Bir es dusunun ki

BenimZorHayatim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
1.573
734
323
10 yilda 5 kez sizi istemedigini soyleyip terkeden ve 3 kez de farkli kadinlarla sizi aldatan esiniz hala sucu sizde bulsa napar ne dusunurdunuz

10 yilda 5 kez sizi istemedigini soyleyip terkeden ve 3 kez de farkli kadinlarla sizi aldatan esiniz hala sucu sizde bulsa napar ne dusunurdunuz
Yani niye 5 kere sizi istemediğini söylüyor ? Niye 3 kere de farklı kadınla aldatıyor ? İlk sizi istemediğini söylediğinde bitmesi lazımdı zaten aldatma olayına falan girmiyorum.

Adamın suçu yok bence. Daha kaç kere söyleyecek sizi istemediğini...

Ilkinde zaten bitirdim ben ama manyak geri aradi beni pisman oldugunu birlesmek istedigini degistigini falan soyledi benim hatam ona ilk ayriliktan sonra inanmak oldu zaten her seni istemiyorum deyisinde beni terketti ayrildik ve birlestik sonradan

"Evet suç bende, çünkü hala senin soyadını taşıyorum." der, boşardım.

Hatta ilk aldattığında bunun kanıtlarını alır gider avukata verir, boşanmayla beraber bi güzel maddi manevi tazminat davası açardım.

Cocuklar icin katlandim ama artik dayanamadim son terkedisinde bende evimi terkettim

çocuklar diye bahane etmeyiniz lütfen ben terk etmek istemedim demek daha mantıklı olur. zira çocuğu olmasına rağmen onurunu düşünüp her sıkıntıyı yüklenip evini bırakan kadınlara hakaret etmiş oluyorsunuz.

Zaten bu son gidisinde bende evimi hicbir esya bile almadan terkettim
Artik bende o onurlu kadinlardan biriyim

Suçu bende buldugunu bana soyleyecek ımkanı olmazdı
Çnk çoktan eşi olmaktan cıkmıs olurdum
aldatma dıyorsunuz

Ilkinde zaten bitirdim ben ama manyak geri aradi beni pisman oldugunu birlesmek istedigini degistigini falan soyledi benim hatam ona ilk ayriliktan sonra inanmak oldu zaten her seni istemiyorum deyisinde beni terketti ayrildik ve birlestik sonradan

"Seni istemiyorum" dedikten sonra terkeden taraf o değil sen olacaktın. Ve ne derse desin asla birleşmeyecektin.

Hala da geç değil, gurursuz gibi bu adamın yanında olmaktansa yeni bi hayat kur kendine.

Başka şeyler olsa düzelmesi için uğraşırsın ama seni istemeyen bi adam için uğraşmaya değer mi?

Cok aci ama o iliski bitmis. Bir adam bir kere sizi terk etme cesaretini gosterebildiyse bu evlilik iflah olmaz. Cocuklar icin bazi seylere katlanilabilir evet. Ama esinizin sizi istememesi ve aldatmasi gibi seylere tahammul etmemelisiniz. Sahsen bunu ben yapmis olsam esim beni affetse benim esime saygim kalmaz.

Adam belli ki aldatmak istediğinde araya ayrılık girsin diye istemediğini söylüyor.

Canı isteyince arayip birleşiyor .

Çocukları anneler yetiştiriyor . Anne mutluysa çocukta mutlu büyür. Demem o ki çocuk için katlanmayin katlanilmaz adamlara.

Cok haklisin degmez adam zaten yurtdisinda ve nafaka bile yollamiyo cocuklar icin

Çocuk baba olmadan da mutlu büyür valla. Ama anne olmadan mutlu büyüyemez.

Zaten böyle karakterde olan bi adam çocuklarına ne verebilir ki?

Sana kocalık yapmaktan aciz, çocuklara da babalık yapmıyordur büyük ihtimal.

Zaten canı istediğinde evi terkedebilen bi adamın yokluğu onları çokta etkilemez alışmışlardır yokluğuna.

Anneleri her daim yanında olsun yeter çocuklara. Öyle bi evlilikte zaten mutlu büyüyemezler.

Çocuklar için evli kalarak onlara daha büyük kötülük ediyorsun.

Evi terkederken çocuklarını da aldın değil mi? Hiç bahsetmemişsin de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…