Bir eski fotoğraf

Nasıl başlasam bilemiyorum. Eşimin benden önce bir nişan mevzusu geçmiş başından. Onu çok sevdiğini falan biliyorum işte. Neyse ayrılmışlar. O bana kendisinin ayrıldığını söylese de, kız istememiş aslında. Bunu da bi şekilde öğrendim. Evlendik ama içim içimi kemirir bazen. Acaba onu daha mı çok seviyodu. Evlendiyse tabi ki seviyor tamam, ama sanki bana hiç aşık olmadı gibi hissederim ara ara. Kafamda oturamadığım şeyler varkeeen..
Evimizi düzenlediğimiz zamanlarda onun eşyaları arasında eski bir ajanda buldum. Ajandanın son sayfasında ikisinin fotoğrafı vardı. Hiç ellemeden yerine koydum. Ne yapacağını merak ettim. O fotoğrafı yırtıp atacak mı, yoksa saklayacak mı. Belki de içimi kemiren bazı sorular yerini bulacaktı. Tamam diyecektim, bu kişi artık onun için bir şey ifade etmiyor. Sonra bir ara kayboldu o ajanda, bulamadım. Geçen gün bi baktım masasının üzerinde duruyor. İçi dolu, bir işe yaramayan ajanda. Yani yeniden kullanılabilir durumda değil. Fotoğraf yerinde duruyor.
Sadece o fotoğrafa ne tepki vereceğini anlamak istiyorum. Salak gibi fotoğrafı kontrol edip duruyorum. Psikopata bağladım resmen. Çok basit bir konu aslında uzattıkça uzattım kusura bakmayın. Ama o fotoğrafa bakıp bakmadığını nasıl anlarım. Hafif yapıştırsam bi ucundan mesela
odaya kamera koyar fotoya ara ara bakıp bakmadıgını gözlemlerdim:)

alt tarafi bi fotograf sizi rahatsiz ediyosa yirtip atin.bu kadar uzmeyin adi ustunde gecmis.onu sevseydi onunla evlenirdi kimin terkettigi onemli degil.su an sizinle evli gerisi bos

fotografi alp saklayn bakiyorsa yok oldgnu farkedecka araysa girecektr. bana soraranz ben hic sallamam gecms gtms herseyi bilmek herzmn iyi degildir irdelemyn birkn belki diygusal degl ama ani icn saklydr

Nasıl başlasam bilemiyorum. Eşimin benden önce bir nişan mevzusu geçmiş başından. Onu çok sevdiğini falan biliyorum işte. Neyse ayrılmışlar. O bana kendisinin ayrıldığını söylese de, kız istememiş aslında. Bunu da bi şekilde öğrendim. Evlendik ama içim içimi kemirir bazen. Acaba onu daha mı çok seviyodu. Evlendiyse tabi ki seviyor tamam, ama sanki bana hiç aşık olmadı gibi hissederim ara ara. Kafamda oturamadığım şeyler varkeeen..
Evimizi düzenlediğimiz zamanlarda onun eşyaları arasında eski bir ajanda buldum. Ajandanın son sayfasında ikisinin fotoğrafı vardı. Hiç ellemeden yerine koydum. Ne yapacağını merak ettim. O fotoğrafı yırtıp atacak mı, yoksa saklayacak mı. Belki de içimi kemiren bazı sorular yerini bulacaktı. Tamam diyecektim, bu kişi artık onun için bir şey ifade etmiyor. Sonra bir ara kayboldu o ajanda, bulamadım. Geçen gün bi baktım masasının üzerinde duruyor. İçi dolu, bir işe yaramayan ajanda. Yani yeniden kullanılabilir durumda değil. Fotoğraf yerinde duruyor.
Sadece o fotoğrafa ne tepki vereceğini anlamak istiyorum. Salak gibi fotoğrafı kontrol edip duruyorum. Psikopata bağladım resmen. Çok basit bir konu aslında uzattıkça uzattım kusura bakmayın. Ama o fotoğrafa bakıp bakmadığını nasıl anlarım. Hafif yapıştırsam bi ucundan mesela
kocan o senin niye çekiniyorsun ki?
bu fotoğrafı istemiyorum diyeceksin hepsi bu.

Bence hiç bir şey yapmayın. Hatta takipten bile vazgeçin. Bu durum kendinizi strese sokmaktan başa bir işe yaramaz.

Fotoğrafa bakması onu unutamadığı anlamına gelmez. Eğer unutamamışsa zaten foto görmeden de hayalini kurar.

Ben böyle bir durumda kontrol etmezdim. Benim için önemli olan bana güven veriyor olması. Demek ki sizde ufak bir soru işareti bırakmış ki sorgulama gereği duymuşsunuz.

Kendi kendinizi yemeyin. Önemli bir durum olsa zaten çıkar karşınıza. Gerisini boşverin.

Ne zmn atmayi dusunuyor acaba. Ne isi var masanin uzerinde.
Acaba bi muddet saklasan sorarmi sana " nerde?" Diye. Yoksa umursamazmi?
soramaz. bazen eşyaları düzenlerken, elimden bazı fotoğrafları aldığı ve yırtıp attığı oldu. Bende anlamadım neden masada durduğunu

Ajandanın içerisine sen yerleştir , fotoğrafın yerini bil. Eşin bakıyorsa zaten anlarsın o zaman hangi sayfaya koyduğunu hatırlayıp.
Ama , ben olsam sanırım dayanamayıp sorardım , bu fotoğraf neden halâ var ve saklamayı düşünüyormusun diye...
Zaten ajandanın içinde ve şuan son sayfada. yerini değiştirsem içeri bir yere koysam anlar. Unutmuşum diyecektir sadece :kahve:

Ünideki erkek arkadaşım kimse bana eski fotoları attıramaz bir gün bizim eve gelir de foto bulursan bozulma demişti:KK70:

Daha ortada bir şey yokken adamın geçmişini didiklemeye başlamışsınız, yapmayın.
Nişanlı iken o ayrılmış bu ayrılmış ne önemi var?
Bunu öğrenmek için neden çabaladınız?
Fotoğrafı boşverin.
Çöpe falan atmaya kalkmayın sakın.
Eşi bile olsanız eşyaları hakkında kafanıza göre karar veremezsiniz.
Çok içinize oturduysa, ikinizin bir fotoğrafını gördüm, diye muhabbet açın, fotoğrafla ilgili yorum yapın. Burada mı çekildi, şöyle miydi vs.. ama bence ona bile gerek yok..
Geçmişini didiklemiyorum ki, o da nişan attığını saklamıyor zaten, ki benimde başımdan nişan geçti. Orda sıkıntı yok yani. Neden çabaladın derseniz, merak diyelim.
Ama şimdi yani eski sevgilisiyle olan fotoğrafının da ben muhabbetini yapamam yani, olmadı bir de üzerine çok güzel çıkmışsınız diyeyim, bilemiyorum bana göre abes olur

Bence sorun. Fotoğrafı mutlaka görmüştür diye düşünüyorum. Peki baktığını anlarsanız ne yapacaksınız?

:KK70: işte beklediğim cevap
:)))) ben eşimle evlendiğimde
eşimin eski nişanlısının facesine girdim.

bi baktım kız da evlenmiş
kızın eski fotolarına baktım açıktı hepsi
eşimle nişan fotoları duruyordu şok oldum :)

hatun hem evlenmiş güncel olarak kocasıyle resımlerı var, bikaç albiğm asagıda da benım kocam olacak adamla nişan fotoları var

çok uyuz olmustum

seni anlıyorum

Bence sorun. Fotoğrafı mutlaka görmüştür diye düşünüyorum. Peki baktığını anlarsanız ne yapacaksınız?
küserim, ağlarım, trip atarım falan herhalde..
yani bilemiyorum içimde bir yerlerde geçmişte yaşadığım şeylerin acısı var. Yani onun hayatında sadece o kız olmadı. Bildiğim çok fazla kız var, beraber olduğu. Ama bu kızı başka bir yere koyuyor. Hikaye uzun tabi, bi yerini aldım koydum sadece. Baştan anlatsam neden evlendin ki bile dersiniz yani

:)))) ben eşimle evlendiğimde
eşimin eski nişanlısının facesine girdim.

bi baktım kız da evlenmiş
kızın eski fotolarına baktım açıktı hepsi
eşimle nişan fotoları duruyordu şok oldum :)

hatun hem evlenmiş güncel olarak kocasıyle resımlerı var, bikaç albiğm asagıda da benım kocam olacak adamla nişan fotoları var

çok uyuz olmustum

seni anlıyorum
ohaaaaaa o nasıl bişey yaa :KK53:

küserim, ağlarım, trip atarım falan herhalde..
yani bilemiyorum içimde bir yerlerde geçmişte yaşadığım şeylerin acısı var. Yani onun hayatında sadece o kız olmadı. Bildiğim çok fazla kız var, beraber olduğu. Ama bu kızı başka bir yere koyuyor. Hikaye uzun tabi, bi yerini aldım koydum sadece. Baştan anlatsam neden evlendin ki bile dersiniz yani
Fotoğrafı al yırt at. Konusunu da açma. Hala kıza karşı bir şey hissettiğini sanmıyorum. Huzurunu bozmaya değmez.

Bence hiç bir şey yapmayın. Hatta takipten bile vazgeçin. Bu durum kendinizi strese sokmaktan başa bir işe yaramaz.

Fotoğrafa bakması onu unutamadığı anlamına gelmez. Eğer unutamamışsa zaten foto görmeden de hayalini kurar.

Ben böyle bir durumda kontrol etmezdim. Benim için önemli olan bana güven veriyor olması. Demek ki sizde ufak bir soru işareti bırakmış ki sorgulama gereği duymuşsunuz.

Kendi kendinizi yemeyin. Önemli bir durum olsa zaten çıkar karşınıza. Gerisini boşverin.
evet aynen dediğiniz gibi, bir güven problemim var ve çözemiyorum. Galiba zamanla aşıcam. Başka bir şansım yok

ohaaaaaa o nasıl bişey yaa :KK53:
valla ben de anlamadım:)
snr sahte hesaptan ekledim hatunu
hayırlı olsun yazdım resımlere :))

sonrasında birsürü ınsan yorum yaptı eşimle olan nişan resimine hayırlı olsun falan :))
baktım bikaç saat snr kız kaldırmıs resmı:)

konuşmayı dene

Back
X