Bir eski fotoğraf

Ben kendime güveniyorum siz güvenmiyorsunuz demek güzel hissetiriyor da,

Bir kadın bir fotoğraf yüzünden "acaba eskiyi unutamadı mı" diye düşünüyorsa adam ona aşık olmadığını, eski sevgilisine duyduğu tutkuyu duymadığını hissettiriyordur. Bir kadın "aman fotoğrafa, mektuba mı takılacağım" diyorsa adam ona aşık olduğunu, geçmişi yaşatmadığını hissettiriyordur.

Derim naçizane.

işte tam olarak bu. Takıldığım, kafamı kurcalayan, acaba mı dedirten yere bastınız. İşte bu yüzden de aklımca test yapıyorum o fotoğrafı yırtıp atmayarak.
Teşekkürler, en azından tam olarak anladığınız için

Bosandim ama eski fotograflarimiz hala duruyor. Beni rahatsiz etmiyor. Sonucta gecmisi silemeyiz fotograflari yirtsak da. Niye duruyor o halde derseniz? Oglum icin. Onda da benim fotograflarim var. Ama bu sonucu degistirmiyor. Bosandik biz.
Bitmis gitmis bir iliski esiniz ve o kisininki. Zaten biraraya tekrar gelme durumu olsaydi gelirlerdi, hatta evlenirlerdi. O fotograf size kuruntu veriyor olabilir ama ben esinize birsey ifade ettigini sanmiyorum. Kendi kendinizi yiyip bitireceginize acikca konusun. Evliligin ozu iletisimdir zaten.
Ve lutfen kendinize guvenin azicik.
sanırım biraz zamana ihtiyacım var o güveni kendime verebilmem için, ama haklısınız

Sen yırtınca o da yırtmış olmuyor yalnız.

Aklındaki enstantaneyi nasıl yırtacaksın?

Açık açık sor

Neden çekiniyorsun?

Unutamadım cevabından mı?
unutamadım demez ki.. o fotoğraf kalmış farkında bile değilim der. Vereceği cevap bundan fazla olmaz. :KK14:

ben olsam şimdiye o fotoyu çoktan gözüne sokmuştum bu ne diye. kendi kendine kuracağına göster rahatla

Cok guldum kiyamam ya :) yapiskan iyi bi fikir.Benimde esimin eski gorustukleriyle ilgili boyle sorular var aklimda.Ben acik acik koseye sıkıstirdim bu konularda.İcimi rahatlatsada ben eskileri neden hala kiskaniyorum bilmem.

Yasadiklarimdan ogrendigim su ki kaybetmekten korkmaya basladiginiz an kaybediyorsunuz. Ben neden korkarsam hep basima geldi. O enerjiyi cagirip durmayin. Onu kaybetmekten, bu kuruntulardan kurtulun. O sizi kaybetmekten korkuyor mu? Bu durumu cok onemseyip uzerine gitmek, onu kaybetmekten korktugunuzu gostermez mi? Cok da totosunu kaldirmayin.
Hangimiz ilk flortumuzle evlendik ki? Cogumuzun evlenecegiz umudu ile basladigimiz iliskileri bir sekilde bitti. Icimizde benim gibi bosananlar da var fotograflari kalan sadece.
Kendinize guvenin. Bitecekse biter siz ne yaparsaniz yapin. Biterse de yapilacak en guzel sey gidenin arkasindan el sallamaktir. Oylesi hayatinizda bic olmasin daha iyi. En guzel gunlerinizi bu kuruntularinizla heba etmeyin. Geleceginizi bu kuruntular uzerine kurmayin. O sizi secmis iste. Gerisini bosverin. Allah mutlulugunuzu daim etsin.

çok rahatsız ediyorsa al fotoğrafı sakla ve bekle.sorarsa bilmezlikten gelirsin.bi zaman sonra da yırt at oldu bitti işte :KK48:

Herkesin geçmişi bir değil işte.. sorun da bu..
siz eşinizin eski ilişkileriyle kahkaha atabiliyorsanız ne mutlu size. Eşimin çerezlik ilişkilerini sayayım mı size.. benden önce 19.. göreve başladığı zaman ki maksimum 2 senede. Bazen anlatır güleriz, bazen o güler ben gıcık gıcık bakarım. Ama sinirden bakmadığımı bilir. Bunları kıskanmam, çoğuyla hala konuşuyorum, faceimde varlar, instagramdan takip eder bazen fotoğraflarını beğenirim. Ama bu fotoğrafı olan kız farklı, ve benim kafamı kurcalayan da bu kız, diğer 19'u değil

Dikkat ederseniz mesajımı başka bir üyenin mesajını alıntılayarak yazmışım size değil yorumum
Ben bekarım
Bundan önce evlilik planı yaptığım adamın kız arkadaşının adı yatağının mobilyasına kazılıydı "ne salak sevmişsin ne diye kızın adını tahtaya kazıdın keko musun" dedim güldük
Şu an benim adım ya da fotom vardır onun pcsinde bir yerlerde ama evlendi başkasıyla ve ben kesinlikle onşar için tehlike değilim. Umurumda değil bitmiş gitmiş.
Siz kafanızda eskiyi büyüttükçe eşiniz de büyütecek. Buna gerek var mı?
Hiç oralı bile olmayın

Back
X