Bir erkekle nasıl zaman geçirilir?

uzunince

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
1.211
1.581
133
39
Hoşlandığım beyfendiye yarın buluşalım biraz beraber zaman geçirelim dedim ama oturup çay içmek dışında ne yapılabilinir? Akşama da ortak arkadaşımızın düğünü var ama gidecek mi bilmiyorum. Gidecek olursa öğleden sonra buluşup akşama kadar birlikte olmamız gerekecek ama zaman gecer mi bilemedimç

Henüz hoşlantıysa bol bol konuşulur henüz tam anlamıyla tanımıyorken muhabbet etmek çok zevklidir. Bunun dışında kutu oyunlarını ya da satrancı seviyorsa bunlar yapılabilir, buz patenine gidilebilir serin serin :D Sıkılırsanız güzel bir filme gidebilirsiniz.

Çay içmenin nesi kötü,sohbet için en iyisidir kahveden sonra.
Birbirinizden bahsedin tanıyın,sanırım amacınız da bu.
Diğer aktiviteleri de uyumunuza göre belirlersiniz zaten,hayırlısı olsun.

Aklınıza gerçekten tek gelen şey oturup çay içmek mi? Ben olsam (nerede yaşıyorsun bilmiyorum) yaşadığım yeri bir uçtan bir uça gezerim sevdiğim yerleri falan. Sonra yemektir, kahvedir derken belki beklediğim film varsa ya da onun varsa ona giderdim falan. Yaşınız kaç bir de?

Rahat ol, zaten birlikte seneler geçtikçe "ne yapsak bugün?" sorusunu o zaman düşüneceksin. :KK53:

Bence sakin bi mekanda buluşup yemek yiyin bir seyler icin gülüp eglenin. Sonra yine sakin huzurlu bi yerde el ele yürüyün. Esimle ilk bulusmamiz boyleydi.

oturup çay, kahve eşliğinde konuşa konuşa birbirinizi tanımaya çalışmak ortak yönler olup olmadığını öğrenmek. hele kafa denginizse sohbete doyum olmazz hiç kalkasın gelmezzz :halay: en azndan benim öyle oluyorduu vakit nasl geçmiş anlamıyordum :halay:

Günün sonunda kendimi fazla kastığımı anladım. Buluştuktan sonra alışveriş merkezine gidip ona pantolon baktık. Sonra oturup kahve falan içtik. Akşam da iş yerinde bir arkadaşımızın sünnet düğünü vardı ona gidelim dedim. Gitmeyi cok istemiyordu ama beni kıramadı. Evde takımları giyip bana eşlik etti :)) Gayet güzeldi

Back
X