bir erkek uzaktayken durup dururken duygusallasıp seni hiç aldatmadım diyorsa...!

o zaman icinizi ferah tutun

Amin canım, şüphe içinde yaşanmaz elbette..
Varsa içini kemiren bir kurt bunu eşine aç, konuş, için rahatlasın..
İçinde tutma şüphelerini, mutluluklar diliyorum

Amin canım, şüphe içinde yaşanmaz elbette..
Varsa içini kemiren bir kurt bunu eşine aç, konuş, için rahatlasın..
İçinde tutma şüphelerini, mutluluklar diliyorum

teşekkürederim cnm seninde mutlulugun daim olsun..evt cnm eğer rahatlayamazsam ileriki günlerde bunu da yapıcam..

Aslında biraz zor bir soru olmuş çünkü herhangi bir olumsuz yorum senin oldukça canını sıkabilir çünkü içine şüphe düşmüş. "Sarhoşken söylenmiş her söz ayıkken düşünülmüştür" derler insanız hepimiz ölümüne sadık olsakta sevdiğimize, ufak tefek göz kaçamakları dahi yapmıyorum diyen erkek/kadın ın kesinlikle ve kesinlikle samimiyetinden şüphe duyarım bu kötü niyetli bir durum değil güzel kızmış/hoş erkekmiş deriz hepimiz en nihayetinde. Eşinde bence benzeri bişey yaşadı ve içten içe rahatsız oldu bilinçaltına yerleşti ve alkollüyken açığa çıktı daha fazlası olduğunu sanmıyorum

tabi cnm güzele bakmak sevaptır demiş atalarımız ..ama bu bakış nasıl bi bakış bilemiyorum uzakta olunca malesef bazı şeyler insanın kontrolünda olamıyor..adamın enerjisini alamıyosun sonuçta..ihtiyaclarını bastırmak zorunda..yanına daha sık gitmeyi düşüneceğim en azından bu dönemde

Kesinlikle gidin bunu tavsiye ederim hem çevresiyle tanışmış olursunuz sizi bir görsünler öyle değilmi hemde gözüm üstünde imajıda vermiş olursunuz bunları gördüm o yüzden söylüyorum. Ayrıca giyiminize kuşamınıza bu dönemde özellikle dikkatte edebilirsiniz uzaklık zor çünkü bir dönem bende yaşadım haa asla uzak kaldı aldatır sizi süslenin püslenin demiyorum adamın içinde varsa adriana lima olsanız farketmiyor ne yazıkki sadece uzaklık zaten zor hasretlik vs var bazı seylere az biraz daha özen göstermek gerekiyor. Yanından ayrıldıgınızda aklı hep sizde kalsın Bir ömür tertemiz bi evlilik dilerim..

alkollüyken insan içindekileri dışa vurur
söyleyemediklerini gizlediklerini pişmanlıklarını anlatırlar...

Birbirine yakın çok dogru tespitlerde bulunmuş arkadaslar bence de vesvese yapmayin belli ki öyle bir ortam olmus esiniz yapmamis ama yinede vicdanen rahatlamak istemiş. Ama aldatmayi normal bulan arkadas çevresi dusundurdu beni umarım yanlışa dusmez esiniz. Bir de her nekadar şaka da olsa aldatmayla ilgili espri yapmayin birbirinize.

eşiniz sizi gerçekten seviyormuş.alkol alanlar genelde eski sevgililerini arıyor :)))

Normalde de bu tarz muhabbetler yapıyormuşsunuz işte, ee adamın kafasıda tam ayık olmayınca, aklına konuşacak bu mevzu gelmiştir ancak. Şüphelenmenize gerek yok bence.

hıc canını sıkma,ortada aldatmaya yönelik hıcbıse yok..
adam ıcını dökmüş sadece,zaten aranızda bahsı gecıyormus ya
ona nazaran dıle getırmıstır,duygusallıkla..

Aldatmış olsa daha farklı konuşurdu alkollü nihayetinde bence güzel şeyler söylemiş boşu boşuna içine kurt düşürme

Son düzenleme:
Bence ne eşinize asılan oldu ne başka bir şey.Erkeklerin sadakatsizliği ortada ,eşiniz de bunları düşünerek "bak ben ayrıyım ama sana ne kadar sadığım" şeklinde alkolün etkisiyle sevgisini böyle ifade etmiş o kadar.Bence çok tatlı hiç aklınıza kötü bir şey getirmeyin.Eğer aldatmanın kıyısından bile dönse lafını etmez daha çok gizlerdi suçluluk psikolojisiyle.Erkekler bazen sevgisini böyle bizim yanlış anlayacağımız şekilde ifade ediyor ama gerçekten saflıklarından.

sadece bu sebeple ayrı olmanız bana göre doğru değil, tabii bu geçici bir süre değilse.
Eğer tüm düzen bu şekilde kurulduysa bence fikirlerinizi gözden geçirin ve eşinizin yanında olun.
Zira sizi ondan ayırmayı gerektirecek çok elzem sebepler yok.
Bu arada bende herhangi bir ihanet olduğunu düşünmüyorum.
Allah evliliğinizi tadıyla tuzuyla bir arda sürdürmeyi nasip etsin.

Eşimde evlenmeden önce alkollüyken arar böyle konuşurdu, benimde içime kurt düşerdi. Birçok insan alkollüyken yalan söyleyemez içinde ne varsa diline ne geliyorsa onu söyler. Bende eşinizin sözlerinin masumane olduğunu düşünüyorum.

saol cnmbenim söylediklerin çok dogru on gün sonra falan tekrar gideceğim konuştuk çok memnun oluyo gittiğimeşeleniiyo..cnm zaten ben meraklıyımdır giyime kuşama..çekici ama üsturuplu giyinirim ..ne giydin bakiim bugün der ben yokken eşim çok güzel olma falan der yani özenliyimdir bu konuda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…