- 23 Aralık 2015
- 489
- 491
- 103
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Hem kel hem fodul. Az cakal degilmis. Yap yap senden oturu de. Oldu gulum baska ? Def et10 yilda 5 kez sizi istemedigini soyleyip terkeden ve 3 kez de farkli kadinlarla sizi aldatan esiniz hala sucu sizde bulsa napar ne dusunurdunuz
10 sene içinde defalarca aldatıp evden gisişinde, her defasında sadakatle evine dönmesinimi beklediniz? Çocuklar ne zaman oldu bu barış-terket aralarındamı oldu?Zaten bu son gidisinde bende evimi hicbir esya bile almadan terkettim
Artik bende o onurlu kadinlardan biriyim
Cok haklisin degmez adam zaten yurtdisinda ve nafaka bile yollamiyo cocuklar icin
Bizde yurtdisindaydik evimiz ordaydi orayi birakip geldim ben zatenAnlaşıldı orda vardir onun kurdugu bi düzeni. Ondan bu kadar rahat istemiyorum diyebiliyordur. O aldatmalarini kanitlayabilir misin peki? Avukata aldattığına dair kanitlar verirsen tazminat davası da açarsın.
Iste biz tr de yiz o yurtdisinda nafakadan kaciyo geldigimizden beri ve zaten asla nafaka yollamicani soyledi defalarcaÖyle bir insanın benim hayatımda yeri bile yok.
Soruya güler geçerim o derece şakasını bile yaptırtmam,ben kendine sevgisi saygısı olan biriyim.
Çocuk vs de bahane etmem.
Ne diye çocuk bahane edilir ki?
Para ise zaten nafaka verecek mecbur,
Ağlıyor mu özlüyor mu babalarını görecekler zaten.
Ayrıca suç niye sizinmiş çok merak ettim.
Nafaka vermiyo iste yurtdisinda hala o ve kaciyo nafakadan biz turkiyedeyiz artikÖyle bir insanın benim hayatımda yeri bile yok.
Soruya güler geçerim o derece şakasını bile yaptırtmam,ben kendine sevgisi saygısı olan biriyim.
Çocuk vs de bahane etmem.
Ne diye çocuk bahane edilir ki?
Para ise zaten nafaka verecek mecbur,
Ağlıyor mu özlüyor mu babalarını görecekler zaten.
Ayrıca suç niye sizinmiş çok merak ettim.
Yaptigi hatalarin farkinda ve beni suclayarak icini rahatlatiyo diyosun?yaptığı hataların farkında olarak sizi suçlayarak içini rahatlatan klasik bir erkek tepkisi. çocuklar için katlandın. şimdi çocuklara rağmen katlanamıyorsun... anlatabildim inş. çocuklar için aç kalınır giymeyip giydirilir vs ama yanlış bir insana zaman harcamak çocukları mutlu etmez. siz annesiniz. ben annemi mutsuz görmek istemem.bunu yapan babam olsa bile.ilerde annemi suçlamazdım yani... niye babasız büyüttün beni diye.
babasiz buyumesinler diye direndim herkes ana babasiyla gezerken onlarin boynu bukuk kalmasin diyeBir eş düşünün ki siz aldatıp aldatıp duruyorsunuz ama o sizi hep affediyor. Oldu mu sizce? Şu çocuklar için katlandım mantığını asla anlayamadımç.Öyle bir babanın çocuklarına nasıl bir hayrı olacak merak ettim.
Sende ararım. Adam seni beş defa istemediğimi söylemiş terk etmiş. Üç defa aldatmış ve sen hala onunlasın. Demek ki bu şekilde yaşamak istiyorsun.10 yilda 5 kez sizi istemedigini soyleyip terkeden ve 3 kez de farkli kadinlarla sizi aldatan esiniz hala sucu sizde bulsa napar ne dusunurdunuz
Ayriyiz artik zaten evimi terkettim bitti ne cocuk yapmasi yaÇocuk yap cocuk. düzelir
Hala onunla degilim en son terkedisinde duzelecegine dair inancimi artik kaybettim ve evimi terkettimSende ararım. Adam seni beş defa istemediğimi söylemiş terk etmiş. Üç defa aldatmış ve sen hala onunlasın. Demek ki bu şekilde yaşamak istiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?