- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Kendini bulunmaz hint kumasimi saniyorsun derim. Defol git derim!!!!10 yilda 5 kez sizi istemedigini soyleyip terkeden ve 3 kez de farkli kadinlarla sizi aldatan esiniz hala sucu sizde bulsa napar ne dusunurdunuz
Kendime cok zarar verdim evet onunla gecirdigim yillarda psikolojim inanilmaz bozuldu kendime saygim guvenim zedelendi evlilige erkeklere inancim bittiBu durumda 10 yıl evli kalıp kendimi bu duruma maruz bıraktığım için kendime çok kızarım. Kendinize zarar veriyorsunuz. Birde terbiyesizce sizi suçluyor allah bilir kadın olsaydın da elinde tutabilseydin beni der klişe sözleri..
Sanirim oyle saniyor manyakKendini bulunmaz hint kumasimi saniyorsun derim. Defol git derim!!!!
Ben 16 sene heba ettim. Uzulme. Yalniz olunca insan cekiyor valla kimse haricten gazel okumasin. Gidecek yerin olmayinca esek gibi oturuyorsun. Cocuklarimi kendimin katlanamadigi bir cehennemde annesiz birakmamak icin katlandim. Ha burnundan getirdim o ayri. Zararin nerrsinden donersen kardir. Uzulme onune bak. Allah yar ve yardimcin olsun. Tabi benimdeAslinda 11 yanlis yazmisim
Aptalim demi 11 senemi heba ettigim icin
10 yilda 5 kez sizi istemedigini soyleyip terkeden ve 3 kez de farkli kadinlarla sizi aldatan esiniz hala sucu sizde bulsa napar ne dusunurdunuz
Iste caresizlikten cekmek durumunda kaldim ama o bile bir yere kadar yani insanin canina tak edince hic bise gormuyo gozuBen 16 sene heba ettim. Uzulme. Yalniz olunca insan cekiyor valla kimse haricten gazel okumasin. Gidecek yerin olmayinca esek gibi oturuyorsun. Cocuklarimi kendimin katlanamadigi bir cehennemde annesiz birakmamak icin katlandim. Ha burnundan getirdim o ayri. Zararin nerrsinden donersen kardir. Uzulme onune bak. Allah yar ve yardimcin olsun. Tabi benimde
Zaten onun son terkedisinde bende evimi oylece birakip cocuklarimi alip ciktimBence haklı adam ne bekliyordun pardon. yani bende olsam derim haklısın kocacim ben neden sana hala kocam diyorum mesela işte tum mesele bu esim olman yada olmaman ? Kafamda deli sorular sen bana bakma kocacim
birdaha asla geri dönme zararın neresinden dönersen kar geç olsada farketmez hayat kısa kendine şans ver yeni bir sayfa aç temiz .. mutlu olman temennimle...Zaten onun son terkedisinde bende evimi oylece birakip cocuklarimi alip ciktim
En doğrusunu yapmışsın allah yar ve yardımcın olsun canımCocuklar icin katlandim ama artik dayanamadim son terkedisinde bende evimi terkettim
10yil bunu yasamis bi kadin olarak neden kendine bu eziyeti yaptin sorusuna gecmeden once , hala evli misin ????10 yilda 5 kez sizi istemedigini soyleyip terkeden ve 3 kez de farkli kadinlarla sizi aldatan esiniz hala sucu sizde bulsa napar ne dusunurdunuz
bekara karı boşamak kolay belki ama böyleside boşanmayı haketmiş be ablaaa10 yilda 5 kez sizi istemedigini soyleyip terkeden ve 3 kez de farkli kadinlarla sizi aldatan esiniz hala sucu sizde bulsa napar ne dusunurdunuz
Yok artik bitti son gidisinde benim icin bitti evimi terkettim10yil bunu yasamis bi kadin olarak neden kendine bu eziyeti yaptin sorusuna gecmeden once , hala evli misin ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?