Bir es dusunun ki

Demekki ben o kadinlar kadar guclu degilmisim ben hep cocuklarimi kendi gururumun hayatimin onune koydum belki buyuzden bu kadar suistimal edildim bu pislik tarafindan.

Iste anne baba birlikte yasasinlar kendi ailesiyle kendi evlerinde boynu bukuk kalmasin kucuk yasta omuzlarina agir yukler binmesin diye BELKI HATASINI ANLAR AILESININ DEGERINI BILIR DIYE direndim ama o da pislik yapmakta direndi ve kacinilmaz son
Bakın niyetim sizi yargılamak değil ki bu beniz aşar zaten...
Ama artık katlanmayın bu adama. Çocuklarınız için yapmanız gerek tek şey onu hayatınızdan çıkarmaktır. (Kendi hayatınızdan... Çocuklar isterse tabii ki görüşecekler)

10 yilda 5 kez sizi istemedigini soyleyip terkeden ve 3 kez de farkli kadinlarla sizi aldatan esiniz hala sucu sizde bulsa napar ne dusunurdunuz
hatayı kendimde arardım neden beni ilk aldatışında kapıya koymadım diye.. herkesin görüşü farklı mutlaka ama yalana ve aldatılmaya asla tahammül etmem, eden kadınları da aklım almaz mutluluktur paylaştıkça çoğalan koca değil..

Demekki ben o kadinlar kadar guclu degilmisim ben hep cocuklarimi kendi gururumun hayatimin onune koydum belki buyuzden bu kadar suistimal edildim bu pislik tarafindan.
yanlış düşünüyosunuz işte.. çocuklarınız böyle bi evlilikle zaten mutlu olamazdı.. bence bunu siz de gayet iyi biliyodunuz.. Düzelir diye düşündüm falan demişsiniz ya.. Hata 1 kere olur.. 2. si hata değil tercihtir.. 3.cüsünün 5.sinin ne olduğuna da artık siz karar verin.. Sizi zerre sevmediğini bildiğniz bi adamla neyin evliliği.. neyin çocukları düşünmesi? Bunu bence kimseye anlatamazsınız.. eşinizinkinden farklı bi sebeple ama ben de sizi suçluyorum.. başınıza gelenlere siz izin vermişsiniz çünkü.. Neyse umarım bundan sonra kendiniz ve çocuklarınız için doğru kararlar alırsınız.. Hakkınızda hayırlısı..

Cocuklariniz varmi ? Kirada issiz gucsuz parasiz ve yurtdisinda herkesten uzak olunca katlanmak durumunda kaldim duzelmesi icin umut etmek tek carem oldu ama o bunun zittini yapti hep

Inanmak istedim iyi bir koca yada baba olabilecegine bize sahip cikacagina aklinin gecte olsa yerine gelecegine ailesinin agzinin icine bakmaktan vazgececegine baska kadinlarda mutluluk aramak yerine cocuklarinin annesine 11 senelik hayat arkadasina iyi gunde kotu gunde yaninda olmus bana birgun hak ettigim sekilde davranabilir sandim ama yanilmisim o evi terkedince bende evimi terkettim evimi dagitmis esyalarimi atmis satmis hatta annesi kullaniyomus benim dagilan evimin bazi esyalarini bu hak mi

Direk fazla değerli zamanımı heba etmeden boşanma davası açar yeni hayatıma adım atardım , o...... Mutlu olsun o sizede mikrop bulaştırmadı mı öyle adamdanda iğrenirdim
10 yilda 5 kez sizi istemedigini soyleyip terkeden ve 3 kez de farkli kadinlarla sizi aldatan esiniz hala sucu sizde bulsa napar ne dusunurdunuz

ben nasıl bir öküzüm ki hala bu adama katlanıyorum derdimm.10 yıl degil 20 yılda gecse bu adamın seninle işi yokkı onun hayatında sız yoksunuz sadece evini kullanıyorsunuzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…