- 20 Haziran 2012
- 1.132
- 1.117
- 333
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Cocuklarini aramiyo bile babaligi da kocaligi gibi fos ciktiçocuklar babasız büyüyünce ne oluyo biri bana anlatsın ben de bileyim şu kadınların kendilerini aldatan döven eden heriflerle hala evli kalmasını?
şüphesiz hoş bişey değildir ama insanın bu kadar gururunu çiğneyip atacağı bişey değildir heralde şu babalık.
kaldı ki eşini düzenli olarak aldatan bi adam ne kadar iyi baba olabilir. zaten iyi bi baba ise boşansa bile çocuklarına sahhip çıkar.
burdaki kadınların çoğunun babalıkta anladığı adamın akşam eve gelip para filan bırakması bence.
algınızı değiştirin.
Cocuklarini aramiyo bile babaligi da kocaligi gibi fos cikti
Beraber yasarken cocuklarla ilgili gibiydi onlari da seviyo gibiydi bilmemki bu adam gel git kafadan hasta olabilirmiabla sen de o zaman ne diye çocuklaırm için sabrettim diyosun?
Beraber yasarken cocuklarla ilgili gibiydi onlari da seviyo gibiydi bilmemki bu adam gel git kafadan hasta olabilirmi
aynennnnnn. kesinlikle şaşmayan bir tespittir bu.bi haltlar yedi yediği haltlar ortaya çıktı e ne diyecek . sen masum haketmeyen bir kadındın bense sana layık olmayan doyumsuz erkekliğimi heryerde kullanabilecek kadar ucuz uçkurlu midesiz,evladımla senle geçirmem gereken zamanı başka yerlerde geçirecek kadar aşağılık biryim demeyecek herhalde. saldıracak sana.suçlayacak.onu dışarı iten davranışların olsa bile sen sadece alara değilsin onun için .prensesinin/prensinin annesisin. esseğin hatrı yoksa semerinin hatrı vardır. hiç düşünmeee. babayı evladına kötüleme sadece.Yaptigi hatalarin farkinda ve beni suclayarak icini rahatlatiyo diyosun?
Bazen çocuklar için katlandigimizi dusunuruz ancak bunun altında yatan sebep toplum baskısı olabilir.Boşanan ailelerin çocuklarının psikolojisi kavga içinde ya da bağların kuvvetli olmadığı aileler içinde buyuyenlerden çok daha iyi oluyor.Bildigm tek şey bazı çiftler birlikte olmak için ısrar etmemeli ve bosanmali. Zira bazen boşanmak en sağlıklı su çocuklar için de taraflar için de.Cocuklar icin katlandim ama artik dayanamadim son terkedisinde bende evimi terkettim
Evet azginligina tahammul ettikce dahada azdiaklımdan geçen her seyi arkadaşlar yazmışlar
suçsuz sayılmazsınız, hiç bir gerekçe bu adamla evli kalmanızı haklı çıkaramaz. siz her yaptığını affettikçe o da dozunu arttırarak devam etmiş, başka ne bekliyordunuz ki?
Hatasini anlar duzelir diye umut ederken azginligina tahammul ettikce dahada azdi
Yurtdisina onunla evlenip gidince orda yalniz parasiz olunca 2 bebekle o kadar kolay olmadi dediginiz seyİlkinde evin kilidini değiştirir yüzüne tükürmeye bile tenezzül etmezdim
cevabına bayıldım"Ben nasıl bir malım ki halen bu adama katlanıyorum?"
Diye düşünürdüm !
Eşin haklı bence de suç sende.10 yilda 5 kez sizi istemedigini soyleyip terkeden ve 3 kez de farkli kadinlarla sizi aldatan esiniz hala sucu sizde bulsa napar ne dusunurdunuz
O kadar yerindeki yazdiklarin evet her gidisinde benim bazi davranislarimi sucladi ama altindan hep baska kadin cikti. Bende ona dedim eger sorun sadece benim davranisim olsa aldatmaman gerekirdi beni karsina alip uyarman gerekirdi demekki bunlar kendini masum gostermek icin yaptigin bahaneler dedimaynennnnnn. kesinlikle şaşmayan bir tespittir bu.bi haltlar yedi yediği haltlar ortaya çıktı e ne diyecek . sen masum haketmeyen bir kadındın bense sana layık olmayan doyumsuz erkekliğimi heryerde kullanabilecek kadar ucuz uçkurlu midesiz,evladımla senle geçirmem gereken zamanı başka yerlerde geçirecek kadar aşağılık biryim demeyecek herhalde. saldıracak sana.suçlayacak.onu dışarı iten davranışların olsa bile sen sadece alara değilsin onun için .prensesinin/prensinin annesisin. esseğin hatrı yoksa semerinin hatrı vardır. hiç düşünmeee. babayı evladına kötüleme sadece.
NedenEşin haklı bence de suç sende.
bir eş düşünün ki bu adama 10 sene katlanmış !10 yilda 5 kez sizi istemedigini soyleyip terkeden ve 3 kez de farkli kadinlarla sizi aldatan esiniz hala sucu sizde bulsa napar ne dusunurdunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?