- 29 Eylül 2014
- 1.252
- 816
- 178
- 36
- Konu Sahibi frankfurt3
Bence bir eli yağda bir eli balda olmak istiyor.Senin duygularından emin, belkide sevgilisi vardır.Biz kızlar çok duygysalız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır yakınlaşan oydu ve eski sevgilisini unutamadığını sonunda söyledi sadece bitirseydi oldu bitti diye bakabilirdim ama başkasını sevdiğini söyleyince benimle gönül eğlendirdiğini düşündüm.
Sevgilisi olduğunu sanmıyorum ya öyle olsa anlaşılmaz mıydı ki?Bence bir eli yağda bir eli balda olmak istiyor.Senin duygularından emin, belkide sevgilisi vardır.Biz kızlar çok duygysalız.
Unuttum zaten. Karaktersiz bir insanı bu kadar süre sevmek bile fazla.eski sevgilisini unutamadıysa sen onu unut bence...boşuna zaman harcama..
Onun depresyona girdiğini sanmıyorum. Umrunda bile değilimdir heralde.adam kısaca demek istiyor ki eski sevgilimin çektirdiği acı ile tatmin olmadım illa dahasını çekip depresyona girip öyle ayrılayım.diyor mazoşist herif sizde de acı yerine mutluluk görünce de pek memnun olmadı heralde hayatı arabesk gibi yaşıyor galiba
Unuttum zaten. Karaktersiz bir insanı bu kadar süre sevmek bile fazla.
Ben de böyle hissedebilsem keşke.Kandirildiginizi gosteren tek bi nokta yok..
O yakinlasma olayi da yasanmak istenmis ve yasanmis bu kadar
Ama oynatilmamissin canmBen de böyle hissedebilsem keşke.
Bilemiyorum ya sadece ismi yoktu ki bence sevgili olduk diyip havaya kaldırmaya gerek de yok ama işte erkekler için başka sanırım.Ama oynatilmamissin canm
Adam sana en basindan gel sevgilim ol deseydi sonra seninle biseyler yasasaydi ve sonra benim unutamadigim biri var bitsin arama beni deseydi evet oynatilmis olurdun.