D dlphsm Üye Kayıtlı Üye 25 Ekim 2023 438 257 23 40 1 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi dlphsm #41 kardespayi .!.: bu kadar guvensizligin ustune sifreyi versin bi zahmet hic normal degil bu hareket Genişletmek için tıkla... Şifreyi verdi bu arada. Zaman zaman bakıyorum ama hiçbir tuhaflık bulamadım
kardespayi .!.: bu kadar guvensizligin ustune sifreyi versin bi zahmet hic normal degil bu hareket Genişletmek için tıkla... Şifreyi verdi bu arada. Zaman zaman bakıyorum ama hiçbir tuhaflık bulamadım
S Spagettisever Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Mart 2021 2.309 4.441 83 1 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi dlphsm #42 dlphsm .!.: Zaman içerisinde güven tekrar oluşur mu peki Genişletmek için tıkla... Oluşmaz.. hep aklının bir köşesinde o acaba kalacak. Telefonu çalsa, bir msja gülse acabalar içini kemirecek. Nerden bildiğimi sorma :) ne olursa olsun insan eskisi gibi sevmiyor zamanla.
dlphsm .!.: Zaman içerisinde güven tekrar oluşur mu peki Genişletmek için tıkla... Oluşmaz.. hep aklının bir köşesinde o acaba kalacak. Telefonu çalsa, bir msja gülse acabalar içini kemirecek. Nerden bildiğimi sorma :) ne olursa olsun insan eskisi gibi sevmiyor zamanla.