- 17 Aralık 2016
- 18
- 1
- 1
- 26
- Konu Sahibi papatyagiller
-
Nedenini sorabilir miyim ?
Daha önce gidip açılıp reddedilmisligim var o zaman kilolu ya da çirkin de değildim ama atlatabilmistimozguvenin yoksa yazma
cunku reddedilirsen heleki tam bu donemde bunu atlatamayabilirsin.seni olumsuz etkileyebilir. . .
Ortak arkadaşım yok maalesef sosyal medyayi aktif kullanan birisi tam olarak ne diyecegimi bilmiyorum ama hoslandigimi soylemeyi düşünmüyorum sadece tanışmak amaçlıama bu işler tiple güzellikle olmazki. daha yaşın çok küçük. mesajla olmaz bir ortak arkadaşınız yokmu bir yerde beraber oturup tanışsaydınız zamanla ilerletebilirdiniz ama ne diyeceksin mesajda.
iyi o zaman ne ala. heralde baya zaman gectikten sonra yazmayi dusunuyosun ? kilo verince yazicam demissin deDaha önce gidip açılıp reddedilmisligim var o zaman kilolu ya da çirkin de değildim ama atlatabilmistim
3.5-4 ay gibi bir sureiyi o zaman ne ala. heralde baya zaman gectikten sonra yazmayi dusunuyosun ? kilo verince yazicam demissin de
Merhabalar herkese iyi günler
Liseye ilk basladigim günden beri hoslandigim biri var şuan 18 yaşında sayilirim o üniversiteye gidiyor aramizda 2-3 yas var ve hic tanismadik
Ben tanismak için mesaj atmak istiyorum ama fazla kilolarim var kendimi çirkin buluyorum ozguvensizim arkadaşlarım çirkin olmadigimi söylüyor ama teselli etmek için soyluyorlarmis gibi geliyor kilo verdikten sonra yazmak istiyorum o kişide fit biri değil boyuda 1.70 çok yakisikli bir insan değil sizce yazmali miyim ?
Çok hoslandim ve aklımdan çıkmıyor maalesef dışarıdan düzgün birine benziyor zaten sadece merhaba gibi bir şey yazicam tanışmak için eğer yazarsam18 yaşında atılma derim bu işlere.
Evet aşk işlerinin yaşı düştü malesef ama kendi kişiliğin oturmadan özgüvenin yerine gelmeden bulaşma hiç.
daha cok varmis. hayirlisi olsun3.5-4 ay gibi bir sure
Ben şekilci değilim toplum şekilciablacım çok şekilcisin ya. önce kendini tanı sev sonra başkasına gelsin sıra.
Bazen kendimi güzel bulduğum oluyor aynada tabiki sadece yüzümü bazen gözüme sacima iltifat geliyor ama kisitli zamanlar dışında ben aynada kendimden igreniyorumKilolu olmak demek çirkin olmak demek değil ki, aksine kiloluların yüzleri daha güzel oluyor sanki:) özgüven sorunu aşmalısın önce yoksa üzülebilirsin olumsuz cevap alırsan. yoksamesaj atabilirsin tabiki de ben illa erkekten adım gelmeli düşüncesini saçma buluyorum.
Çok fazla takip eden ver aradan beni secemez sanirimÖnce takip et bir kaç fotoğrafını beğen belki o sana yazar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?