- 17 Aralık 2016
- 18
- 1
- 1
- 26
- Konu Sahibi papatyagiller
-
Normalde değil gerçek hayatinda çok gelmiyor içmiyor çok arkadasi da yok sosyal medyada boyle ama çok kişiyi takip ettiği için dönüt alıyor anlatabildim mi kiÇocuğun popüleritesi yüksek anladığım kadarıyla. Bence yazma üniversiteyi kazanmaya bak. O zaman karşılaşırsın daha nicesiyle.
Bütün erkekler ayni midir ?Erkekler tipsiz de olsalar kendilerini bi şey zannediyolar
Ve bir erkeğe sadece merhaba yazsanız dahi kendini bir şey zanneder direkt sizin hoşlandığınız için yazdığınızı anlar bence.Fotoğrafını falan beğenin çok istiyorsanız o size yazsın
Bütün erkekler ayni midir ?
Fotografini begensemde farkedecek ya da yazacak birisi değil başka da ortamim yok tanisabilecek
AnladimYani o kadar çok erkek tanımadım ama arkadaşlarımdan da bildiğim kadarıyla az çok aynıdır1 tencere yemeğin bozuk olduğunu anlamak için hepsini yememiz gerekmez dimi
Anladimama çok da yazmak istiyordum kilo versem ve kendime Baksam ortalama guzellikte bir kız olabilirim belki ama kilo alinca kendime de bakmak istemiyorum yuzumde sevmedigim tek yer burnum o da sekli bozuk değil biraz büyük kilo aldıktan sonra yüzüm de çok değişti
Evet gerçekten zor oluyor desteksiz umarım verebilirim daha iyi hissedecegime bende eminim bir çok soruna yol açıyorDiyetisyene gidersen daha doğru şekilde kilo verirsin insan tek başına zorlanıyor ben zorlanıyorum en azındanKilo verince daha iyi hissedersin eminim ki
Evet gerçekten zor oluyor desteksiz umarım verebilirim daha iyi hissedecegime bende eminim bir çok soruna yol açıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?