Canımm emin ol olmadım hiç bir zaman ama beni kaç kere öldürdü yaşarken dayanamıyorum artık uyanmak istemiyorum. Hayattan sogudum sayesindelütfen saçmalamahırsının kölesi olma..
onunla uğraştıkça daha çok takarsın kafanaCanımm emin ol olmadım hiç bir zaman ama beni kaç kere öldürdü yaşarken dayanamıyorum artık uyanmak istemiyorum. Hayattan sogudum sayesinde
Yok canım sosyal hesaplarım var, ama sosyal hesaplarımda o yok :) bitmiyor geçmiyor benim hayatım şuanda hele o kadar karışık ki ama burası bana iyi geldi :) sanirim yavas yavas intikam düsüncesinden vazgeciyorum. Rabbime dua ediyorum o bilir herseyin hayirlisini yeterki bu boşluk hissinden kurtulayımBende ayni sekildeydim herseyimi ona anlatirdim simdi yine oyle istiyorum cunku yalnizim hala atlatmis degilim bu durumu ama forumdaki yazilari okuya okuya erkeklerden nefret ettim derdimi unuttum :)) sosyal medya hesaplarin neden yok ? Ac kullan sende .kendini bu kadar kapatman sana zarar verir . Sanirim herkesin boyle buhranli donemi oluyor zamanla gecicek insallah .Biraz mantigini dinle kendinle konus gerceklere bak gecmisten ders cikar .Bende surekli sans verdim mesajlarini hic cevapsiz birakmadim bi sure konusuyorduk sonra yine bir tartisma bitiyor yine basa donuyordu inan cok yiprandim bende guven gitti mi bir daha geri gelmiyor
Haklısın canımm ya, sevmiyorsa zaten takla atsan yaranamazsın. Bana bugün acaba şans versem mi diye düsündügnü söylüyor. En iyi cezanın onu arayıp sormamak oldugunu düsünüyorum bende ama icim sogumadigi icin hergün gece uyurken bile bir gün yolumuzin bir yerde kesistigini ve pisman oldugunu ama o anda da ben baska biriyle cok mutlu oldugumu dusunuyorum hep. Artık ne kadar yandıysa canımm. Ne sevgim bitiyor ne nefretim cok degisik duygular..Burasi banada cok iyi geldi heleki sorunlu iliskileri evlilikleri okudukca bakis acim cok degisti .
Haklısın canımm ya, sevmiyorsa zaten takla atsan yaranamazsın. Bana bugün acaba şans versem mi diye düsündügnü söylüyor. En iyi cezanın onu arayıp sormamak oldugunu düsünüyorum bende ama icim sogumadigi icin hergün gece uyurken bile bir gün yolumuzin bir yerde kesistigini ve pisman oldugunu ama o anda da ben baska biriyle cok mutlu oldugumu dusunuyorum hep. Artık ne kadar yandıysa canımm. Ne sevgim bitiyor ne nefretim cok degisik duygular..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?