Bence ne eşinize asılan oldu ne başka bir şey.Erkeklerin sadakatsizliği ortada ,eşiniz de bunları düşünerek "bak ben ayrıyım ama sana ne kadar sadığım" şeklinde alkolün etkisiyle sevgisini böyle ifade etmiş o kadar.Bence çok tatlı hiç aklınıza kötü bir şey getirmeyin.Eğer aldatmanın kıyısından bile dönse lafını etmez daha çok gizlerdi suçluluk psikolojisiyle.Erkekler bazen sevgisini böyle bizim yanlış anlayacağımız şekilde ifade ediyor ama gerçekten saflıklarından.
Birbirine yakın çok dogru tespitlerde bulunmuş arkadaslar bence de vesvese yapmayin belli ki öyle bir ortam olmus esiniz yapmamis ama yinede vicdanen rahatlamak istemiş. Ama aldatmayi normal bulan arkadas çevresi dusundurdu beni umarım yanlışa dusmez esiniz. Bir de her nekadar şaka da olsa aldatmayla ilgili espri yapmayin birbirinize.
Belki seni ne kadar sevdigini kendince dile getirmeye calisti .alkolun etkisiyle sacmaladi...
eşiniz sizi gerçekten seviyormuş.alkol alanlar genelde eski sevgililerini arıyor :)))
Normalde de bu tarz muhabbetler yapıyormuşsunuz işte, ee adamın kafasıda tam ayık olmayınca, aklına konuşacak bu mevzu gelmiştir ancak. Şüphelenmenize gerek yok bence.
hıc canını sıkma,ortada aldatmaya yönelik hıcbıse yok..
adam ıcını dökmüş sadece,zaten aranızda bahsı gecıyormus ya
ona nazaran dıle getırmıstır,duygusallıkla..
sadece bu sebeple ayrı olmanız bana göre doğru değil, tabii bu geçici bir süre değilse.
Eğer tüm düzen bu şekilde kurulduysa bence fikirlerinizi gözden geçirin ve eşinizin yanında olun.
Zira sizi ondan ayırmayı gerektirecek çok elzem sebepler yok.
Bu arada bende herhangi bir ihanet olduğunu düşünmüyorum.
Allah evliliğinizi tadıyla tuzuyla bir arda sürdürmeyi nasip etsin.
Eşimde evlenmeden önce alkollüyken arar böyle konuşurdu, benimde içime kurt düşerdi. Birçok insan alkollüyken yalan söyleyemez içinde ne varsa diline ne geliyorsa onu söyler. Bende eşinizin sözlerinin masumane olduğunu düşünüyorum.
benimde içimden hiç kötü bişi geçmedi ya..
bence sizi özlemiş ve onun verdiği özlemle alkolün etkisi birleşince böyle olmuş..
Allah kavuştursun tez zamanda inş...
Yok be güzeliiim, sana özlemi aşkı depreşmiştir.
Erkekler içince acayip duygusala bağlar, benimki içip de beni aradığında neler neler söylüyo bi bilsen gülmekten ölürsün
O sana ne kadar değer verdiğini, ne kadar çok sevdiğini anlatmaya çalışmış sadece (erkek dilinde) boş yere kuruntu yapma kendine.
Daim olsun mutluluğunuz
eline fırsat geçmiş ve özellikle seni düşünerek bunu yapmadıysa içkiliyken kontrol mekanizması pek olmadığı için sana o şekilde yansıtmış olabilir diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?