Benim de aklımdan nedense bu geçti:44:
Bu arada özel olmazsa nekadardır ayrısınız? :26:
Bence aldatsaydı onu söylemek yerine aldattım derdi çünkü genelde alkol alınınca söylenmedik şeyler söyleniveriyor birden :) Ama eğer dediğim gibi bir durum bile olsa onda bile huzursuz olabilirsiniz peki ona sordunuz mu bu ne deme diye?
nişanlım 5 mi 10 mu seneler önce bir olay yaşamış alkol içip eski sevgilisiyle birlikte olmuşlar neden yaptın dedim gaza geldim dedi o kızı bulsam öldürücem gerçi çok eski mesele ama ewlenceğim adamı başka bir karıyla düşünemiorum.siz de sorun neden bana böyle dedin diye açık açık konuşun şeffaf olun herzaman
sormadım cnmya o an hoşuma gitmişti..havaya girdim teli kapattıktan sonra ama düşündüm içime kurt düştü oturdum kaldım öylece ..yükselişle düşüşü anda anda yaşayabiliyomuş insan..öyle duygu değişimleri yaşadım bi iki dakkada
evet bu da mantıklı aslında..vicdanımı sızladı ne oldu anlamadım...beni böyle düşünceler içinde bıraktı..bir daha söylerse ne diyeyim sizce
Biz kadınlar,her söylenenin altında illa bir şey vardır diye kendimizi yiyip bitiriyoruz.
Bende diğer arkadaşlara katılıyorum. Muhtemelen ona yakınlık gösteren birisi oldu ama seni çok sevdiğinden dolayı bunu yapmadığı için o rahatlıkla seni arayıp bütün duygularını dile getirdi. veya aldatma konusu üzerine bir muhabbet açıldı. hem alkolün,hemde sizi özlemenin vermiş olduğu etkiyle böyle bir şeyler söyledi. Alkol alınınca ağza gelen ne varsa söyleniyor. bence boşu boşuna kuruntu yapma. Hem böyle bir aldatma söz konusu olmuş olsa bile (ki Allah korusun) yakında kokusu çıkar,Rabbim karşına çıkartır zaten.. ama takılma,muhtemelen tahminlerimiz gibi..
Sıkıntı bir durum gerçekten. Keşke eşinle aynı yerde yaşama imkanın olsa kesin dönüş yakın mı bari?
cnm o imkansız..ben zaten çalışıyordum işten ayrıldım şimdi tekrar iş arıyorum gidersem yanına çalışamam..çalışmamakta olmaz boşunamı okudum kendi paramı kazamayacaksam..allaha şükür durumumuz ama ben kendimi ezik hissediyorum çalışmayınca ..ama yanlış anlaşılmasın ev hanımlarına sonsuz saygım var..bu krizde bende iş bulamazsam ki gayet normal olur ev kadını olcam sonuçta..en azında çocuk yokken bi süre çalışmak istiuorum
Bilmiyorum. Bence aldatma kelimesini agziniza sakiz yapmayin. Daha onceli yorumlarinizda birbirine bu sekilde saka yollu takildiginizi belirtmissiniz. Aldatma konusunu normallestirmenin bi yontemidir bunu surekli dile getirmek. Yasakli bi kelime gibi olmali aslinda ciftler arasinda aldatmaktan bahsetmek. Verdigi ahlaki baski ayni bi kiz evlat olarak babayla sexten bahsetmek gibi olmali benim gorusume gore.
Aldatmanin sizin iliskinizde asla soz konusu olmamasi gerektigini belirttiginize inaniyorsaniz bir daha bahsini etmeyin. Ve kendinizi cok ozletmeyin derim. Daha sık gidin yanina mumkunse :)
Seni uzmek istemem ama alkol de alsa durduk yere soylemez bir erkek bunu duygusallasmis bir de.yaa kadinlar hissediyo biseyler olduysa eger.umarim oyle degildir((
Peki eşin ne kadar kalacak orada? Eğer uzun bir süreyse ben olsam giderdim sonuçta evlisiniz ve uzaktan ilişki bile yürütmek zorken evliliği yürütmek daha zor olsa gerek. Hiç değilse iş bulana kadar eşinin yanına gitmen bence güzel olurdu. Tabiki o kadar sene okuduktan sonra evde oturmak insana koyar ama evlilik içinde bir şeylerden fedakarlık yapmak gerekir diye düşünüyorum bu kesinlikle benim fikrim beni yanlış anlama.
sizi aldattıgını sanmıyorum ama arkadasları dolayısıyla veya kendi becerisiyle bir kadınla diyalogu oldugunu dusunuyorum fakat sizi sevdigi icin yanasmamıs yine de vicdan yapmıs, sizin surekli sorularınızdan oturu de dolaylı yoldan itirafta bulunmaya calısmıs.
kafanıza takmayın, yapacaksa da uzaktan uzaga kilit vuracak degilsiniz, o yuzden endiselerle iliskinizi yıpratmayın bence,
bunu da ayık kafayla daha sonra sorup yuzgoz olmazdım yerinizde olsam. cunku aldatmadı diye bir yanlısa meyletmis olsa da affederdim sanırım...
Sarhoşlar yalan söylemez
Demek ki sizi hiç aldatmamış
Demek eşlerini aldatan arkadaşları var bunu görüyor
Ve bir çocuk edasıyla övgü almak için duygusallasıp seni hiç aldatmadım diyor
Aldattığını düşünmüyorum ben de diğer arkadaşlarım gibi..
Belki eline bir fırsat geçmiştir? Ya da çevresinde karısını aldatan arkadaşlarını görüyordur, ibret almıştır.
İçinizi ferah tutun ama asla boş bırakmayın... Burda görüyoruz hep eşime sonsuz güveniyorum diyen kadınlar yiyor tüm kazıkları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?