bir erkek uzaktayken durup dururken duygusallasıp seni hiç aldatmadım diyorsa...!

emily456

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2013
707
54
53
İzmir
mrb kızlar..ben eşimi çok seviyorum onunda beni sevdiğini düşünüyorum ama uzaktayız görevi gereği..bana geçen gece arayıp duygusal bi konuşma yaptı..seni çok özledim seviyorum vs..birde alkol almış..seni çok seviyorum seni hiç aldatmadım senden başkasını istemiyorum falan dedi..halbuki bununla ilgili bi soru da sormamıştım..ara sıra uzaklık olunca bahsi geçer yani şaka yollu aldatırsan yakarım çıranı falan derim oda aynı şekilde bana takılır...ama bu defa kendi kendine böyle söyledi..nedense içimde kötü bi his uyandı..birde üzgün gibiydi yani özledim dayanamıyorum sensizliğe diyordu ama bu duygusallık içkinin etkisyle olabilir dedim kendi kendime..sizce süphelenmem gerekiyor mu..hani uzaklık olunca hep böyle şeyelr akla gelirya acaba beni tahatlatmak için mi söyledi yoksa varmı bu işin içinde bir iş..offf içim sıkıldı...YARDIMMMMM......

Alkol çoğu erkeği duygusallaştırıyo, o kesin ama aldatmış olduğunu düşünmüyorum. Mesela arkadaşlarıyla içiyodur, o sırada aldatma mevzusu geçer ona istinaden söylemiş olabilir size. Ya da yarım kalmış bi şey yüzünden de öyle söylemiş olabilir.

Eger esinize guveniyorsaniz, boyle bir sey yapacagini dusunmuyorsaniz sorun yok. Korkmayin, rahat olun...

Eline fırsat gecmıstır ancak yapmamıştır onun vicdanı rahatlaması dışa vurmustur. Rahat olun. Kocanızın yanına gıdın ayol. Azcık vur patlasın cal oynasın :)))

bence bir hanım yaklaştı ve eşiniz ona olumsuz cevap verdi.. Ama sizi çok sevdiği için, bundan bile çok çok rahatsız oldu.. Aldatmadığını vurguluyor..
Yani ben böyle düşündüm..

cnm aslında benimde aklıma ilk bu geldi..yani huzursuz olmamı gerektiren bi durum mu var acaba dedim..diyip diyip baskasını istemiyorum dedi

Alkolun etkisiyle cinsel istegi artmistir. Bu durumda da biriyle bunu yasamak dusuncesi kafasindan gecip hemen pisman olmus ve sizi dusuncesi bile kafasindan gectiginden dolayi arayip ben boyle bisey hic yapmadim deme geregi duymustur diye dusunuyorum.

Alkolün verdiği etkiyle baya bir duygusallaşmış eşiniz. Ama benim aklıma bir şey geldi belkide şu anda bulunduğu şehirde bir bayan ona bir yakınlık gösterdi ve o reddetti size bunu söylemek istememiştir kafanıza takmayın diye alkolün etkisiyle böyle ifade etmiş olabilir.

evet öyle bişeyden bahsetmişti arkadaşları arasında aldatmayı normal düşünen birileri varmış ona istinaden bişeyelr konuşulmustu aramızda şimdi hatırladım

olabilir cnm işte bişey beni huzrsuz etti konuşmada ama çözemedim ..hani kadınlar hisseder derler ya ama aldattı demiyorum tabi ama bi sıkıntı var gibi geldi

Eger esinize guveniyorsaniz, boyle bir sey yapacagini dusunmuyorsaniz sorun yok. Korkmayin, rahat olun...

yakınımda olsa belki böyle seyler düşünmem ama eşini seven her bayan gibi bende eşimi kıskanıyor ve kaybetmekten korkuyorum ayrıca neler okuyorum bu forumda bile ..allah kimseye yaşatmasın ama hayatta hersey mümkün diye düşünüyorum..

olabilir cnm işte bişey beni huzrsuz etti konuşmada ama çözemedim ..hani kadınlar hisseder derler ya ama aldattı demiyorum tabi ama bi sıkıntı var gibi geldi

Bence aldatsaydı onu söylemek yerine aldattım derdi çünkü genelde alkol alınınca söylenmedik şeyler söyleniveriyor birden :) Ama eğer dediğim gibi bir durum bile olsa onda bile huzursuz olabilirsiniz peki ona sordunuz mu bu ne deme diye?

Benim de aklımdan nedense bu geçti:44:
Bu arada özel olmazsa nekadardır ayrısınız? :26:

evet bu da mantıklı aslında..vicdanımı sızladı ne oldu anlamadım...beni böyle düşünceler içinde bıraktı..bir daha söylerse ne diyeyim sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…