bir erkek soğuduğu biriyle evlenirse ilerde sever mi?

Ama eskiden sevmis sogumus yani eskiden mutlu olacagina inanmis sonrasinda ise nedenlerden dolayi sogumus sizce ilerde sevmek mutlu olmak gibi bir durum yokmu ?

Az evvel de yazdım. Evlilik evcilik oyunu değil. Ve evlilik erişkin ve olgunluk gerektirir...

İlgi, sevgi ve istek bittiğinde doğal olarak her şey bitmiştir
Eğer ilişki buna rağmen devam ediyorsa bunun adı başka bir şey,yani menfi bir ilişki doğar.
Eğer ilişki sonlanmış sa,yeniden bu hisleri uyandırmak da oldukça sabır ve emek ister....

Niye soğumuş? Ve neden ısrarla evleniyor madem soğudu? Bi kere ben benden soğuduğunu bile bile evlenmem o kişiyle.

Arkadaşlar acil yardım. Bir erkek soguduysa sevmiyorsa ve evlenmek istemediği halde evlenirse evlendikten sonra mutlu olur mu evlendiğinde yapacak birsey yok benim kaderim bu sevcem artık deyip evlenince sever mi sizce

Bence hayır. Kim olursa olsun sevmediği biriyle zorla evlendirilirse ondan daha çok nefret eder. Ve bu kişi bir erkekse, muhtemelen eşini de aldatır.

Ama eskiden sevmis sogumus yani eskiden mutlu olacagina inanmis sonrasinda ise nedenlerden dolayi sogumus sizce ilerde sevmek mutlu olmak gibi bir durum yokmu ?

Bizim sınıfta bi çocuk vardı okuldan bi kızı çok seviyordu. Sonra bişeyler oldu ayrıldılar. Kızın ailesi duydu bunlar evlenmek zorunda kaldı. En son karısını aldattığını falan duymuştum.

Arkadaşlar acil yardım. Bir erkek soguduysa sevmiyorsa ve evlenmek istemediği halde evlenirse evlendikten sonra mutlu olur mu evlendiğinde yapacak birsey yok benim kaderim bu sevcem artık deyip evlenince sever mi sizce
Sence?? Allah aşkına dışardan bir bak?? Benim soğuduğum biriyle zorla evlendirilirsem soğumakla kalmaz nefret ederim..

Evlenince bağlılık artar sevgi Olur ama aşk olmaz cafcaflı süprizler sarılmalar romantik anlar olur belki ama aşk dolu dolu olmaz :(

İki tarafada hayat zindan olur.

Kadın ya da erkek farketmez zorunlu şeyler soğutur insanı zaten

ne demeye çalışıyorsunuz bilmece gibisiniz maşallah

niye sizi sevmeyen ıstemeyen bırı ıcın hayatınızı zehr edeceksiniz ki??

burdakı insanların evet hayır larıyla mı hayatına yön ve sekil vereceksiniz

biraz özgüven lütfenn

erkekler evlilik konusunda bizim gibi düşünmüyorlar.onlara göre istanbul anadolu yakasında oturup avrupa yakasındaki işe giderken artık metrobüsten bunalıp araba almak gibi gerekli evlenmek.tabi yüzde yüzü böyle demiyorum ama çoğunun bakış açısı böyle.bizim gibi duygularını çok irdelemez anlamlandıramaz son pişmanlığı pişman olmadan bilmez çoğu. hisseder ve kahrolup senelerce üzüntü çekerse bunu genelde kendi eşşkliğinden çeker.haketmiştir.

Sevemez zaten erkekler sevgi konusunda sorun yaşıyor gidip soğudugu kadını mı sevecek

Back
X