- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
cnm nadirde olsa arkadaşlarının eşlerini aldattıklarını ve bunu gayet normal birşeymiş gibi gördüklerini söyler bana..o günlerde de böyle bi konuşmamız geçmişti evt o kunşmadan sonra böyle demesi olası.
evt cnm o yüzden acaba mı dedim zaten..düşüncesi bile zor ama ne yuvalar yıkılıyor..beklenmeyen bi şeklde..hersey insan için sonuçta kader yazılıysa oluyor..allahım korusun diyorum..kimsenin yuvasıl yıkılmasa keske kolay kurulmuyor
o zaman icinizi ferah tutun
saol cnmbenim bu aklıma gelince biraz rahatladım aslında mantıklı geldi konuşma..konuşmanın gerçkleşmesine çanak tutan bi sebep arıyor insan
Amin canım, şüphe içinde yaşanmaz elbette..
Varsa içini kemiren bir kurt bunu eşine aç, konuş, için rahatlasın..
İçinde tutma şüphelerini, mutluluklar diliyorum
Anladim Allah sasirtmasin sizi de esinizi de yuvanizi korusun âmin
Aslında biraz zor bir soru olmuş çünkü herhangi bir olumsuz yorum senin oldukça canını sıkabilir çünkü içine şüphe düşmüş. "Sarhoşken söylenmiş her söz ayıkken düşünülmüştür" derler insanız hepimiz ölümüne sadık olsakta sevdiğimize, ufak tefek göz kaçamakları dahi yapmıyorum diyen erkek/kadın ın kesinlikle ve kesinlikle samimiyetinden şüphe duyarım bu kötü niyetli bir durum değil güzel kızmış/hoş erkekmiş deriz hepimiz en nihayetinde. Eşinde bence benzeri bişey yaşadı ve içten içe rahatsız oldu bilinçaltına yerleşti ve alkollüyken açığa çıktı daha fazlası olduğunu sanmıyorum
Kesinlikle gidin bunu tavsiye ederim hem çevresiyle tanışmış olursunuz sizi bir görsünler öyle değilmi hemde gözüm üstünde imajıda vermiş olursunuz bunları gördüm o yüzden söylüyorum. Ayrıca giyiminize kuşamınıza bu dönemde özellikle dikkatte edebilirsiniz uzaklık zor çünkü bir dönem bende yaşadım haa asla uzak kaldı aldatır sizi süslenin püslenin demiyorum adamın içinde varsa adriana lima olsanız farketmiyor ne yazıkki sadece uzaklık zaten zor hasretlik vs var bazı seylere az biraz daha özen göstermek gerekiyor. Yanından ayrıldıgınızda aklı hep sizde kalsıntabi cnm güzele bakmak sevaptır demiş atalarımız ..ama bu bakış nasıl bi bakış bilemiyorum uzakta olunca malesef bazı şeyler insanın kontrolünda olamıyor..adamın enerjisini alamıyosun sonuçta..ihtiyaclarını bastırmak zorunda..yanına daha sık gitmeyi düşüneceğim en azından bu dönemde
mrb kızlar..ben eşimi çok seviyorum onunda beni sevdiğini düşünüyorum ama uzaktayız görevi gereği..bana geçen gece arayıp duygusal bi konuşma yaptı..seni çok özledim seviyorum vs..birde alkol almış..seni çok seviyorum seni hiç aldatmadım senden başkasını istemiyorum falan dedi..halbuki bununla ilgili bi soru da sormamıştım..ara sıra uzaklık olunca bahsi geçer yani şaka yollu aldatırsan yakarım çıranı falan derim oda aynı şekilde bana takılır...ama bu defa kendi kendine böyle söyledi..nedense içimde kötü bi his uyandı..birde üzgün gibiydi yani özledim dayanamıyorum sensizliğe diyordu ama bu duygusallık içkinin etkisyle olabilir dedim kendi kendime..sizce süphelenmem gerekiyor mu..hani uzaklık olunca hep böyle şeyelr akla gelirya acaba beni tahatlatmak için mi söyledi yoksa varmı bu işin içinde bir iş..offf içim sıkıldı...YARDIMMMMM......
mrb kızlar..ben eşimi çok seviyorum onunda beni sevdiğini düşünüyorum ama uzaktayız görevi gereği..bana geçen gece arayıp duygusal bi konuşma yaptı..seni çok özledim seviyorum vs..birde alkol almış..seni çok seviyorum seni hiç aldatmadım senden başkasını istemiyorum falan dedi..halbuki bununla ilgili bi soru da sormamıştım..ara sıra uzaklık olunca bahsi geçer yani şaka yollu aldatırsan yakarım çıranı falan derim oda aynı şekilde bana takılır...ama bu defa kendi kendine böyle söyledi..nedense içimde kötü bi his uyandı..birde üzgün gibiydi yani özledim dayanamıyorum sensizliğe diyordu ama bu duygusallık içkinin etkisyle olabilir dedim kendi kendime..sizce süphelenmem gerekiyor mu..hani uzaklık olunca hep böyle şeyelr akla gelirya acaba beni tahatlatmak için mi söyledi yoksa varmı bu işin içinde bir iş..offf içim sıkıldı...YARDIMMMMM......
cnm o imkansız..ben zaten çalışıyordum işten ayrıldım şimdi tekrar iş arıyorum gidersem yanına çalışamam..çalışmamakta olmaz boşunamı okudum kendi paramı kazamayacaksam..allaha şükür durumumuz ama ben kendimi ezik hissediyorum çalışmayınca ..ama yanlış anlaşılmasın ev hanımlarına sonsuz saygım var..bu krizde bende iş bulamazsam ki gayet normal olur ev kadını olcam sonuçta..en azında çocuk yokken bi süre çalışmak istiuorum
Kesinlikle gidin bunu tavsiye ederim hem çevresiyle tanışmış olursunuz sizi bir görsünler öyle değilmi hemde gözüm üstünde imajıda vermiş olursunuz bunları gördüm o yüzden söylüyorum. Ayrıca giyiminize kuşamınıza bu dönemde özellikle dikkatte edebilirsiniz uzaklık zor çünkü bir dönem bende yaşadım haa asla uzak kaldı aldatır sizi süslenin püslenin demiyorum adamın içinde varsa adriana lima olsanız farketmiyor ne yazıkki sadece uzaklık zaten zor hasretlik vs var bazı seylere az biraz daha özen göstermek gerekiyor. Yanından ayrıldıgınızda aklı hep sizde kalsınBir ömür tertemiz bi evlilik dilerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?