Bir koli aşk mektubu var evimde yahu!
Açıp bir gün okudu gülmekten helak olduk.....
Takılmayın böyle şeylere....
Eski olduğu için olabilir mi?Ayrıca bir değil bir kaç sevgilisi:)Takmamak guzel ama neden bi koli ask mektubunu evinizde sakliyorsnuz hala? Esinizin eski sevgiliyle olan ask cumlelerini?
Eski olduğu için olabilir mi?Ayrıca bir değil bir kaç sevgilisi:)
Bunu cidden yazmis yaw dedigim bir yorum oldu. Zaten daha ilk baslarda evime sokmazdim o koliyi. Ki okumak gulmek cabasi.. Sizin ki iyiymis genissiniz heralde bu konulardaBir koli aşk mektubu var evimde yahu!
ESKİ mevzularda oldukça!Hani eski ya,geçmiş gitmiş ya....Bunu cidden yazmis yaw dedigim bir yorum oldu. Zaten daha ilk baslarda evime sokmazdim o koliyi. Ki okumak gulmek cabasi.. Sizin ki iyiymis genissiniz heralde bu konularda
Vay anasini konuyu nereye getirmis!! Ask mektuplari nereee cocuk neree aboow senle biraz daha konussak torununu anlatacan neyse neyse iyi gunlerESKİ mevzularda oldukça!Hani eski ya,geçmiş gitmiş ya....
Merak ettim,ilk evliliğimden olma çocuğumu da çöpe atmalımıyım?
Bir koli aşk mektubu var evimde yahu!
Bunu cidden yazmis yaw dedigim bir yorum oldu. Zaten daha ilk baslarda evime sokmazdim o koliyi. Ki okumak gulmek cabasi.. Sizin ki iyiymis genissiniz heralde bu konularda
Arkadaşlar kapladığı alana bakıyor sanırım:)
Onlara göre şimdiki eşim bayağı geniş foto değil ama ilk evliliğimden oğlum yanımda.....
Sonrada ne alaka diyorlar yahu geçmiş aklınızla birlikte geliyor ,yanında mektup,foto,çocuk getirmiş ne alaka....Size verdiği değer bununla mı ölçülüyor:)))
3nity
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?