- 20 Temmuz 2009
- 1.573
- 734
- 323
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Yani niye 5 kere sizi istemediğini söylüyor ? Niye 3 kere de farklı kadınla aldatıyor ? İlk sizi istemediğini söylediğinde bitmesi lazımdı zaten aldatma olayına falan girmiyorum.10 yilda 5 kez sizi istemedigini soyleyip terkeden ve 3 kez de farkli kadinlarla sizi aldatan esiniz hala sucu sizde bulsa napar ne dusunurdunuz
10 yilda 5 kez sizi istemedigini soyleyip terkeden ve 3 kez de farkli kadinlarla sizi aldatan esiniz hala sucu sizde bulsa napar ne dusunurdunuz
Cocuklar icin katlandim ama artik dayanamadim son terkedisinde bende evimi terkettim
Zaten bu son gidisinde bende evimi hicbir esya bile almadan terkettimçocuklar diye bahane etmeyiniz lütfen ben terk etmek istemedim demek daha mantıklı olur. zira çocuğu olmasına rağmen onurunu düşünüp her sıkıntıyı yüklenip evini bırakan kadınlara hakaret etmiş oluyorsunuz.
Suçu bende buldugunu bana soyleyecek ımkanı olmazdı10 yilda 5 kez sizi istemedigini soyleyip terkeden ve 3 kez de farkli kadinlarla sizi aldatan esiniz hala sucu sizde bulsa napar ne dusunurdunuz
Ilkinde zaten bitirdim ben ama manyak geri aradi beni pisman oldugunu birlesmek istedigini degistigini falan soyledi benim hatam ona ilk ayriliktan sonra inanmak oldu zaten her seni istemiyorum deyisinde beni terketti ayrildik ve birlestik sonradan
Cok haklisin degmez adam zaten yurtdisinda ve nafaka bile yollamiyo cocuklar icin"Seni istemiyorum" dedikten sonra terkeden taraf o değil sen olacaktın. Ve ne derse desin asla birleşmeyecektin.
Hala da geç değil, gurursuz gibi bu adamın yanında olmaktansa yeni bi hayat kur kendine.
Başka şeyler olsa düzelmesi için uğraşırsın ama seni istemeyen bi adam için uğraşmaya değer mi?
Çocukları bahane etmeyin. Sevgisiz, saygısız bir ortamda büyümeleri daha kötü. Siz ayrılmak istememişsiniz.Cocuklar icin katlandim ama artik dayanamadim son terkedisinde bende evimi terkettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?