizce sever mi ilerde

Yasanmisliklar var evlenmek zorundayız evlilik olacak ilerde seversin dedim ben seviyorum ama o seviyor yasanmisliklar oldugu için evlenecek zaten peki sizce sevebilir mi mutlu olur mu

1

Canım benim şimdi mutlu olamaz diyemem.
Fakat şuanda sırf bu yaşanmışlıklar var diye sizinle evlendiğini varsayalım ,
ya bu adam şuanda başka biri ile de görüşüyorsa !
Ya sırf adı evlilik olsun diye evlenip 3-4 ay daha sizinle gönül eğlendirip ya ben yapamıyorum derse !
Hani bunlar sadece 1 er soru fikir olasılık.
Benim merak ettiğim neden soğuduğu belki cevaba göre daha mantıklı fikirler verebiliriz.
Ve sizinde adınız gibi emin olamanız gereken şey hayatında başka biri var mı.
Yani ne kadar sürede ayrılıp barıştınız zaman girdimi araya ,

Arkadaşlar acil yardım. Bir erkek soguduysa sevmiyorsa ve evlenmek istemediği halde evlenirse evlendikten sonra mutlu olur mu evlendiğinde yapacak birsey yok benim kaderim bu sevcem artık deyip evlenince sever mi sizce
Ne bir kadın ne de bir erkek soğuduğu biriyle evlenince ya da beraberliğe devam edince mutlu olabilir.. Evlenmeyin.

Birlikte olduk çünkü aile yapımız falan mecbur evlencez arada akrabalık var bu yüzden beni yarı yolda da bırakmıyor yani sevmiyor soğudu ama mecbur istemeden de olsa evlenecek arada akrabalık olduğu için ailesine zarar gelsin de istemiyor çünkü. Bana istemediğini söyledi ama bu halde başka biriyle evlenmek bunu da bildiği için evlenecek ben ilerde seversin dedim ben cok seviyorum istiyorum peki sizce sever mi ilerde
Birliktelik yaşadınız,siz seviyorsunuz o bunu mecburiyetten kabul etti ve evleneceksiniz!
Ayrıca sevmediğini de dile getiriyor,
Çok soru soruyorum farkındayım ama yaşlar kaç?

Canım benim şimdi mutlu olamaz diyemem.
Fakat şuanda sırf bu yaşanmışlıklar var diye sizinle evlendiğini varsayalım ,
ya bu adam şuanda başka biri ile de görüşüyorsa !
Ya sırf adı evlilik olsun diye evlenip 3-4 ay daha sizinle gönül eğlendirip ya ben yapamıyorum derse !
Hani bunlar sadece 1 er soru fikir olasılık.
Benim merak ettiğim neden soğuduğu belki cevaba göre daha mantıklı fikirler verebiliriz.
Ve sizinde adınız gibi emin olamanız gereken şey hayatında başka biri var mı.
Yani ne kadar sürede ayrılıp barıştınız zaman girdimi araya ,
Ailem ona zarar verdi düğünü erteledi herşey hazirken üstelik oda soğudu ama yasanmisliklar var diye istemiyorum diyemedi sonra bana soyledi istemediğini soğuduğunu ama bende seviyorum ve bu halde evlenmek zorundayız. Yaklaşık 6 ay boyunca soğuk istemiyor sevmiyor diye düşünebilirsiniz

Birliktelik yaşadınız,siz seviyorsunuz o bunu mecburiyetten kabul etti ve evleneceksiniz!
Ayrıca sevmediğini de dile getiriyor,
Çok soru soruyorum farkındayım ama yaşlar kaç?
Benim 22 onun 30. Evet bir hata yaptım yaptığım hatanın bedelini ödicem diyor bana üstelik beni suçlu bulmuyor ama zaten görücü usuluydu baslangicimiz. Bana kötü davranmaz çünkü mecbur olduğumu biliyor zaten inançlı birisi de ama soğudu sevmiyor ne diyorsunuz sizce ilerde mutlu olur mu sever mi yoksa hep pişmanlık duyar mi

Benim 22 onun 30. Evet bir hata yaptım yaptığım hatanın bedelini ödicem diyor bana üstelik beni suçlu bulmuyor ama zaten görücü usuluydu baslangicimiz. Bana kötü davranmaz çünkü mecbur olduğumu biliyor zaten inançlı birisi de ama soğudu sevmiyor ne diyorsunuz sizce ilerde mutlu olur mu sever mi yoksa hep pişmanlık duyar mi
Ailenize karşı bir öfke sonucu bunları söylüyor olabilir mi?Neden zarar verdi aileniz?
Siz nişanlıyken mi birlikte oldunuz doğru mu anladım.?

Ailenize karşı bir öfke sonucu bunları söylüyor olabilir mi?Neden zarar verdi aileniz?
Siz nişanlıyken mi birlikte oldunuz doğru mu anladım.?
Evet aynen öyle. Hayır gerçekten istemiyor ailem zarar vereli aylar oldu 6 ay geçti aradan suan gerçekten istemiyor sevmiyor

Birlikte oldunuz ve ikiniz de evlenmek zorunda olduğunuzu düşünüyorsunuz. Adam seni sevmiyorum diyor, sen sonradan sever mi diyorsun. konu o kadar dar, o kadar sığ bir düşünce içine sıkıştırılmış ki.. Hangi şehrin kafası bu bilmiyorum ama keşke oralardan çıkıp dünyayı görebilseydiniz.

Seni sevmediğini,istemediğini söyleyen biri ile asıl SEN mutlu olabilecekmisin?
Ilerde severse olabilirim ilerde sever diye düşünüyorum ama yanılıyor olabilirim öyle düşündüğüm için sizce sevebilir mi ilerde

Asla sevmez.hep icinde ukte kalacak sevdigim bir kadinla evlenseydim diye dusunecek sizinle yataga girmesi bile iskence gelecek ona.belki de ilerde baskasina aşik olacak.kisacasi o evlilik sana zehir olacak.bu arada ben de gorucu usulu evlendim ama esim benim ustume titrerdi.biz birbirimize aşik olduk.etkilenmeseydim asla evlenmezdim ve en ufak bir suphem olsaydi beni sevmedigine dair atardm o yuzugu.

Ama eskiden sevmis sogumus yani eskiden mutlu olacagina inanmis sonrasinda ise nedenlerden dolayi sogumus sizce ilerde sevmek mutlu olmak gibi bir durum yokmu ?

Hani derler ya nikahta keramet vardır diye. Hah, o asrın en büyük palavralarında ilk 5'e oynar işte sayın konu sahibesi. Kimse defterin birine bi imza attı diye sevmediği birini aniden sevmeye başlamaz. Hatta aksine, hani bi grafik yapsak ilişki boyunca sürekli yukarı doğru tırmanan aşk ve sevgi, işler ciddiye bindiğinde yokuş aşağı gitmeye başlar. Stres, baskı, sorumluluklar, uyum sağlanacak yeni durumlar aşkı yeşertmekten ziyade soldurur.

Kaldı ki evlilik dediğiniz kurumu yürütmek için aşk ve sevgi tek başına yeterli değildir.

Tarafların birbirine saygı ve güven duyuyor olması gerekir mesela. Zira tüm hayatınızı, sosyal çevrenizi, kararlarınızı iki kişilik hale getirmiş olursunuz.

Her iki tarafın da evliliğe elverişli karakterler olması ve belirli sorumlulukların altına girecek kadar olgunlaşmış olması gerekir sonra.

Soğuduğunuz, artık sevmediğiniz, mecburen evleneceğinizi söyleyecek duruma geldiğiniz bi insanla evlendiğinizde bırakın aynı evi paylaşmayı, aynı tuvaleti bile paylaşmak zul gelir insana. Saçma sapan şeyler gözünüze batar.

Ki kadınların eziyet çekmeye, erkeklerin eziyet etmeye programlandığı ülkemizde son derece yaygın tuhaf aile yapısı da işin içine girdi mi eyvah eyvah.

"Kan kustum kızılcık şerbeti içtim" "Evlilikte olur böyle şeyler" "Bebek olsun düzelir" laflarının bi erkeğe söylendigini hiç duymazsınız mesela. Zira erkekler düzeltmeye uğraşmazlar kolay kolay bu aile yapısında, onlar dağıtır siz toplarsınız. Onlara dağıtmak size toplamak, onlara domine etmek size alttan almak, onlara kafasına eseni yapmak size alacağınız her kararda önce kocanızın gözünün içine bakmak öğretilir çünkü.

O yüzden saçma sapan umutlarla kendinizi kandırmayın. Ha bi de konu detaylardan o kadar yoksun ki şu yazdıklarımın ne kadarı boşa gidiyor hiç bilemiyorum. Yani ne ilişkinin durumu belli, ne tarafları birbirinde sogutan sebep var ortada, ne evlenmeye iten mecburiyeti açıklamışsınız.

Ailem ona zarar verdi düğünü erteledi herşey hazirken üstelik oda soğudu ama yasanmisliklar var diye istemiyorum diyemedi sonra bana soyledi istemediğini soğuduğunu ama bende seviyorum ve bu halde evlenmek zorundayız. Yaklaşık 6 ay boyunca soğuk istemiyor sevmiyor diye düşünebilirsiniz
Ama bu ailenize karşı bir tavır olması gerekiyor.
Size sevgisi neden azalsın ki.
Siz anladığım kadarı ile birbirinizi sevmişsiniz fakat aile karşı gelince sevgilin bu olaylardan soğumuş.
Bunu size karşı değilde ortama karşı soğuması gerekiyordu.
Mantıken sizin ise kenetlenmeniz gerekiyordu.
İlginç bir şey olmuş.

Ama bu ailenize karşı bir tavır olması gerekiyor.
Size sevgisi neden azalsın ki.
Siz anladığım kadarı ile birbirinizi sevmişsiniz fakat aile karşı gelince sevgilin bu olaylardan soğumuş.
Bunu size karşı değilde ortama karşı soğuması gerekiyordu.
Mantıken sizin ise kenetlenmeniz gerekiyordu.
İlginç bir şey olmuş.
Dediğim gibi görücü usulü birşeydi
Peki ne diyorsunuz sizce sevebilir mi beni ilerde evlenince ? Birşey daha merak ediyorum ya benden sonra başkasını sevdiyse o zaman sevme ihtimali var mı

Back
X