bir erkek uzaktayken durup dururken duygusallasıp seni hiç aldatmadım diyorsa...!

beni sevdiğinden eminim..çok şükür..ama uzaktayken aklı çelinir diye korkuyorum..eşiminde eli ayağı düzgündür yolda yürürken herkes bakar ikimize de..sonra evde kavga ederiz olmadık şeyden nazar diyoruz artık ..:) hal böyle olunca ayrıyken ne ben nede o rahat olabiliyor..ben varken bakıyolar ben yokken kimbilir ne oluyodur der..bende aynı frekanstayım yani..

evet biz kadınlar çok fazla sorguluyoruz kabul ediyorum..sık sık ruh halim değişiyor bu aralar..galiba ufak çaplı bi depresyondayım

Bence aldatmamıştır. Mesela alkollüyken ben içimde tuttuğum şeylerin çoğunu söylerim, eğer aldatsaydı söylerdi, kendi kendine inkar etmezdi diye düşünüyorum.

evt mantıken öyle cnm...eşim akıllı biridir alkolluyken de tutar kendini gibime geliyor ama yine de masum olması daha büyük olasılık gibi görünüyor

böyle bile olsa çok sinir bozucu diymi..yani ben eşimi aldatmayı aklımın ucundan geçirmem ama erkekler biliyoruz ki geçiriyor bu konuda gelgitler yaşıyorlar..sonra vicdanları ağır basanlar aldatmamayı başarıyorr diğerlerinden bahsetmek bile istemiyorum

Erkekler içince duygusal oluyorlar
Belli ki özlemiş seni
Hayat arkadaşına karşı böyle güvensiz olmaya gerek var mı ?
İçini ferah tut bence

çok haklısınız ama sevince insan kıskanıyor ve haliyle kaybetme korkusu yaşıyor..aşk olunca mantık devreden çıkıyor malesef sağlıklı düşünmek zorlaşıyor..senin gibi olmayı isterdim elbett...

Kucuk capli bir kacamak yapmis olabilir ama eminim alkolluyken seni aradiysa mutlaka seni seviyordur.Eger bir kacamak yaptiysada emin ol onun istegi dogrultusunda degildir.

cnm koşullar ne olursa olsun kaçamak yaptıysa beni yeterince sevmiyordur...ve buna katlanamam

genelde herkes alkoluyken duyguların gerçek şekilde ortaya döküldüğünü yazmış..bu beni biraz rahatlatıyıor..saolun kızlar..hepinize tesekkür ederim

yok cnm herzaman böyle gidecek değil..bi kaç sene zorluğumuz var sonra dönücek allahın izniyle

O halde sık sık ziyaretine gidin, eğer imkanınız varsa tabi.
Bu ona olan güvensizliğinizden değil, onu özlediğiniz yanında olmak istediğiniz için olmalı.

cnm koşullar ne olursa olsun kaçamak yaptıysa beni yeterince sevmiyordur...ve buna katlanamam

Keske bilebilsen gercegi ama cogu kisi seni rahatlatmak icin yapmamistir diyor ama
Yalanlarla mutlu olacagina gerceklerle mutsuz ol.Umarim oyle bir hata yapmamistir esin gelince ona sasirtmali sorular sor ve bunun pesini birakma derim.

Eşinizin bulunduğu yerde çalışma imkanınız yok mu? Bu şekilde evlilik ne kadar sağlıklı olur ki? 4 ay yok,3 ay var.Bende aldattığını düşünmüyorum ama bu şekilde yalnız bıraktığınız sürece her an herşey olabilir.Dikkat edin siz yinede.

ben de arkadaşlar gibi düşünüyorum sadece içince özlemi depreşmiş ve bu şekilde yansıtmış
seni aldatmıyor olmasıyla da kendi çapında gurur duymuş bence, bak arkadaşlar yapıyo ama ben seni nasıl seviyom da yapmıyom gibilerinden
tez zamanda kavuşursunuz inşallah

Bence bulunduğu ortam itibariyle çevresinde eşini aldatan birisini görmüş ondan etkilenip böyle konuşmuş olabilir. Aldatmış olmasına ihtimal vermiyorum. Ki alkol içindekileri dışa vurmasına vesile olmuş. Çok özlemiş belli ki. Rabbim mutluluğunuzu daim ettirsin ve biran önce kavuşun inşallah.

Bence bir hanım yaklaştı ve eşiniz ona olumsuz cevap verdi.. Ama sizi çok sevdiği için, bundan bile çok çok rahatsız oldu.. Aldatmadığını vurguluyor..
Yani ben böyle düşündüm..

bende böyle düşündüm...

O halde sık sık ziyaretine gidin, eğer imkanınız varsa tabi.
Bu ona olan güvensizliğinizden değil, onu özlediğiniz yanında olmak istediğiniz için olmalı.

cnm o kadar yogun çalışıyor ki gitsemde günde iki üç saat görme şansım oluyo yorgun oluyo kıyamıyorum..o yokken de çok sıkılıyorum ..ama daha sık gidicem ..cumartesi de çalışıyor bir pazar kalıyor işte pazarı değerlendiriyoruz..

Keske bilebilsen gercegi ama cogu kisi seni rahatlatmak icin yapmamistir diyor ama
Yalanlarla mutlu olacagina gerceklerle mutsuz ol.Umarim oyle bir hata yapmamistir esin gelince ona sasirtmali sorular sor ve bunun pesini birakma derim.

evt cnm burdaki yorumlar genellikle iyi niyetli hani bariz bişey olmayınca arkadaşlar saolsunlar beni rahatlattı büyük ölcüde..ha aklımın bir kenarında ufakta olsa bi şüphe yok mu var tabi ki cnm..umarım o şüphe yersizdir..ama buraya konu açarken ki gibi mutsuz değilim çok şükür..akıl akıldan üstündür derler olaya çok yönlü bakabilmemi sağladınız ..

cnm orda iş bulmam imkansız gibi görünüyor..yabancı dilimde pek iyi sayılmaz..zaten önümüzde bi kaç yıl var süreklilik gerektiren bi iş değil..allahın izniyle 2 seneye kadar kesin dönüş yapıcak..dediğin gibi benide huzursuz eden durum bu cnm.beni huzursuz eden bi iki gelişme olursa artık herşeyi göze alıp gidicem bunu da düşünüyorum..

amin cnm..evt aslında aldatmaması gerekiyor zaten ama arkadaşlarından sagdan soldan bunu normalleştiren insanlar olunca maselef aslında olması gereken bişeyi yaptıklarında bile bunu üstün bişeymiş gibi söylüyolar böyle..biz desek tabi ki aldatmayacaksın derler ama erkek mantalitesi..ve toplumunun yanlış değer yargıları var..bir kere annesi( ki çok mendeburdur) bana onun yanında bak kızım erkek milleti bunaltmaya gelmez başka kadınlara gidiverir..demişti şok olmuştum yani ogluna yol gösterir gibi..zaten o olaydan sonra kabul edilmeyeceğim bi kaç bişey daha oldu şuan görüşmüyorum kadınla..eşimi de bu kadın yetiştirdi diyorum bazen çok ta tuhaf karşılamamak gerek bu olayı diyorum

Yani bence geç bile kalmışsın gitmekte.Ben olsam asla yalnız yollamazdım eşimi.Aile herşeyden önemli,kariyer nasılsa olur.Benim birçok arkadaşım var eşlerinin işi için yurt dışına gitmeleri gerekti ve kendi işlerini bırakıp,çocuklarınıda okullarından alıp gittiler.Yani bu şekilde ayrı ülkelerde yaşanıcaksa zaten evlenmeninde bi anlamı yok diye düşünüyorum.

saol cnm..amin tüm sevenler kavuşsun birbrine insallah..bana dah öyle geliyor cnm yakınında eşini aldatan biri var o kesin..çünkü söylemişti.allah o kadına kolaylıklar versin..bizleri de korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…