• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir es dusunun ki

Bu durumda 10 yıl evli kalıp kendimi bu duruma maruz bıraktığım için kendime çok kızarım. Kendinize zarar veriyorsunuz. Birde terbiyesizce sizi suçluyor allah bilir kadın olsaydın da elinde tutabilseydin beni der klişe sözleri..
Kendime cok zarar verdim evet onunla gecirdigim yillarda psikolojim inanilmaz bozuldu kendime saygim guvenim zedelendi evlilige erkeklere inancim bitti

Ona mecbur olmana sebep nedir??

"Ben eziğin tekiyim, aslında ben tam bir asalağım çünkü böyle bir şerefsiz hala benim kocam" diye düşünürdüm...
Ama sen hala düşünemiyorsun...

Aslinda 11 yanlis yazmisim
Aptalim demi 11 senemi heba ettigim icin
Ben 16 sene heba ettim. Uzulme. Yalniz olunca insan cekiyor valla kimse haricten gazel okumasin. Gidecek yerin olmayinca esek gibi oturuyorsun. Cocuklarimi kendimin katlanamadigi bir cehennemde annesiz birakmamak icin katlandim. Ha burnundan getirdim o ayri. Zararin nerrsinden donersen kardir. Uzulme onune bak. Allah yar ve yardimcin olsun. Tabi benimde

10 yilda 5 kez sizi istemedigini soyleyip terkeden ve 3 kez de farkli kadinlarla sizi aldatan esiniz hala sucu sizde bulsa napar ne dusunurdunuz

Bence haklı adam ne bekliyordun pardon. yani bende olsam derim haklısın kocacim ben neden sana hala kocam diyorum mesela işte tum mesele bu esim olman yada olmaman ? Kafamda deli sorular sen bana bakma kocacim:KK58::KK58::ıslık:

Ben 16 sene heba ettim. Uzulme. Yalniz olunca insan cekiyor valla kimse haricten gazel okumasin. Gidecek yerin olmayinca esek gibi oturuyorsun. Cocuklarimi kendimin katlanamadigi bir cehennemde annesiz birakmamak icin katlandim. Ha burnundan getirdim o ayri. Zararin nerrsinden donersen kardir. Uzulme onune bak. Allah yar ve yardimcin olsun. Tabi benimde
Iste caresizlikten cekmek durumunda kaldim ama o bile bir yere kadar yani insanin canina tak edince hic bise gormuyo gozu

Bence haklı adam ne bekliyordun pardon. yani bende olsam derim haklısın kocacim ben neden sana hala kocam diyorum mesela işte tum mesele bu esim olman yada olmaman ? Kafamda deli sorular sen bana bakma kocacim:KK58::KK58::ıslık:
Zaten onun son terkedisinde bende evimi oylece birakip cocuklarimi alip ciktim

ilk reddedisinde ayrilsaydiniz keske diye dusunurdum. fazla taviz vermissiniz. cocuklar icin katlanmakta bi yere kadar. hele aldatmayi kabullenmenizi anlamis degilm

Kendimle ne zorum var diye düşünürdüm.
Kendinize yaptığınız şu kötülük eşinizin yaptığından beter.

Bak burada baya trajik yaşanmışlıklar okudum da, böylesi kabullenişi ben ilk defa görüyorum.
10 yılı devirdiniz maşallah, sizi istemeyen biriyle üstelik. Haa şu 1 pardon 2, 3 tü galiba. Bu kadınları da kabullenişiniz.
Yapmayın Allah aşkına.
Çocuğunuz için iyi mi yaptığınızı sanıyorsunuz?
O çocuk yalnız sizinle büyümüş olsaydı şimdiye kadar, Emin'im daha sağlıklı düşünürdü..

Ben hic birsey dusumezdim.. dusunulecek bir tarafi kalmamiski.. direk gereken islemlere baslardim.. bosanmak diye birsey vardir.. bunu gereken zamanda kullanmak lazim..

Back
X