Bir ev bulup tasinamadim bunaldim

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.836
1.745
133
39
Kaynanamlarla aynı binadayiz bunaldim gercekten. Çat kapı kaynanam çıkıp çıkıp gelir oldu dogumumdan sonra. Kimseyle gorusmeyecegiz dedik güzel bi sekilde bebek sağlığı için ama öyle inatci biri ki.... Güler yüzle davranır sürekli arkamdan konuşur. Gözü üzerimizde sürekli. İlk tasindigimizda tutturdu yemekler bir yensin diye hayır dedik diye tavir aldı. Onlar kalabalık aile kayinbabam çocuklar falan 5 kisiler. Her gün beraber yemek zorunda mıyım sanki. Neyse işte burdan gıcık kaptı hanım bana evi dağınık falan arkamdan konuşuyormuş. Halbuki 3 yaşında çocuğum var dağınık olması normal. Toplasamda bi taraftan dağılıyor. Birde bebek var yani yoruluyorum. Bütün psikolojim bozuldu aniden gelirler diye sürekli ev toplama çabasına giriyorum:KK43: yüzüme bişey diyemez kaynanam ama geldimi etrafa çaktırmadan bakmaya çalışır. Çok iyi niyetliyim ona karşı senede üç kere falan yardıma gittim evine temizliğine sonra baktım o bu şekilde bende bidaha temizliğine gitmedim.cunku nankör. Şu an en sinir oldugum da bebekle ilgili herşeye karışıyor kusmugunu yutmasin diye yan yatırıyorum o hep sırt üstü yatirmista çocukları kafası sivri olurmuş ta yoksa. Onu dinleyen kim de tabi. Balkonları camları açık hep kızımı göndermiyorum ozyuzden tek başına ama ille hanım bulunup geliyo bize kızım da oraya gitmek istiyor gelcek mısın bize diyor kızıma haala daha... elli kere dedik sizin orası dikkat istiyor diye haala daha kızımı gordumu gelcek misin bize diyor. Neymiş kaynanam kendi cocuklari küçükken hem cam ve balkon açık olurmuş ama bişey olmamış çocuklara. Bu ne rahatlık yahu... Tamam.kizim ben kapatırım demiyoda camları. Dikkat ederim diyor ama güvenmiyorum. Tasincaz bir iki aya ev arıyoruz okula gidecek kızım ana okuluna 3 yaş aliyor uzaktaki bir okul. Onu bahane ettik. Oraya taşınacağiz. Yakın oturmak mi kaynanaya tovbeeeee..

Kaynanamlarla aynı binadayiz bunaldim gercekten. Çat kapı kaynanam çıkıp çıkıp gelir oldu dogumumdan sonra. Kimseyle gorusmeyecegiz dedik güzel bi sekilde bebek sağlığı için ama öyle inatci biri ki.... Güler yüzle davranır sürekli arkamdan konuşur. Gözü üzerimizde sürekli. İlk tasindigimizda tutturdu yemekler bir yensin diye hayır dedik diye tavir aldı. Onlar kalabalık aile kayinbabam çocuklar falan 5 kisiler. Her gün beraber yemek zorunda mıyım sanki. Neyse işte burdan gıcık kaptı hanım bana evi dağınık falan arkamdan konuşuyormuş. Halbuki 3 yaşında çocuğum var dağınık olması normal. Toplasamda bi taraftan dağılıyor. Birde bebek var yani yoruluyorum. Bütün psikolojim bozuldu aniden gelirler diye sürekli ev toplama çabasına giriyorum:KK43: yüzüme bişey diyemez kaynanam ama geldimi etrafa çaktırmadan bakmaya çalışır. Çok iyi niyetliyim ona karşı senede üç kere falan yardıma gittim evine temizliğine sonra baktım o bu şekilde bende bidaha temizliğine gitmedim.cunku nankör. Şu an en sinir oldugum da bebekle ilgili herşeye karışıyor kusmugunu yutmasin diye yan yatırıyorum o hep sırt üstü yatirmista çocukları kafası sivri olurmuş ta yoksa. Onu dinleyen kim de tabi. Balkonları camları açık hep kızımı göndermiyorum ozyuzden tek başına ama ille hanım bulunup geliyo bize kızım da oraya gitmek istiyor gelcek mısın bize diyor kızıma haala daha... elli kere dedik sizin orası dikkat istiyor diye haala daha kızımı gordumu gelcek misin bize diyor. Neymiş kaynanam kendi cocuklari küçükken hem cam ve balkon açık olurmuş ama bişey olmamış çocuklara. Bu ne rahatlık yahu... Tamam.kizim ben kapatırım demiyoda camları. Dikkat ederim diyor ama güvenmiyorum. Tasincaz bir iki aya ev arıyoruz okula gidecek kızım ana okuluna 3 yaş aliyor uzaktaki bir okul. Onu bahane ettik. Oraya taşınacağiz. Yakın oturmak mi kaynanaya tovbeeeee..
Canım.üzüldüm gerçekten sana ve sabrına.benim kaynanam dünya iyisidir evlerimizde ayrıdır ama el işte göze batıyor gidip üç gün kalamam .en kısa zamanda taşının yoksa akıl sağlığın bozulur

Kaynanamlarla aynı binadayiz bunaldim gercekten. Çat kapı kaynanam çıkıp çıkıp gelir oldu dogumumdan sonra. Kimseyle gorusmeyecegiz dedik güzel bi sekilde bebek sağlığı için ama öyle inatci biri ki.... Güler yüzle davranır sürekli arkamdan konuşur. Gözü üzerimizde sürekli. İlk tasindigimizda tutturdu yemekler bir yensin diye hayır dedik diye tavir aldı. Onlar kalabalık aile kayinbabam çocuklar falan 5 kisiler. Her gün beraber yemek zorunda mıyım sanki. Neyse işte burdan gıcık kaptı hanım bana evi dağınık falan arkamdan konuşuyormuş. Halbuki 3 yaşında çocuğum var dağınık olması normal. Toplasamda bi taraftan dağılıyor. Birde bebek var yani yoruluyorum. Bütün psikolojim bozuldu aniden gelirler diye sürekli ev toplama çabasına giriyorum:KK43: yüzüme bişey diyemez kaynanam ama geldimi etrafa çaktırmadan bakmaya çalışır. Çok iyi niyetliyim ona karşı senede üç kere falan yardıma gittim evine temizliğine sonra baktım o bu şekilde bende bidaha temizliğine gitmedim.cunku nankör. Şu an en sinir oldugum da bebekle ilgili herşeye karışıyor kusmugunu yutmasin diye yan yatırıyorum o hep sırt üstü yatirmista çocukları kafası sivri olurmuş ta yoksa. Onu dinleyen kim de tabi. Balkonları camları açık hep kızımı göndermiyorum ozyuzden tek başına ama ille hanım bulunup geliyo bize kızım da oraya gitmek istiyor gelcek mısın bize diyor kızıma haala daha... elli kere dedik sizin orası dikkat istiyor diye haala daha kızımı gordumu gelcek misin bize diyor. Neymiş kaynanam kendi cocuklari küçükken hem cam ve balkon açık olurmuş ama bişey olmamış çocuklara. Bu ne rahatlık yahu... Tamam.kizim ben kapatırım demiyoda camları. Dikkat ederim diyor ama güvenmiyorum. Tasincaz bir iki aya ev arıyoruz okula gidecek kızım ana okuluna 3 yaş aliyor uzaktaki bir okul. Onu bahane ettik. Oraya taşınacağiz. Yakın oturmak mi kaynanaya

Ben de sizin gibi yakın oturuyorum,küstüm şuan hatta bayramda bile gitmedim. En son bazı dedikodularını duyunca artık yetti dedim. Taşınana kadar küsebilirsiniz, bu da bi alternatif 🤓

Bulursunuz ev önemli olan bu kararı eşinizle beraber alabilmeniz. Ama ne kadar uzağa giderseniz gidin sizin hakkınızda hoşunuza gitmeyecek şeyler söyleyebilir. Dağınık diyor diye kendinize, çocuğunuza ayıracağınız vakitten harcayıp neden sürekli temizlik yapıyorsunuz. Eminim eviniz temizdir, çocuğunuz varsa dağınık olması normal. Böyle böyle onun dediğini yapmış oluyorsunuz işte. Yapmayın. İnceden inceye mesajınızı da verin laf söyletmeyin kendinize.

Canım.üzüldüm gerçekten sana ve sabrına.benim kaynanam dünya iyisidir evlerimizde ayrıdır ama el işte göze batıyor gidip üç gün kalamam .en kısa zamanda taşının yoksa akıl sağlığın bozulur
Evet pskoljim o kadar bozulduki

Benim kaynanam arkamdan konuşuyormu bilmiyorum ama hemen hemenn ayni seyleri yasamiş biri olarak ebet kaynanaya yakin oturulmaz. Bende sirf bu nedenlerden oturu dogumdan sonrada çok sıklaşınca ipin ucu kaçinca bugun taşindim

Bu ara bütün gelinler taşınıyor heralde :KK70:

Bende yakın zamanda gidiyorum inşallah 🤲🏻
Kızınızı göndermeyin bahane bulun sürekli. Çocuk bu bir de yeni nesil çocuklar meraklı oluyorlar daha çok dikkat edilmesi lazım

Benim kaynanam arkamdan konuşuyormu bilmiyorum ama hemen hemenn ayni seyleri yasamiş biri olarak ebet kaynanaya yakin oturulmaz. Bende sirf bu nedenlerden oturu dogumdan sonrada çok sıklaşınca ipin ucu kaçinca bugun taşindim
İyi yapmışsın tebrikler ne bahane ettin taşınma icin

En dogru karar bence..ne kadar uzak o kadar iyi..kv nin laflarina da takilip psikolojinizi yormayin.kv dir sonucta annen degil acigini kapatmaz kolay kolay..en iyisi acik vermemek firsat vermemek..ne kadar iyi olursan temiz titiz olursan ol en kucuk hatanda is bilmez pis pasakli diyecektir..tabi istisna kaynanalarda yok degil lakin kv dertlerinden izlenimim bu sekilde..uzulmeyin takmayin bebisinize cocugunuza ve esinize odaklanin.kv nin yipratmasina musade etmeyin..herkesin bir evi ve ozeli var sonucta uzak olmak en iyisi

Bizde alt üst oturuyoruz gerçekten iyi birşey değil herkes evinde mutlu olmalı bizimde çocuğumuz var. İnşallah bizler böyle olmayız, davranmayız yazık günah bizde çıkarız inşallah ama imkansız☹️

Oooff off... ben bunaldım anlattıklarınızdan, sizin de duygularınızı tahmin edebiliyorum. Umarım en kısa sürede istediğiniz gibi bi ev bulur çıkarsınız ordan. Biz de annanemlerle aynı sitede yaşıyoruz ama bir kez olsun habersiz geldiklerini bilmem. Saygısız insanlar böyledir işte hiç düşünmeden çat kapı girmek çıkmak isterler.. haa evin durumunu eleştirmeyecek samimiyette olur o zaman gelsin ama sizin kaynana öyle de değil belli ki. Allah sabır versinn size

Back
X