bir erkek uzaktayken durup dururken duygusallasıp seni hiç aldatmadım diyorsa...!

evt cnm bu da dogru aslında..ama saçmaladı biraz ya içime kurt düştü işte..hani biz böyle konuşmalar yapmayız kocalarımıza aklımıza bile gelmez..ama erkeklerin aklına malesef böyle şeyler gelebiliyo..en azından cevre getiriyor

cnm kesinlikle haklısın..hani aldatma çok uç bi kavram ..bu çagda artık basitleştirildide..aslında şaka diye çok önemsememiştim ama dediğiniz dogru bu türden tehlikeli kelimeleri kullanmamak gerek..bi kaç arkadaşından bahsetti kimi evli kimi nişanlıydı..zaten bi kaç cümle etti uzun uzun konuşmadık bu konuda..bütün arkadaşları aldatmıyor tabi ki sadakatsiz olan bir kaçı sanıyorum ..yüzük falan takmıyorlarmış

hıc canını sıkma,ortada aldatmaya yönelik hıcbıse yok..
adam ıcını dökmüş sadece,zaten aranızda bahsı gecıyormus ya
ona nazaran dıle getırmıstır,duygusallıkla..

evt cnm içim rahatladı yorumlarınızla allah razı olsun hepinizden

yok cnm herzaman böyle gidecek değil..bi kaç sene zorluğumuz var sonra dönücek allahın izniyle

evt cnm bunlara alkol yaramıyor keske hiç kullanmasalar ama çokta tatlı oluyolar ..

benimde içimden hiç kötü bişi geçmedi ya..
bence sizi özlemiş ve onun verdiği özlemle alkolün etkisi birleşince böyle olmuş..

Allah kavuştursun tez zamanda inş...

eline fırsat geçmiş ve özellikle seni düşünerek bunu yapmadıysa içkiliyken kontrol mekanizması pek olmadığı için sana o şekilde yansıtmış olabilir diye düşünüyorum

Yok be güzeliiim, sana özlemi aşkı depreşmiştir.
Erkekler içince acayip duygusala bağlar, benimki içip de beni aradığında neler neler söylüyo bi bilsen gülmekten ölürsün
O sana ne kadar değer verdiğini, ne kadar çok sevdiğini anlatmaya çalışmış sadece (erkek dilinde) boş yere kuruntu yapma kendine.
Daim olsun mutluluğunuz

Bende aynen böyle düşünüyorum.
Çok özlediği için kendi çapında sevgisini anlatmaya çalışmış. O da bu şekilde oluvermiş bence.
Altında derin bir anlam aramana gerek yok bence. İçin rahat olsun derim :)

Bence aldatmamıştır. Mesela alkollüyken ben içimde tuttuğum şeylerin çoğunu söylerim, eğer aldatsaydı söylerdi, kendi kendine inkar etmezdi diye düşünüyorum.

biri ona yakınlaşmistir o da istememiş uzaklaştırmıştir, sizi aldatmak isteyip sonra Size bunu yapmak istemeyip vazgeçmiş olabilir, ya da biriyle olmayı Hayal etmiş ve pişman olmuşta olabilir alkollüyken söyledise böyledir ya da arkadaşı eşini aldatmıştir o da bundan dolayı öyle demiştir saydım galiba nerdeyse tüm ihtimalleri kısacası Inş aldatmamiştir

Erkekler içince duygusal oluyorlar
Belli ki özlemiş seni
Hayat arkadaşına karşı böyle güvensiz olmaya gerek var mı ?
İçini ferah tut bence

Kucuk capli bir kacamak yapmis olabilir ama eminim alkolluyken seni aradiysa mutlaka seni seviyordur.Eger bir kacamak yaptiysada emin ol onun istegi dogrultusunda degildir.

takma kafana tatlım alkolün etkisidir adamda özlemiş seni ondan dır aklına kötü bişey gelmesin ve şunu unutma insanların en gerçekçi duyguları alkol aldıktan sonra söylenen sözlerdir bundan hiç şüphen olmasın en saf en temiz sözlerdir

Son düzenleme:
eline fırsat geçmiş ve özellikle seni düşünerek bunu yapmadıysa içkiliyken kontrol mekanizması pek olmadığı için sana o şekilde yansıtmış olabilir diye düşünüyorum

eline fırsat geçiyordur mutlaka ben irdeliyorum ama istese ve yapsa ruhum duymaz..umarım dediğin gibidir cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…