Bir es dusunun ki

Cocuklarini aramiyo bile babaligi da kocaligi gibi fos cikti

aklımdan geçen her seyi arkadaşlar yazmışlar
suçsuz sayılmazsınız, hiç bir gerekçe bu adamla evli kalmanızı haklı çıkaramaz. siz her yaptığını affettikçe o da dozunu arttırarak devam etmiş, başka ne bekliyordunuz ki?

Yaptigi hatalarin farkinda ve beni suclayarak icini rahatlatiyo diyosun?
aynennnnnn. kesinlikle şaşmayan bir tespittir bu.bi haltlar yedi yediği haltlar ortaya çıktı e ne diyecek . sen masum haketmeyen bir kadındın bense sana layık olmayan doyumsuz erkekliğimi heryerde kullanabilecek kadar ucuz uçkurlu midesiz,evladımla senle geçirmem gereken zamanı başka yerlerde geçirecek kadar aşağılık biryim demeyecek herhalde. saldıracak sana.suçlayacak.onu dışarı iten davranışların olsa bile sen sadece alara değilsin onun için .prensesinin/prensinin annesisin. esseğin hatrı yoksa semerinin hatrı vardır. hiç düşünmeee. babayı evladına kötüleme sadece.

Cocuklar icin katlandim ama artik dayanamadim son terkedisinde bende evimi terkettim
Bazen çocuklar için katlandigimizi dusunuruz ancak bunun altında yatan sebep toplum baskısı olabilir.Boşanan ailelerin çocuklarının psikolojisi kavga içinde ya da bağların kuvvetli olmadığı aileler içinde buyuyenlerden çok daha iyi oluyor.Bildigm tek şey bazı çiftler birlikte olmak için ısrar etmemeli ve bosanmali. Zira bazen boşanmak en sağlıklı su çocuklar için de taraflar için de.

Evet azginligina tahammul ettikce dahada azdi

Oncelikle evliligin istenmeeyen ve aldatilma istatigini cikartmayi birakip,Carsin pazar olsun mutlu ol diyip kendi yoluma bakardim.

O kadar yerindeki yazdiklarin evet her gidisinde benim bazi davranislarimi sucladi ama altindan hep baska kadin cikti. Bende ona dedim eger sorun sadece benim davranisim olsa aldatmaman gerekirdi beni karsina alip uyarman gerekirdi demekki bunlar kendini masum gostermek icin yaptigin bahaneler dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…