Bence bir hanım yaklaştı ve eşiniz ona olumsuz cevap verdi.. Ama sizi çok sevdiği için, bundan bile çok çok rahatsız oldu.. Aldatmadığını vurguluyor..
Yani ben böyle düşündüm..
bence bir hanım yaklaştı ve eşiniz ona olumsuz cevap verdi.. Ama sizi çok sevdiği için, bundan bile çok çok rahatsız oldu.. Aldatmadığını vurguluyor..
Yani ben böyle düşündüm..
mrb kızlar..ben eşimi çok seviyorum onunda beni sevdiğini düşünüyorum ama uzaktayız görevi gereği..bana geçen gece arayıp duygusal bi konuşma yaptı..seni çok özledim seviyorum vs..birde alkol almış..seni çok seviyorum seni hiç aldatmadım senden başkasını istemiyorum falan dedi..halbuki bununla ilgili bi soru da sormamıştım..ara sıra uzaklık olunca bahsi geçer yani şaka yollu aldatırsan yakarım çıranı falan derim oda aynı şekilde bana takılır...ama bu defa kendi kendine böyle söyledi..nedense içimde kötü bi his uyandı..birde üzgün gibiydi yani özledim dayanamıyorum sensizliğe diyordu ama bu duygusallık içkinin etkisyle olabilir dedim kendi kendime..sizce süphelenmem gerekiyor mu..hani uzaklık olunca hep böyle şeyelr akla gelirya acaba beni tahatlatmak için mi söyledi yoksa varmı bu işin içinde bir iş..offf içim sıkıldı...YARDIMMMMM......
özlemiştir bence için rahat olsun anlamında söylemiştir
alkol çoğu erkeği duygusallaştırıyo, o kesin ama aldatmış olduğunu düşünmüyorum. Mesela arkadaşlarıyla içiyodur, o sırada aldatma mevzusu geçer ona istinaden söylemiş olabilir size. Ya da yarım kalmış bi şey yüzünden de öyle söylemiş olabilir.
alkolün verdiği etkiyle baya bir duygusallaşmış eşiniz. Ama benim aklıma bir şey geldi belkide şu anda bulunduğu şehirde bir bayan ona bir yakınlık gösterdi ve o reddetti size bunu söylemek istememiştir kafanıza takmayın diye alkolün etkisiyle böyle ifade etmiş olabilir.
Eger esinize guveniyorsaniz, boyle bir sey yapacagini dusunmuyorsaniz sorun yok. Korkmayin, rahat olun...
olabilir cnm işte bişey beni huzrsuz etti konuşmada ama çözemedim ..hani kadınlar hisseder derler ya ama aldattı demiyorum tabi ama bi sıkıntı var gibi geldi
Alkolun etkisiyle cinsel istegi artmistir. Bu durumda da biriyle bunu yasamak dusuncesi kafasindan gecip hemen pisman olmus ve sizi dusuncesi bile kafasindan gectiginden dolayi arayip ben boyle bisey hic yapmadim deme geregi duymustur diye dusunuyorum.
Eline fırsat gecmıstır ancak yapmamıştır onun vicdanı rahatlaması dışa vurmustur. Rahat olun. Kocanızın yanına gıdın ayol. Azcık vur patlasın cal oynasın :)))
Alkolun etkisiyle cinsel istegi artmistir. Bu durumda da biriyle bunu yasamak dusuncesi kafasindan gecip hemen pisman olmus ve sizi dusuncesi bile kafasindan gectiginden dolayi arayip ben boyle bisey hic yapmadim deme geregi duymustur diye dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?