• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir es dusunun ki

10 yilda 5 kez sizi istemedigini soyleyip terkeden ve 3 kez de farkli kadinlarla sizi aldatan esiniz hala sucu sizde bulsa napar ne dusunurdunuz
10 yılda 5 kez istememiş ..ilk istemiyorum dediğinde tekmeyi basardım ki gelen gideni aratır ..mumla arasın bulamasın . Kaldı ki aldatmış. .yapilacak tek şey boşanmak ..önce kadınlık gururu derim !!! Ne yani modelinin son örneği mi ?niye 3 kez aldatmasına izin verdin ki ? Şiddete karşıyım ama 3 kere aldatan kocayı da döverim ..kusura bakma ama üstünü kapattığın için iki kere daha aldatılmışsin (1.sayfadaki ilk mesajına göre yazıyorum .diğer sayfaları okumadım daha)

10 yılda 5 kez istememiş ..ilk istemiyorum dediğinde tekmeyi basardım ki gelen gideni aratır ..mumla arasın bulamasın . Kaldı ki aldatmış. .yapilacak tek şey boşanmak ..önce kadınlık gururu derim !!! Ne yani modelinin son örneği mi ?niye 3 kez aldatmasına izin verdin ki ? Şiddete karşıyım ama 3 kere aldatan kocayı da döverim ..kusura bakma ama üstünü kapattığın için iki kere daha aldatılmışsin (1.sayfadaki ilk mesajına göre yazıyorum .diğer sayfaları okumadım daha)
Ilk istemediginde zaten terkettim onu ama sonra yalvar yakar bi sans daha istedi benim hatam inanip o tek sansi vermek oldu zira cocuklar o ilk sanstan sonra arka arkaya oldu
Bebekler olduktan sonrada aldatmalar basladi iste hep onlar babasiz kalmasin ana babasiyla buyusun diye goz yumdum hem bunlari hep yurtdisinda tek basima gogusledim

Sunu demek istedim bu aldatmalar bebeklerden once olsaydi zaten extra extra tedbir alir hamile kalmazdim

Çocuklarım için çocuklarım için deyip duruyorsunuz da bebeklerden önce olsaydı ayrılırdım demiyorsunuz, ekstra tedbir alır hamile kalmazdım diyorsunuz.
Yani bebeklerden önce aldatsaydı da affedecektiniz.

Çocuklarım için çocuklarım için deyip duruyorsunuz da bebeklerden önce olsaydı ayrılırdım demiyorsunuz, ekstra tedbir alır hamile kalmazdım diyorsunuz.
Hayir eksik anlattim sanirim beni ilk istemedigini soylediginde zaten bitirmistim cocuklar oldugu icin aldatilmayi sineye cektim bebeklerim olmasaydi ilk aldatmasinda affetmezdim

Hayir eksik anlattim sanirim beni ilk istemedigini soylediginde zaten bitirmistim cocuklar oldugu icin aldatilmayi sineye cektim bebeklerim olmasaydi ilk aldatmasinda affetmezdim
İyi de daha önce "aldatılma bebeklerden önce olsa tedbir alır hamile kalmazdım" demişsiniz.
Dediğiniz aynen bu: "aldatmalar bebeklerden once olsaydi zaten extra extra tedbir alir hamile kalmazdim"

Ya kendinizle çelişiyorsunuz ya çok yanlış ifade ediyorsunuz, ben anlamadım.

çocuklarım için diyor hanımefendi ama eşi yurt dışındaymış

zaten yurt dışındaymış eşiniz daha nasıl babasız kalabilirler ki. ayrılmak işinize gelmemiş çocukları bahane ediyorsunuz
Yanlis anladiniz bizde yurtdisinda yasiyoduk tum bu olaylar olurken daha yeni tr ye donduk ben oraya onla evlenip gitmistim tum bu terketmeler aldatmalar ben ve cocuklarim ordayken onla beraber yasarken oldu

Yanlis anladiniz bizde yurtdisinda yasiyoduk tum bu olaylar olurken daha yeni tr ye donduk
size yüklenmek istemem ama gerçekten huzursuz aile ortamında büyümek çocuklar için çok daha kötü. bi de gerçekten kendinizi açık ve net ifade edemiyorsunuz.

Bişeyi çok merak ettim?? Sizi tam olarak neyle suçluyo?
Sozde ona saygi gostermiyomusum kotu davranmisim falan yani takdir edersinizki kac kez aldatilip terkedilip sineye ceken bir kadin da psikolojisi bozuluyor belki yediremedigimden ani cikislar yapmis olabilirim ama bu onun beni bilmem kac kez terkedip aldattigi gercegini degistirmiyor. Bence etrafa kendini aklamak icin beni kotuleyerek masum gorunmek icin sundugu bahaneler bunlar

Ilk istemediginde zaten terkettim onu ama sonra yalvar yakar bi sans daha istedi benim hatam inanip o tek sansi vermek oldu zira cocuklar o ilk sanstan sonra arka arkaya oldu
Bebekler olduktan sonrada aldatmalar basladi iste hep onlar babasiz kalmasin ana babasiyla buyusun diye goz yumdum hem bunlari hep yurtdisinda tek basima gogusledim
Allah yardımcın olsun . Yabancı bir memlekette zor olmuştur ama ....... ordaki yasalar insana daha çok değer veriyor destekliyor .bosansaydin sana maddi destek sağlayacaklarını düşünüyorum. Kaldı ki ilk affetmenin üzerine tekrar katlayarak yürümüş koca müsveddesi. . Çok susup sabretmissin. Psikolojik olarak seninle birlikte çocuklarında almıştır payına düşeni eminim .. böyle evliliklerin şans verme adı altında bahanelere sığınarak uzamasindan yana değilim . Çocuklar iyi seyircilerdir .bu olan biteni belleklerinin en derinine ittiler .nerde patlayacaklar acaba ?bu bilinçle mi şans verildi ?çok üzgünüm onlar adına ..kendini sev ...çocuklarını sev ..o kocayı sevme ...at gitsin ...çek sifonu üstüne ?senden değerli mi ?çocuklarından değerli mi ?

Bu şekilde bir evliliğin çocuklarınız için ne yararı var peki sizce?
Babalarından nefret etmelerini mi, size acımalarını mı, evlilik fikrinden uzak olmalarını mı, ya da baba ne yaparsa yapsın anne katlanmak zorunda imajı mı çiziyorsunuz?
Çocuklar için yapmanız gereken tek şey kocanızı hayatınızdan çıkarıp güçlü bir kadın olarak hayatınıza devam etmektir.

Allah yardımcın olsun . Yabancı bir memlekette zor olmuştur ama ....... ordaki yasalar insana daha çok değer veriyor destekliyor .bosansaydin sana maddi destek sağlayacaklarını düşünüyorum. Kaldı ki ilk affetmenin üzerine tekrar katlayarak yürümüş koca müsveddesi. . Çok susup sabretmissin. Psikolojik olarak seninle birlikte çocuklarında almıştır payına düşeni eminim .. böyle evliliklerin şans verme adı altında bahanelere sığınarak uzamasindan yana değilim . Çocuklar iyi seyircilerdir .bu olan biteni belleklerinin en derinine ittiler .nerde patlayacaklar acaba ?bu bilinçle mi şans verildi ?çok üzgünüm onlar adına ..kendini sev ...çocuklarını sev ..o kocayı sevme ...at gitsin ...çek sifonu üstüne ?senden değerli mi ?çocuklarından değerli mi ?
Icimde sevgi kirintisi bile kalmadi
Sifonu cektim ustune

Sozde ona saygi gostermiyomusum kotu davranmisim falan yani takdir edersinizki kac kez aldatilip terkedilip sineye ceken bir kadin da psikolojisi bozuluyor belki yediremedigimden ani cikislar yapmis olabilirim ama bu onun beni bilmem kac kez terkedip aldattigi gercegini degistirmiyor. Bence etrafa kendini aklamak icin beni kotuleyerek masum gorunmek icin sundugu bahaneler bunlar
Anladım.. e gayet normal affedilen bi insanın affedilmiş gibi davranılmasını beklemesi.. Tabi siz de istediniz ki kul-köle olsun bi dediğinizi iki etmesin.. Ne yaparsanız yapın suçluluk dıygusu hissedip ayaklarınıza kapansın falan dimi? Zaten aldatılan kadınların affetmesinin psikolojik bakımdan en büyük sebebi yerlere saçılan gururlarını toparlamak oluyomuş.. ama bilmediğiniz bişey var ki; bi gururunuz olduğunu düşünen adam sizden af beklemezdi.. O sebeple de o gururu yerden toplaması gereken kişi o değil siz oluyosunuz bu durumda.. Ha çocuklar falan demeyin bana.. ben ne kadınlar gördüm burda 8 aylık hamileyken arkasına bile bakmadan giden..

Bu şekilde bir evliliğin çocuklarınız için ne yararı var peki sizce?
Babalarından nefret etmelerini mi, size acımalarını mı, evlilik fikrinden uzak olmalarını mı, ya da baba ne yaparsa yapsın anne katlanmak zorunda imajı mı çiziyorsunuz?
Çocuklar için yapmanız gereken tek şey kocanızı hayatınızdan çıkarıp güçlü bir kadın olarak hayatınıza devam etmektir.
Iste anne baba birlikte yasasinlar kendi ailesiyle kendi evlerinde boynu bukuk kalmasin kucuk yasta omuzlarina agir yukler binmesin diye BELKI HATASINI ANLAR AILESININ DEGERINI BILIR DIYE direndim ama o da pislik yapmakta direndi ve kacinilmaz son

Back
X