• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkek tarafından oynatıldım

Bence bir eli yağda bir eli balda olmak istiyor.Senin duygularından emin, belkide sevgilisi vardır.Biz kızlar çok duygysalız.

adam kısaca demek istiyor ki eski sevgilimin çektirdiği acı ile tatmin olmadım illa dahasını çekip depresyona girip öyle ayrılayım.diyor mazoşist herif sizde de acı yerine mutluluk görünce de pek memnun olmadı heralde hayatı arabesk gibi yaşıyor galiba

Hayır yakınlaşan oydu ve eski sevgilisini unutamadığını sonunda söyledi sadece bitirseydi oldu bitti diye bakabilirdim ama başkasını sevdiğini söyleyince benimle gönül eğlendirdiğini düşündüm.

dusunme oyle yapmis zaten eglenmis niye opmesine izin verdin ki adi olmayan bi iliskide... sen usteledin.diye belki yalan soyledi unutamadim diye
bu da ders olsun sana nette tanistigin herkese guvenme

eski sevgilisini unutamadıysa sen onu unut bence...boşuna zaman harcama..

Kandirildiginizi gosteren tek bi nokta yok..
O yakinlasma olayi da yasanmak istenmis ve yasanmis bu kadar

adam kısaca demek istiyor ki eski sevgilimin çektirdiği acı ile tatmin olmadım illa dahasını çekip depresyona girip öyle ayrılayım.diyor mazoşist herif sizde de acı yerine mutluluk görünce de pek memnun olmadı heralde hayatı arabesk gibi yaşıyor galiba
Onun depresyona girdiğini sanmıyorum. Umrunda bile değilimdir heralde.

oynanmıs derken kendıne yakıstırma bıle bunu
o an yasanmıs ve bıtmıs
buda sana bır ders olsun ,
onune bak bence

Ama oynatilmamissin canm
Adam sana en basindan gel sevgilim ol deseydi sonra seninle biseyler yasasaydi ve sonra benim unutamadigim biri var bitsin arama beni deseydi evet oynatilmis olurdun.
Bilemiyorum ya sadece ismi yoktu ki bence sevgili olduk diyip havaya kaldırmaya gerek de yok ama işte erkekler için başka sanırım.

Back
X