Bir erkek veya kadın bu yüzden terkeder mi?Kim haklı,kim haksız bu durumda?

KKyesim

Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2012
97
5
16
İstanbul
Kızlar bir erkek sizi terketse ilişkinin bitme sebebi sizin daha önce cinsellik yaşamış olmanız olsa ne yapardınız?Ya da tam tersi siz bir erkeği sizden önce cinsellik yaşadığı için terkettiniz mi?Böyle bir sebepten dolayı terkeden veya terkedilen varsa yorumlarınızı bekliyorum neler hissediyorsunuz,sonuç ne oluyor,onu bu nedenle terkettiğinize pişman oldunuz mu veya o pişman oldu mu?

Kendi bilir, ne yapabilirim?
Diktiremeyeceğime göre gitsin bakire bulsun.

türk erkeği genelde bakire eş istiyor . en okumuşundan tut cahiline kadar . geneli böle . istisnalar vardır tabi .... ama erkek bakir değil diye terk eden bir kadın tanımadım henüz .

Erkeklerde tuhaf bir ironi vardır her çıktığıyla sevişmek ister ama bakireyle evlenmek ister ..ve bu bence beynin yanlış çalıştığının göstergesidir...
TAKILMA CANIM AMA BAKİRE KALMANI ÖNERİRİM(EŞİNLE PAYLAŞMAK ÇOK ÖZEL Bİ DUYGU) VE SENİ SADECE SEN OLARA SEVEN BEDENİNE DEĞİL RUHUNA DEĞER VEREN BİRİYLE EVLENMEKTEN YANA OLDUM ŞÜKÜR BAŞARDIM

Çok sevindim adına en dogrusu bu seni anlayan bir erkek olmalı karşındaki o zaman duygularını bilir ve ona göre davranır

en başında gizlediysem ve onun zihniyeti ortadaysa yapacak bişi yok.
ama söylediğim halde sonradan terk edıldıysem hasta olsa gerek manyak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…