Bir erkek...

AsiNaz

Huzurum; İ&E
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2008
3.715
304
698
36
İstanbul
Bir erkek neden evliliği ısrarla ister? Üstelik daha 24 yaşındayken, kız arkadaşı okuyorken?

Sizce Neden?

çok seviyordur
aman biz kadınalrada yaranamazlar
isterler neden deriz, istemezler neden deriz?

siz altında ne gibi bişey arıyorsunuz
hani şüphelencek bişey yok evlenme konusunda

Bana siz de pek uzak gibi gelmediniz, avatarınıza bakınca öyle düşündüm. Hem de daha lisede yazıyor :-o

life_city arkadaşıma yürekten katılıyorum, yani evlenmek isteyen bir erkeğin bu isteğinin altında bir bit yeniği arayanını yeni gördüm. Adam seviyordur evlenmek istiyordur bu kadar basit.

Ne güzel yaa evlilik istiyor ciddi düşünüyor bi an önce kavuşmak istiyor kendine bu kadar güveniyor demekki böyle erkekler kaldı mı yaa benim bildiğim kadarıyla erkekler sorumluluktan evliikten hep korkarlar

yani bilemicem özellikle bu sitede okadar çok şeye şahit oldum ki!ister istemez paranoyak oldum..bence 24 yaşında evlilik istemesi mantığıyla verilmiş bir karar değil...
ya yanlış anlama arkaaşım ama birşey soracağım yani eli kolu rahat duruyor mu sen yanındayken..hani niyetim özelini öğrenmek değil..sana yakınlaşmaya çalışıyorsa belki cinselliği meşru sınırlar içinde yaşamakta istiyor olaiblir...ama günahını almayım yine de...

Bir erkek neden evliliği ısrarla ister? Üstelik daha 24 yaşındayken, kız arkadaşı okuyorken?

Sizce Neden?

seviyordur çok hemde ve bir an önce hep yanında olsun istiyordur sadece kendi gözlerinden bakıyor demekki ilişkinize ona bunu anlatmalısın:uhm:

evlenmek istiyor derken? sözde mi, davranışlara da yansıyor mu?

cevabıma geçeyim;
sevdiğine daha erken kavuşmayı istiyordur.
ailesinin evinde rahatı yerinde olmayabilir.
kendi düzenini kurmak istiyor olabilir...

ayakları üstünde durabiliyorken erkeğin istemesi normal de, evliliğin ve eşinin(kısmen) sorumluluğu alabilecek durumda mı? buna dikkat edin.

sadece istemek yetmez...

Evet kendi düzenini kurmak istiyor, beni çok sevdiğini biliyorum.
Ama ne yazık ki, hayatın getirdiği kötü deneyimler yüzünden evliliğimize (eğer şu an evlenirsek mesela) tam anlamıyla güveniyorum. Bu benim kendime güvensizliğimden de kaynaklanıyor.Şu an bir tedavi görüyorum, hatta yıllardır tedavi görüyorum. Bu beni çok yıprattı, bu yüzden evlilikte kendime güvenemiyorum

himm size baska bi teori ozaman ..
evlenıp çocuk sahibi oldugunda ve bırgun cocukları buyudugunde kendısıne baba yerıne ''dede'' demesini istemedigi için olabılır...

bu teoriyi eşim sevgılı k.validecime demıstı (k.validem daha kucuksun oğlum derdın ne dediğinde)

erkek 24 yaşında sen?
profilde lise, öğrenci yazıyor
yani lisede mi okuyorsun?

seiyordur bağılıdr
tabi bu devirde korkmakda lazım
kaç yıldır birliktesiniz
aileleriniz tanıstı mı
sen kaç yasındasın???vsvsvs

Ben 88 doğumluyum, önlisans okuyorum..2 yıldır birlikteyiz erkek arkadaşımla..Aileler yüzyüze tanışmadılar henüz, zaten babam sıcak bakmıyor, haberi var ama istemeye gelmesinler diyor..Böyle bir durum işte.

aile baskısıda olabilir oğullarının hemen evlenmesini istemeleri bunun bir nedeni olabilir

Hayır aile baskısı yok, buna eminim.
Tamamen kendisinden kaynaklanıyor bu baskı, yani asıl baskıyı o, bana uyguluyor

erkeğine göre değişir tanıyan sensin, niyetini anlayabilecek olan da sensin ama
benim aklıma birkaç ihtimal geliyor

1-belki aradığı kişiyi bulduğunu ve beklemenin anlamsız olduğunu düşünüyordur
2-ailesi evlenmesini istiyordur, hatta başka seçenekler sunuyordur
3-asıl derdi evlilik değildir ama seni ciddi düşündüğüne ikna edip daha samimi olmayı planlıyordur

Ben de 88liyim ve benim de erkek arkadaşım 24 yaşında o da çok istiyor evlenmeyi ama bence erken. Hatta ikimiz de üniversiteyi bitirip mesleğe başladığımız halde erken...

Ama ona kalırsa nedenler şöyle;

1. Tek başıma küçücük bir köyde çalışıyorum. Düzenim yok, yalnızım. Artık evlenelim de benim de düzenim olsun. Yalnızlıktan kurtulayım.
2. Sana bakan gözümü bile kıskanıyorum. Artık evlenelim de sahibini bilsinler kapına gelmesinler...(Bu biraz garip tabi)

Ama bana kalırsa bir neden daha var. Cinselliği yasal sınırlar içinde yaşamak... Ama bana kalırsa biraz daha beklemek lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…