bir erkek uzaktayken durup dururken duygusallasıp seni hiç aldatmadım diyorsa...!

cnm öyle ama bende ayaklarım üzerinde durma çabasındayım yani..bende çevremden çok duydum işini kariyerini bi taraf bırakıp eşine yaslanan ve beklenmeyen şekilde hüsrana ugrayan bayanlar biliyorum..benim eşimin ailesiyle aram iyi değil ..annesi eli maşalı malesef..birde daha 1 senedir çalışmıyorum adımı oglumun parasını yiyora cıkarttı ..ben kendime böyle laf ettirmek te istemiyorum yani gurur yapıyorum..anlıcagınız işim zor..

çok zor.. Ne iş yapıyorsunuz _? Aslında yurt dısı belki dilde katacak size döndüğünüzde daha ıyıde olabılırdı_?

öyle mi dersin..cnm burda bile istediğim gibi bir iş yok orda nasıl olucak ki..ama bunu da düşünücem

tabıkıı.. Bence hıc sorun etme. Tabıkı yurt dısında calışmayacaksın şekerim. Kımsenın bırsey demeye hakkı yok. Bak eşimin tayını cıksa şark görevi gttğm yerde iş mi arayacağım_? Tmm bnde devletteyım ama sözleşmeli olarak yani kadın musaitlik durumuna göre çalışmalı bence. Kendını yıpratma nekadar sürecek bu ayrılık_? Nekadar oldu evlenelı_?

evleneli ikibuçuk yıl oldu cnm..eşim evlemeden öncede aynı işte çalışıyordu aynı 4 senedir gidip geliyor..herkes sen gibi mantıklı düşünmüyor malesef annesi beni kabullenemedi şimdi aramızı açıcak yer alıyo bunu buldu..halbbuki nişanlıyken çalışmasa da olur demiş anneme şimdi de böyle söylüyormuş sağa sola..duyunca beynimden vurulmuşa döndüm tabi..eşimde atkileniyor mu bilmiyorum annesi sonuçta nede olsa giriyordur aklına ..birde eşimin geliri epey iyiyani ben tekrardan çalışıncaibaşlangıçta çok yüksek meblaglar olmuycak haliyle..

bak hıc öyle düşünme arkadasım 1 çocuğu var 35 yasında garantı bankasında ıse başldı oda ısletme mezunu 2 defa sınavlarına gırdı sonunda oldu. Ve daha once hıc tecrubesı yoktu sadece 1yıl ön muhasebe okdar. Sakın ama sakın sıkma canını gerekırse yuksek lisansa başvur kımse karısamaz. Ben oyle yaptım özel üniv. Ismini vermym klınık pskolojıye başvurdum ilk yılım. Umrumda dahı değil. Bnm eşimin ailesiyle problemm hc olmadı zaten yenı evlyz . Nısanlılık suresınde flnda hiç olmadı şükür. Ama eşimle oldu konumu belki okumuşsundur. şuan iyileşme sürecindeyız demem oki hiç kimse için eşinde dahil kendı ıstedıklerınden vazgecme. şimdi catıcatır ödüyor okul paramı. Umrumda bıle değil. Onceden olsa üzülürdüm ayy düğün paramız falan ne gerek var hıcte bıle... Bence eşinin yanına git arkadasım iş herzamn olur ınan bna . Ama bu gunlerı ayrı gecırmeyın derim.

aslında haklısın cnm..arada böyle mevzu olmamalı çalışıp para kazanmak..zamanı gelince olur elbet yani ne dmek para yiyor denmesi ben eşimin hayatını paylaştıgı eşiyim nasıl düşünceler bunlar , sindiremiyorum içime..diken üstünde hissettim hep kendimi annesinin o lafını duydugumdan beri..rüyama bile girdi mendebur kadın..oglunu benden kıskanıyor tek sebep bu.kendince sebep arıyor işte..dediklerini düşünücem cnm..konunada bakıcam şimdi..

canım bak, eskı konularını okudum ve uzuldum baya problemler boşanma lafları havada uçuşmuş.. ( yakındayken zor, uzakta cok cok zordur emınım.

Evet eşinin parasını yiyorsun evet ne var bunda _? Erkek değil mi onun görevi eşine ve ailesine bakmak sen musaıt olursan destek olursun. Evlenmeden öncede ev almadığnz ıyı olmuş şimdi alsanız ustune yapmasa b,le (güvenme) yarı yarıya olacak oh olsun. Olmalı hakkın!! çalışmasanda çalışşanda hakkın. Benm konum maslesef sadakat uzerıne umarım hıc ama hıc yasamzsın. Kımse yaşamasın. Sadece bır nıyet devamı gelmeyen ama akla gelen......... Zor günler gecrdm emly o yuzden merhamet duygum kalmadı bağışla beni. Kendını ezdirme sakın. Sen unıv mezunu bır bayansın. Kendı kararınıda kendın verebılecek yasta. Bırak annesı konussun dursun gül geç. Bence eşini yalnız bırakma..heleki önceki konularını okudum sana tek diyeceğim laf arkadaş; kadın kızdığında acındırır, erkek kızdığında acıtır! Bunu ben yasadım.

evt cnm konunu okudum birşeyler yazdım okursun..allah kolaylık versin arkadaşım yaşadıkların hepimzin başına gelebilir ..hayatta hersey mümkün..kimse güvenmemeli şuanda bulundugu konuma malesef..yarın ne göreceğimiz belli değil..son yazdığım söz beni çok etkidedi..evet kadın kızdığında acındırır erkek ise acıtır..bu herşeyi açıklamaya yetiyor

yok yok bence aldatan ınsan asla bu konusmayı yapamaz. Alkol duygusallık verırır cesaret verır tam tersi. Evet arakadasım kadın acındırır, erkek acıtır.......

cnm umarım öyledir ..erkekler kendilerine gelsinler artık dimi..mutluluğu yakalayamayan o kadar insan varken..avuçlarının içindeki güzelliği kendi elleriyle uzaklaştırdıklarının farknda değiller..bu koruma hep kadınlar sahip çıkamaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…