Bir eş neden telefonu karısına dokundurtmaz!

Kocası telefonuna şifre koymuş, parmak izi ayarı yapmış, yatarken bile tlfnununa yastığın içine koyup yatıyomus, kuzenime tlfnunn yüzünü bile göstermiyomuş , neden böyle yapıyorsun dediğinde de sen bana güvenmiyorsunda ondan böyle yaptım,

Kocasi karisini telefonla aldatiyor. Kesin bilgi yayalim. :confused:

Bagimlisin degilmi buralara konu acmadan duramiyorsun.Sen olmazsan bir baskasi ama illa bise yazmalisin

Bosver sen kuzenin kocasini kendi kocani ne yaptin mesela cok severek evlenip babana aylarca seni vermedi diye kustugun dayagini yedigin sonra nasil olduysa hemen sehir degistirerek rezil ettigin gercekte sana tecavuz edip evlenmeye mecbur birakan daha once habersiz oldugun bir evlilik yapip onada tecavuz ederek evlilige zorlayn 70 bolumluk senaryolu kocan

Seni yeterince geren bir kocan varken sanane elalemin kocasindan
Sonun peacee benzeyecek benden soylemesi
Benim konumdan sanane yorum yapmak zorunda değilsin müne abla kimse kimsenin konusunu sabote edemez lütfen bi bak.

Benim konumdan sanane yorum yapmak zorunda değilsin müne abla kimse kimsenin konusunu sabote edemez lütfen bi bak.
Onun adi sabote degil kufur hakaret ve kiskirtma olmadan oneri ve fikir beyani ayrica soru sorma site kurallarina aykiri haraket etmiyorum
Uslubu sananeee diye bozanda sensin evet sen konu acarsin bende kurallara aykiri olmadan yazarim bura boyle niye saldirdinki mahkemelik oldugun kocani sordum ha birkac tutarsizligini yazim dili ile ifade etmis olabilirim

Onun adi sabote degil kufur hakaret ve kiskirtma olmadan oneri ve fikir beyani ayrica soru sorma site kurallarina aykiri haraket etmiyorum
Uslubu sananeee diye bozanda sensin evet sen konu acarsin bende kurallara aykiri olmadan yazarim bura boyle noye saldirdinki mahkemelik oldugun kocani sordum ha birkac tutarsizligini uazim dili ile ifade etmis olabilirim
Mahkemem devam ediyor çok merak ettiysen çekişmeliye döndü mahkeme

Kimle konuayordun drmiş 5 sene önceki arkadaşından bahsetmiş numaralı bulmuş aramış diye , o da demiş 5 sene önceki arkadaşından gecenin 12 sin de mi arar diye, hemen kuzenime bak yine baaladın güvenmemeye demiş
Telefonun Meşgul oldugu saat arama kaydına baksın numara duruyorsa dönsün arasın numara yok silinmişse demekki aldatıyo başka açıklaması yok

Back
X