Yok be güzeliiim, sana özlemi aşkı depreşmiştir.
Erkekler içince acayip duygusala bağlar, benimki içip de beni aradığında neler neler söylüyo bi bilsen gülmekten ölürsün
O sana ne kadar değer verdiğini, ne kadar çok sevdiğini anlatmaya çalışmış sadece (erkek dilinde) boş yere kuruntu yapma kendine.
Daim olsun mutluluğunuz
Bende aynen böyle düşünüyorum.
Çok özlediği için kendi çapında sevgisini anlatmaya çalışmış. O da bu şekilde oluvermiş bence.
Altında derin bir anlam aramana gerek yok bence. İçin rahat olsun derim :)
Bence aldatmamıştır. Mesela alkollüyken ben içimde tuttuğum şeylerin çoğunu söylerim, eğer aldatsaydı söylerdi, kendi kendine inkar etmezdi diye düşünüyorum.
biri ona yakınlaşmistir o da istememiş uzaklaştırmıştir, sizi aldatmak isteyip sonra Size bunu yapmak istemeyip vazgeçmiş olabilir, ya da biriyle olmayı Hayal etmiş ve pişman olmuşta olabilir alkollüyken söyledise böyledir ya da arkadaşı eşini aldatmıştir o da bundan dolayı öyle demiştir saydım galiba nerdeyse tüm ihtimalleri kısacası Inş aldatmamiştir
Erkekler içince duygusal oluyorlar
Belli ki özlemiş seni
Hayat arkadaşına karşı böyle güvensiz olmaya gerek var mı ?
İçini ferah tut bence
Kucuk capli bir kacamak yapmis olabilir ama eminim alkolluyken seni aradiysa mutlaka seni seviyordur.Eger bir kacamak yaptiysada emin ol onun istegi dogrultusunda degildir.
takma kafana tatlım alkolün etkisidir adamda özlemiş seni ondan dır aklına kötü bişey gelmesinve şunu unutma insanların en gerçekçi duyguları alkol aldıktan sonra söylenen sözlerdir bundan hiç şüphen olmasın en saf en temiz sözlerdir
yok cnm herzaman böyle gidecek değil..bi kaç sene zorluğumuz var sonra dönücek allahın izniyle
cnm koşullar ne olursa olsun kaçamak yaptıysa beni yeterince sevmiyordur...ve buna katlanamam
cnm o imkansız..ben zaten çalışıyordum işten ayrıldım şimdi tekrar iş arıyorum gidersem yanına çalışamam..çalışmamakta olmaz boşunamı okudum kendi paramı kazamayacaksam..allaha şükür durumumuz ama ben kendimi ezik hissediyorum çalışmayınca ..ama yanlış anlaşılmasın ev hanımlarına sonsuz saygım var..bu krizde bende iş bulamazsam ki gayet normal olur ev kadını olcam sonuçta..en azında çocuk yokken bi süre çalışmak istiuorum
Bence bir hanım yaklaştı ve eşiniz ona olumsuz cevap verdi.. Ama sizi çok sevdiği için, bundan bile çok çok rahatsız oldu.. Aldatmadığını vurguluyor..
Yani ben böyle düşündüm..
O halde sık sık ziyaretine gidin, eğer imkanınız varsa tabi.
Bu ona olan güvensizliğinizden değil, onu özlediğiniz yanında olmak istediğiniz için olmalı.
Keske bilebilsen gercegi ama cogu kisi seni rahatlatmak icin yapmamistir diyor ama
Yalanlarla mutlu olacagina gerceklerle mutsuz ol.Umarim oyle bir hata yapmamistir esin gelince ona sasirtmali sorular sor ve bunun pesini birakma derim.
Eşinizin bulunduğu yerde çalışma imkanınız yok mu? Bu şekilde evlilik ne kadar sağlıklı olur ki? 4 ay yok,3 ay var.Bende aldattığını düşünmüyorum ama bu şekilde yalnız bıraktığınız sürece her an herşey olabilir.Dikkat edin siz yinede.
ben de arkadaşlar gibi düşünüyorum sadece içince özlemi depreşmiş ve bu şekilde yansıtmış
seni aldatmıyor olmasıyla da kendi çapında gurur duymuş bence, bak arkadaşlar yapıyo ama ben seni nasıl seviyom da yapmıyom gibilerinden
tez zamanda kavuşursunuz inşallah
cnm orda iş bulmam imkansız gibi görünüyor..yabancı dilimde pek iyi sayılmaz..zaten önümüzde bi kaç yıl var süreklilik gerektiren bi iş değil..allahın izniyle 2 seneye kadar kesin dönüş yapıcak..dediğin gibi benide huzursuz eden durum bu cnm.beni huzursuz eden bi iki gelişme olursa artık herşeyi göze alıp gidicem bunu da düşünüyorum..
Bence bulunduğu ortam itibariyle çevresinde eşini aldatan birisini görmüş ondan etkilenip böyle konuşmuş olabilir. Aldatmış olmasına ihtimal vermiyorum. Ki alkol içindekileri dışa vurmasına vesile olmuş. Çok özlemiş belli ki. Rabbim mutluluğunuzu daim ettirsin ve biran önce kavuşun inşallah.
bende böyle düşündüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?