Bir eski fotoğraf

valla ben de anlamadım:)
snr sahte hesaptan ekledim hatunu
hayırlı olsun yazdım resımlere :))

sonrasında birsürü ınsan yorum yaptı eşimle olan nişan resimine hayırlı olsun falan :))
baktım bikaç saat snr kız kaldırmıs resmı:)
vaaaay süper zekisin :halay:

Benimde oldu aynısı eski sevgilisinin resmini tesadüfen bulduğum ajandadan çıkmıştı.Sorduğumda o kadar önemsizki unutmuşum demişti.Kurban olayım affet desede güvenim kırıldı bir kere hala da güvenemiyorum :tokat:

Konuşmak varken bazen kendimize işkence yapiyoruz.. Oturun konuşun sorun, zaten kullandigi cumlelerden bakislarindan anlarsiniz bu Fotograf hâla onemli mi degil mi.. Boyle için için dusunmeye gerek yok..

Eski olduğu için olabilir mi?Ayrıca bir değil bir kaç sevgilisi:)
al benden birt daha. esimin eski sevgilisinin aldigi oyuncak ayi ile kizim oynuyor mesela.
Bunu cidden yazmis yaw dedigim bir yorum oldu. Zaten daha ilk baslarda evime sokmazdim o koliyi. Ki okumak gulmek cabasi.. Sizin ki iyiymis genissiniz heralde bu konularda
buna genislik degil kendine guven diyoruz biz. onlar eskide kaldi. adam benim yanimda beni opuyor beni sariyor benimle sevisiyor. uzerine bir de iki cocuk yapmisim. eee..
konu sahibi cok rahatsiz ettiyse seni katkulliye gerek yok. al eline fotografi sor. kizin ayrildigini bildigini vs vs vs.. sonra da at gitsin hem icinden hem evinden. bu kara bulutla evliliginde mutlu olamazsin...

aaa bir de benim eski sevgilimin fotografi kitabin arasindan cikti kitapligi tasirken pat diye onumuze dustu. esim aldi benden once amma zevksizmissin dedi. esimle 24 yasinda tanistim. kocam genismi oldu simdi. gayet korumaci yerine gore kiskanc kendine ve bana guveni tam bir adam. neyse bu konu uzar gider.
konu sahibi hayat cok kisa kiytirik bir foto icin omru karartmaya degmez.

Fotoğrafı direkt önüne sürseniz o an muhtemelen yırtıp atar, siz kendi kendine gördüğünde ne yapar acaba düşüncesindesiniz.

Siz yırtıp atın bence hiç takmayın neticede sizden önceymiş geçmiş gitmiş boşverin.

Siz bunu gündeme getirdikçe aklına düşüreceksiniz ve facebook tan ne yapıyor hakketten diye bakacak...Eşinizin sevgisini sadakatını bu şekilde sınamayın o ajandayı çöpe atın ve unutun.

Erkek kafası bence sadece.
Fotoyu hatırlamıyordur belki de. .

Hem teknoloji devrindeyiz ya foto falan saklama riskine girmez ki
Girer hergün face mace bakar yani.

Önemli olan niyet :deli:

Fotoğrafı direkt önüne sürseniz o an muhtemelen yırtıp atar, siz kendi kendine gördüğünde ne yapar acaba düşüncesindesiniz.

Siz yırtıp atın bence hiç takmayın neticede sizden önceymiş geçmiş gitmiş boşverin.
aynen onu merak ediyorum. haklısınız aslında, en iyisi yırtıp atayım

Erkek kafası bence sadece.
Fotoyu hatırlamıyordur belki de. .

Hem teknoloji devrindeyiz ya foto falan saklama riskine girmez ki
Girer hergün face mace bakar yani.

Önemli olan niyet :deli:
faceinden engellemiş görmemek için. Fotoğraf özel günde çekilmiş büyük bir fotoğraf.. ama tabi istese yine girer bakar

aynen onu merak ediyorum. haklısınız aslında, en iyisi yırtıp atayım
Sen yırtınca o da yırtmış olmuyor yalnız.

Aklındaki enstantaneyi nasıl yırtacaksın?

Açık açık sor

Neden çekiniyorsun?

Unutamadım cevabından mı?

Bosandim ama eski fotograflarimiz hala duruyor. Beni rahatsiz etmiyor. Sonucta gecmisi silemeyiz fotograflari yirtsak da. Niye duruyor o halde derseniz? Oglum icin. Onda da benim fotograflarim var. Ama bu sonucu degistirmiyor. Bosandik biz.
Bitmis gitmis bir iliski esiniz ve o kisininki. Zaten biraraya tekrar gelme durumu olsaydi gelirlerdi, hatta evlenirlerdi. O fotograf size kuruntu veriyor olabilir ama ben esinize birsey ifade ettigini sanmiyorum. Kendi kendinizi yiyip bitireceginize acikca konusun. Evliligin ozu iletisimdir zaten.
Ve lutfen kendinize guvenin azicik.

Eskiyi bile kıskanan tek varlık kadınlar. Bende once ben ölürsem arkadan gelecek olanı kıskanıp bazen arıza çıkarıyorum: D

Ben kendime güveniyorum siz güvenmiyorsunuz demek güzel hissetiriyor da,

Bir kadın bir fotoğraf yüzünden "acaba eskiyi unutamadı mı" diye düşünüyorsa adam ona aşık olmadığını, eski sevgilisine duyduğu tutkuyu duymadığını hissettiriyordur. Bir kadın "aman fotoğrafa, mektuba mı takılacağım" diyorsa adam ona aşık olduğunu, geçmişi yaşatmadığını hissettiriyordur.

Derim naçizane.

Bir koli aşk mektubu var evimde yahu!
Açıp bir gün okudu gülmekten helak olduk.....
Takılmayın böyle şeylere....

Ben de olsam tam olarak bunu yaparım.
Eski aşkları onunla benim arada duvar olacağına espri ve kahkaha konusu olsun.
Geçmişi kıskanmak nedir yahu
Millet ne değişik

Nasıl başlasam bilemiyorum. Eşimin benden önce bir nişan mevzusu geçmiş başından. Onu çok sevdiğini falan biliyorum işte. Neyse ayrılmışlar. O bana kendisinin ayrıldığını söylese de, kız istememiş aslında. Bunu da bi şekilde öğrendim. Evlendik ama içim içimi kemirir bazen. Acaba onu daha mı çok seviyodu. Evlendiyse tabi ki seviyor tamam, ama sanki bana hiç aşık olmadı gibi hissederim ara ara. Kafamda oturamadığım şeyler varkeeen..
Evimizi düzenlediğimiz zamanlarda onun eşyaları arasında eski bir ajanda buldum. Ajandanın son sayfasında ikisinin fotoğrafı vardı. Hiç ellemeden yerine koydum. Ne yapacağını merak ettim. O fotoğrafı yırtıp atacak mı, yoksa saklayacak mı. Belki de içimi kemiren bazı sorular yerini bulacaktı. Tamam diyecektim, bu kişi artık onun için bir şey ifade etmiyor. Sonra bir ara kayboldu o ajanda, bulamadım. Geçen gün bi baktım masasının üzerinde duruyor. İçi dolu, bir işe yaramayan ajanda. Yani yeniden kullanılabilir durumda değil. Fotoğraf yerinde duruyor.
Sadece o fotoğrafa ne tepki vereceğini anlamak istiyorum. Salak gibi fotoğrafı kontrol edip duruyorum. Psikopata bağladım resmen. Çok basit bir konu aslında uzattıkça uzattım kusura bakmayın. Ama o fotoğrafa bakıp bakmadığını nasıl anlarım. Hafif yapıştırsam bi ucundan mesela
Bence yirtin atin ve hic sesinizi cikarmayin. Esinizden tepki bekleyin ses etmezsede unutun gitsin.

Ben de olsam tam olarak bunu yaparım.
Eski aşkları onunla benim arada duvar olacağına espri ve kahkaha konusu olsun.
Geçmişi kıskanmak nedir yahu
Millet ne değişik
Herkesin geçmişi bir değil işte.. sorun da bu..
siz eşinizin eski ilişkileriyle kahkaha atabiliyorsanız ne mutlu size. Eşimin çerezlik ilişkilerini sayayım mı size.. benden önce 19.. göreve başladığı zaman ki maksimum 2 senede. Bazen anlatır güleriz, bazen o güler ben gıcık gıcık bakarım. Ama sinirden bakmadığımı bilir. Bunları kıskanmam, çoğuyla hala konuşuyorum, faceimde varlar, instagramdan takip eder bazen fotoğraflarını beğenirim. Ama bu fotoğrafı olan kız farklı, ve benim kafamı kurcalayan da bu kız, diğer 19'u değil

Back
X