Kadını uzaktan tanıyorum hiç sevmediğim bir tipYani sildiğine göre üzgünüm… doğru… peki kadının adını gördünüz mü? Ona ulaşıp sorsanız
Boşanmayacağım gibi işte o kurcalama kısmını çözebilsem. Whatsupdan yazışması yok İnstegramdıOkadr şüpheleniyorsan dedektif tut. Boşanmayacaksan da hiç kurcalama. Erkeklerin coğu bu konuda beceriksiz zaten yakayı çabuk eleveriyorlar. Whatsapp webden de takip edebilirsin.
En güzel cevap gibi cevap vallaaman çoğu erkek salak
çok zeki bi adam değilse kolay soğunur bence
Hayatı kendinize zehrediceğinize soğuyayım diye uğraşacağınıza boşanmayı düşünseniz nasıl olur.Daha öncede konu açmıştım. Aldatılma şüphem var ama net değil. Eşimi çok seviyorum ama bu güvensizlik beni çok yıprattı ona sevgimi nasıl azaltırım var mı fikri olan?
Boşanmak istemiyorum çünkü seviyorum ama ona eskisi gibi davranmak gözünün içine bakmak istemiyorum yapamıyorumHayatı kendinize zehrediceğinize soğuyayım diye uğraşacağınıza boşanmayı düşünseniz nasıl olur.
Güven yoksa bitirin.
Boşanmayacaksanız şüphenizi yoketmeye çalışın.
Yeni gördüm bir msjınızda boşanmayacam yazmışsınız o zaman neden soğumaya çalışıyorsunuz garip bir durum.
Boyle bir arkadasim var. Once aldatildigini öğrendi. Seviyorum ayrilmak istemiyorum dedi. Sonra arkadas da esini aldatmaya basladi. Simdi kari koca ikisinin de sevgilileri var. Biz muhabbeti kestik o nedenle tam olanlardan haberim yok. Ama ipler bir kopunca gerisi geliyor!Boşanmak istemiyorum çünkü seviyorum ama ona eskisi gibi davranmak gözünün içine bakmak istemiyorum yapamıyorum
Boyle bir arkadasim var. Once aldatildigini öğrendi. Seviyorum ayrilmak istemiyorum dedi. Sonra arkadas da esini aldatmaya basladi. Simdi kari koca ikisinin de sevgilileri var. Biz muhabbeti kestik o nedenle tam olanlardan haberim yok. Ama ipler bir kopunca gerisi geliyor!
Benim de 2 çocuğum var bende de aynısı oldu şüphelerim var ve tam tersi daha çok onla vakit geçirmek faha çok birlikte olmak istiyorum eskiye göre . Sanki biri oyuncağımı elimden alacakmış gibi bir his yaşıyorum bu normal mi bilmiyorum ama ya kesinse ve aldattıysa diye düşündüğüm için de ondan uzaklaşıp mesafeli bir evlilik mi yapmak istiyorum ben de bilmiyorum ki ne yaptığımıBazı kasımlar sorgusuz sualsiz eşine aşık olur sever.(ben böyleydim) 2 de çocuğumuz vardı. Beni aldatma şüpheleri beni daha da bağladı ona. Bir türlü cesaret edemedim mesafe koymaya. Canıma tak dediği anda attım evden onu. Basıl yaptım bilmiyorumsonra da beni aldsttığına emin olup hemen boşadım. O bile inanamadı onu boşamama. Herkes aynı olmuyor işte. Aynı evin içinde eşler ne kadar uzaklaşanlar ki birbirinden bilemedim
Siz ne yaşadınız sizi nasıl aldattıBazı kasımlar sorgusuz sualsiz eşine aşık olur sever.(ben böyleydim) 2 de çocuğumuz vardı. Beni aldatma şüpheleri beni daha da bağladı ona. Bir türlü cesaret edemedim mesafe koymaya. Canıma tak dediği anda attım evden onu. Basıl yaptım bilmiyorumsonra da beni aldsttığına emin olup hemen boşadım. O bile inanamadı onu boşamama. Herkes aynı olmuyor işte. Aynı evin içinde eşler ne kadar uzaklaşanlar ki birbirinden bilemedim
En kötüsü de bunu fark ettiyse yaptığı şeylerin dozunu artırıyorlar git gide. Yani oturup şüphelerini anlattın mı tartışıp kavga ettin mi? Sonra da ona bağlılığa devam ettin mi? Bunlar evetse tehlike çanları çalıyor demektir. Ondan uzaklaş. Kendine hobiler edin. Umrunda değilmiş gibi davran. Çocukları bırak biraz dışarı çık kendine vakit ayır. Çalışıyorsan işin daha kolay. Ama hep evdeysen bu biraz daha zor oluyor.Benim de 2 çocuğum var bende de aynısı oldu şüphelerim var ve tam tersi daha çok onla vakit geçirmek faha çok birlikte olmak istiyorum eskiye göre . Sanki biri oyuncağımı elimden alacakmış gibi bir his yaşıyorum bu normal mi bilmiyorum ama ya kesinse ve aldattıysa diye düşündüğüm için de ondan uzaklaşıp mesafeli bir evlilik mi yapmak istiyorum ben de bilmiyorum ki ne yaptığımı
Polisti karakola gelen evli kadınlarla yasak ilişkilerinden şüphelendim. Telefonuna gelen mesajları fark ettim ama okutmadı çekip çekip aldı elimden. Şifre koymuyordu profil fotosu bizdik ama kadınlar da evli olduğu için sorun yapmıyorlarmış sanırım. Neyse bu saçma halleri yüzünden evden attım sonra da herkes anlattı ahlaksızlığını. İş arkadaşları ailesi komşular herkes biliyormuş BEN HARİÇ! Çünkü göreve gidiyorum diye diye alemlerdeymiş ahlaksız.Siz ne yaşadınız sizi nasıl aldattı
Ben ilk başlarda bağımlılığı artırmıştım kaçmaya başlamıştı şu anda soğumaya başladığımı hissediyorum ondan uzaklaşmaya başladım senin neyin var diyor o yakın davranıyor sürekli benle vakit geçirmeye çalışıyor. Birşeyleri düzeltmeye o çalışıyor ama ben ne yapacağımı bilmiyorumEn kötüsü de bunu fark ettiyse yaptığı şeylerin dozunu artırıyorlar git gide. Yani oturup şüphelerini anlattın mı tartışıp kavga ettin mi? Sonra da ona bağlılığa devam ettin mi? Bunlar evetse tehlike çanları çalıyor demektir. Ondan uzaklaş. Kendine hobiler edin. Umrunda değilmiş gibi davran. Çocukları bırak biraz dışarı çık kendine vakit ayır. Çalışıyorsan işin daha kolay. Ama hep evdeysen bu biraz daha zor oluyor.
Polisti karakola gelen evli kadınlarla yasak ilişkilerinden şüphelendim. Telefonuna gelen mesajları fark ettim ama okutmadı çekip çekip aldı elimden. Şifre koymuyordu profil fotosu bizdik ama kadınlar da evli olduğu için sorun yapmıyorlarmış sanırım. Neyse bu saçma halleri yüzünden evden attım sonra da herkes anlattı ahlaksızlığını. İş arkadaşları ailesi komşular herkes biliyormuş BEN HARİÇ! Çünkü göreve gidiyorum diye diye alemlerdeymiş ahlaksız.
Neden şüphelendin peki? Seni şüphelendikten şeyler nelerdi?Ben ilk başlarda bağımlılığı artırmıştım kaçmaya başlamıştı şu anda soğumaya başladığımı hissediyorum ondan uzaklaşmaya başladım senin neyin var diyor o yakın davranıyor sürekli benle vakit geçirmeye çalışıyor. Birşeyleri düzeltmeye o çalışıyor ama ben ne yapacağımı bilmiyorum
İnstegramıbfs bir kadından gelen mesaj gördüm ama kadını tanıdığım için birşey yoktur dedim açıp bakmadım sonra ardından başka zaman gene telefonuna baktım gene aynı kadından mesaj gelmiş bu sefer açtım ama öncesi silinmişti kadın “tamam peki “ yazmış en son aranan da o kadının adıydı. ben o gün bugündür kötüyüm ve aldatıldığını hissediyorum. Bu arada eşim telefonunun şifresini vermek istemiyor ben istedikçe aynı anda açıp veriyor istediğin şeye bakabilirsin diyor . Kadınlarla yazışmaları hoşuma gitmediii işin siliyor. Bu kadınla da yazıştığını söyledi arada birbirlerine ilçede olan olaylar komik videolar vv attığını duygusal anlamda hiçbir şey yaşamadıklarını defalarca söyledi. Bana karşı hareketlerinde de değişme hiç olmadı bu arada ilgisinde azalma vb hiç olmadıNeden şüphelendin peki? Seni şüphelendikten şeyler nelerdi?
bu kadar guvensizligin ustune sifreyi versin bi zahmet hic normal degil bu hareketİnstegramıbfs bir kadından gelen mesaj gördüm ama kadını tanıdığım için birşey yoktur dedim açıp bakmadım sonra ardından başka zaman gene telefonuna baktım gene aynı kadından mesaj gelmiş bu sefer açtım ama öncesi silinmişti kadın “tamam peki “ yazmış en son aranan da o kadının adıydı. ben o gün bugündür kötüyüm ve aldatıldığını hissediyorum. Bu arada eşim telefonunun şifresini vermek istemiyor ben istedikçe aynı anda açıp veriyor istediğin şeye bakabilirsin diyor . Kadınlarla yazışmaları hoşuma gitmediii işin siliyor. Bu kadınla da yazıştığını söyledi arada birbirlerine ilçede olan olaylar komik videolar vv attığını duygusal anlamda hiçbir şey yaşamadıklarını defalarca söyledi. Bana karşı hareketlerinde de değişme hiç olmadı bu arada ilgisinde azalma vb hiç olmadı
Çok şüpheli hareketlermiş. Peki sen başka bir adamla böyle mesajlaşsan komik videolar atsanız birbirinize şifre saklasan normal karşılar mı? Eğer cevabın evetse birşey diyemem. Ama rahatsız olursa bir sıkıntı var ve üzücü yani. İnş sen ve çocuklar için en mutlu şekilde çözümlenirİnstegramıbfs bir kadından gelen mesaj gördüm ama kadını tanıdığım için birşey yoktur dedim açıp bakmadım sonra ardından başka zaman gene telefonuna baktım gene aynı kadından mesaj gelmiş bu sefer açtım ama öncesi silinmişti kadın “tamam peki “ yazmış en son aranan da o kadının adıydı. ben o gün bugündür kötüyüm ve aldatıldığını hissediyorum. Bu arada eşim telefonunun şifresini vermek istemiyor ben istedikçe aynı anda açıp veriyor istediğin şeye bakabilirsin diyor . Kadınlarla yazışmaları hoşuma gitmediii işin siliyor. Bu kadınla da yazıştığını söyledi arada birbirlerine ilçede olan olaylar komik videolar vv attığını duygusal anlamda hiçbir şey yaşamadıklarını defalarca söyledi. Bana karşı hareketlerinde de değişme hiç olmadı bu arada ilgisinde azalma vb hiç olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?